Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بازرسی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: بحث کمک و مشارکت در مدارس توسط والدین با آغاز سال تحصیلی و برگزاری جلسات انجمن اولیا و مربیان آن هم به صورت کاملا اختیاری آغاز می‌شود. ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۲ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

علیرضا محمودی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به اخذ وجه ثبت‌نام مدارس از والدین دانش‌آموزان، اظهار داشت: همانگونه که چندین بار از سوی آموزش و پرورش اعلام شده که مدارس مجاز به دریافت شهریه از والدین نیستند، باز هم تأکید می‌کنم که دریافت شهریه هنگام ثبت‌نام در مدارس دولتی مجاز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قبل از آغاز زمان ثبت‌نام، به مدارس ابلاغ شده تا هیچ وجهی از والدین به اجبار دریافت نکنند و در صورت تخطی با آنان برخورد می‌شود.

رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه چندین سال است دولت سرانه‌ای به مدارس پرداخت نکرده و اگر هم در نظر گرفته بسیار ناچیز است، گفت: هزینه‌های هنرستان‌های فنی بسیار بالاست و می‌طلبد که خیران و اولیایی که امکان کمک‌های مالی به هنرستان‌ها را دارند در این زمینه اقدام کنند تا باری از روی دوش مدارس برداشته شود.

خانواده‌ها شکایات از مدارس غیردولتی را به 4317 اعلام کنندبرخی مدارس ابتدایی سرویس بهداشتی و برق ندارندزخم پلمب مدارس تهران دوباره سر باز کرد/ تخلیه مدارس تا اول مهر؟

محمودی خاطرنشان کرد: هزینه‌های بالای هنرستان‌ها نیز باعث نمی‌شود که از قانون سرپیچی کنند و به والدین فشار بیاورند و زمان ثبت‌نام درخواست اجباری وجه از والدین داشته باشند، همانطور که گفته شد والدینی که تمکن مالی دارند یا خیران می‌توانند در بحث تجهیز کارگاه‌های اینگونه مدارس مشارکت داشته باشند.

وی ادامه داد: بحث کمک و مشارکت در مدارس توسط والدین دانش‌آموزان با آغاز سال تحصیلی و برگزاری جلسات انجمن اولیا و مربیان آنهم به صورت کاملا اختیاری آغاز می‌شود و در حال حاضر مدارس اجازه دریافت هیچ‌گونه وجهی را در زمان ثبت‌نام ندارند.

انتهای پیام/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۱۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در ۱۸ کلاس و ۳ هزار و ۲۰۰ متر مربع ساختمان اصلی و ۷۰۰ متر مربع فضای ورزشی طراحی و احداث شده است.

برای ساخت این مدرسه در منطقه پردیسان ۳۰ میلیارد تومان به همت خیر هزینه شده و طرح سالن ورزشی نیز در قالب دولتی و با مشارکت خیر به بهره برداری رسیده است.

از ویژگی‌های منحصر به فرد این مدرسه استقرار سه سامانه سلول‌های خورشیدی با ظرفیت ۶۰ کیلووات است که علاوه بر بهره‌گیری از انرژی خورشیدی برای تامین پایدار شبکه توزیع برق به تأمین هزینه مدرسه‌های نیز کمک می‌کند.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

سیدمحمد آقامیری، استاندار قم هم با تجلیل از خدمات و اقدامات خیرین مدرسه ساز گفت: استان قم  یک هزار و ۷۰۰ کلاس درس نیاز دارد که باید به سرعت این نیاز مرتفع شود.

حمیدرضا خان محمدی، معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۰ پروژه در سطح کشور در دست احداث است که ۵۰ درصد آن‌را خیرین برعهده دارند.

سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس در قالب ۲۷ پروژه به همت خیرین مدرسه ساز در قم احداث شد که پیش بینی می‌شود امسال نیز همین تعداد در سطح استان به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • آشنایی نسل جوان جامعه با ایثارگری‌های شهدا
  • راهنمای خواندن نماز والدین | بهترین زمان برای خواندن نماز پدر و مادر
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • زمان آغاز سال تحصیلی 1403 مشخص شد | امسال مدارس کی باز می‌شوند؟