Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@00:48:35 GMT

علت ناموفق‌بودن روش‌های پیشگیری از دیابت چیست؟

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۶۰۰۸

علت ناموفق‌بودن روش‌های پیشگیری از دیابت چیست؟

تحقیقات اخیر محققان دلیل ناموفق بودن بسیاری از روش‌های درمانی برای پیشگیری از مشکلات بیماری دیابت نوع دوم را توضیح داده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، التهاب مزمن دلیل اصلی بیماری‌های مرتبط با دیابت مانند امراض قلبی عروقی و کلیوی است. محققان تا کنون معتقد بودند که گلوکز عامل التهاب دیابت نوع دو است، اما تحقیقات اخیر نشان داده که سطح بالای لیپید و نقایص میتوکندری، دلیل اصلی این مشکل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 گروهی از محققان آمریکایی یک فرضیه را در مورد بیماری دیابت نوع دو مورد بررسی قرار دادند؛ فرضیه آن‌ها از این قرار بود که سلول‌های ایمنی افراد مبتلا به دیابت نوع دو، گلوکز را از طریق فرآیند گلیکولیز ( glycolysis) به انرژی تبدیل می‌کند.

آن‌ها برای نیل بدین هدف، نمونه‌های سلول ایمنی ۴۲ فرد چاق را که به دیابت نوع دو مبتلا نبودند با سلول‌های ایمنی ۵۰ فرد چاق مبتلا به دیابت مقایسه کردند. در این تحقیق داده‌های افراد سیگاری، کسانی که انسولین، داروهای آنتی بیوتیک یا ضد التهاب مصرف می‌کردند یا افرادی که سوابق بیماری‌های خود ایمنی یا التهاب داشته‌اند مورد بررسی قرار نگرفت. محققان سلول‌های ایمنی به نام سلول‌های "CD۴+T" را جدا کرده و چند آزمایش کشت سلولی روی آن‌ها انجام دادند.

 پژوهشگران دریافتند فرآیند گلیکولیز منجر به التهاب مزمن نمی‌شود. به گفته آن‌ها سلول‌های T مبتلایان به دیابت نوع دو دارای نقایص میتوکندری بود. همچنین یافتههای جدید نشان داد تغییراتی در فرآیند اکسیداسیون اسیدهای چرب باعث التهاب سلول‌های سالم می‌شود. بنابراین تغییرات میتوکندری ( یکی از منابع تولید انرژی در سلول‌ها ) به همراه متابولیت‌ سلول‌های چربی درایجاد التهاب نقش دارد.

به گفته محققان، مشخص‌کردن عامل اصلی التهاب ناشی از چاقی برای پیشگیری و درمان اختلالات متابولیکی در افراد دارای اضافه وزن بسیار ضرورت دارد. پزشکان باید به این موضوع توجه داشته باشند که لیپیدها باعث بروز التهاب و ایجاد اختلالاتی در سیستم سوخت و ساز بدن می‌شوند و حتی بیماران مبتلا به دیابت که سطح گلوکز آن‌ها کنترل شده است نیز از این مشکل در امان نیستند. نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که چرا بیماری دیابت حتی در افرادی که سطح گلوکز کنترل شده‌ دارند بازهم هم گسترش پیدا می‌کند.

نتایج این مطالعه در مجله Cell Metabolism منتشر شده است.

کد خبر 386868

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی دیابت التهاب مزمن شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۶۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی

به گزارش خبرآنلاین، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که یک آزمایش انجام شده توسط ابزار هوش مصنوعی روی یک قطره خون خشک شده می‌تواند سه نوع سرطان مرگبار را تشخیص دهد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: محققان چینی دریافتند این ابزار می‌تواند سرطان روده، معده و پانکراس را در عرض چند دقیقه شناسایی کند.

به نوشته روزنامه سان، این مطالعه که در نشریه «نیچر ساستینبیلیتی» (Nature Sustainability) منتشر شده ، به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه یک آزمایش جدید می‌تواند با استفاده از عملکردهای خون خشک شده سه بیماری مرگبار را غربالگری کند. در این آزمایش از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل نشانگرهای زیستی در خون استفاده می‌شود.

محققان شرکت کننده در این مطالعه تخمین می زنند که اگر این آزمایش‌ها در کشورهای کمتر توسعه یافته انجام شود، نسبت موارد سرطان روده تشخیص داده نشده می تواند از ۸۴ به ۲۹ درصد کاهش یابد.

این محققان اعلام کردند این آزمایش با استفاده از توانایی هوش مصنوعی همچنین می‌تواند به کاهش موارد تشخیص داده نشده سرطان در کشورهای کمتر توسعه یافته در سراسر جهان تا ۵۵ درصد کمک کند. رومین وانگ، نویسنده اصلی این تحقیق، از دانشگاه شانگهای جیائو تونگ، گفت: بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان نرخ بالایی از عدم تشخیص بیماری سرطان را تجربه می‌کنند. این نیاز به ابزارهای تشخیصی را نشان می‌دهد که دقت و مقرون به صرفه بودن را افزایش دهد. رویکرد ما امکان تشخیص سرطان های متعدد را در عرض چند دقیقه با هزینه مقرون به صرفه می‌دهد.

اگر سرطان زودتر تشخیص داده شود، نرخ بقای بیماران بسیار بیشتر خواهد بود، به همین دلیل محققان دائما به دنبال بهبود روش‌های آزمایش این بیماری هستند. اکثر آزمایش‌های خون فعلی برای این بیماری‌ها از خون مایع برای شناسایی نشانگرهای سرطان استفاده می‌کنند که به اندازه کافی برای تشخیص هر یک از سرطان‌های روده، معده و پانکراس به صورت جداگانه قدرتمند نیستند. دکتر چائویوان کوانگ، از کالج پزشکی آلبرت انیشتین، که در این تحقیق شرکت نداشت، گفت: استفاده از خون خشک شده می‌تواند بازی را تغییردهد.

او گفت که خون خشک شده را می توان با هزینه بسیار کمتر و با تجهیزات بسیار ساده‌تر جمع‌آوری، ذخیره و حمل کرد. دکتر کوانگ به لایو ساینس گفت: این می‌تواند به در دسترس بودن آزمایش‌های تشخیص زودهنگام سرطان در سراسر جهان کمک کند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899356

دیگر خبرها

  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک