Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@23:22:02 GMT

واگذاری نگهداشت برخی از بوستان‌ها به مردم

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۲۱۵۳

واگذاری نگهداشت برخی از بوستان‌ها به مردم

حامد مظاهریان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه توسعه فضای سبز یکی از موضوعات مهم برای ارتقای زیست‌پذیری شهر تهران است، اظهار کرد:  رویکرد کلی برنامه سوم توسعه شهر تهران، مبتنی بر مشارکت عمومی است و در بخش‌های مختلف این برنامه اعم از سرمایه‌گذاری، توسعه پروژه‌ها، اجرای برنامه‌های محلی، نگهداشت و توسعه فضای سبز و همچنین رویکردهای شهر دوستدار کودک و شهر دوستدار سالمند این رویکرد مورد توجه واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شهردار تهران تصریح کرد: اگر ذی‌نفعان برنامه‌های شهری که مردم و گروه‌های عمومی هستند، به مدیریت شهری اعتماد کنند و نسبت به اجرای برنامه‌ها اقناع شوند، سطح مشارکت‌ها در شهر نیز به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش خواهد یافت.

مظاهریان موضوع نگهداشت و توسعه فضای سبز را از جمله مواردی دانست که می‌توان در آن از مشارکت مردم بهره برد، و اضافه کرد: نگهداشت شهر یکی از مسائلی است که هزینه بالایی را بر مدیریت شهری تحمیل می‌کند و بازنگری در نظام‌نامه‌های فنی و اجرایی که منجر به کاهش این هزینه‌ها و ارتقای کیفیت خدمات شود، در اولویت مدیریت شهری قرار دارد.

وی با اشاره به ماده ۳۳ برنامه سوم توسعه شهر تهران و لزوم بازنگری در نظام‌های فنی و اجرایی نگهداشت فضای سبز تاکید کرد: بر اساس برنامه، امکان واگذاری مدیریت نگهداشت تعدادی از بوستان‌های محلی منتخب در چارچوب مشارکت بخش عمومی ـ خصوصی و نیز مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها (csr) پیش‌بینی شده است.  

به گفته معاون شهردار تهران، این بوستان‌ها را می‌توان به صورت آزمایشی به معتمدین محلی و گروه‌های داوطلب مردمی و شرکت‌ها و سازمان‌های خارج از شهرداری واگذار کرد.

مظاهریان، در ادامه به موضوع توسعه فضای سبز با مشارکت مردم اشاره کرد و گفت: از گذشته این روحیه در مردم وجود داشت که در مقابل منازل خود باغچه‌هایی را ایجاد و از آن نگهداری می‌کردند اما با توسعه آپارتمان‌نشینی و افزایش ساکنان ساختمان‌ها، این حس تعلق اجتماعی کمرنگ‌تر شد و باعث شد تا دیگر شاهد این نوع از باغچه‌ها در شهر نباشیم.

وی اضافه کرد: برای جبران این نقیصه که با واسطه مسائل فرهنگی و کاهش مشارکت اجتماعی در طول زمان ایجاد شده، در برنامه سوم توسعه شهر تهران پیش‌بینی شده است که شهرداری تهران در راستای اجرای طرح جامع فضای سبز شهر تهران، تا پایان سال دوم برنامه، اقداماتی را پیگیری و اجرایی کند.

مظاهریان تصریح کرد: بر اساس برنامه، شهرداری باید راهکارهای اجرایی جهت جلب مشارکت شهروندان در توسعه و نگهداری فضاهای سبز شهر و تشویق و تسهیل ایجاد باغچه‌های اشتراک محلی توسط گروه‌های مردم‌نهاد و محلی را ایجاد و تسهیل کند.

کد خبر 4700482 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران بوستان های تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش اربعین حسینی سازمان حج و زیارت قوه قضاییه نیروی انتظامی پیروز حناچی پلیس راهور حج تمتع 98 سازمان هواشناسی بنیاد شهید و امور ایثارگران شورای شهر تهران وضعیت معابر شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

کد خبر 6097586

دیگر خبرها

  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • اجرای برنامه‌های دهه کرامت بویین میاندشت با مشارکت مردم