Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدسلطان حسینی روز شنبه در نشست افتتاحیه کارگاه ملی آموزش امداد و نجات سازمان مردم نهاد جوانان کشور در هتلی در اصفهان افزود: دانش افزایی در حوزه امداد و نجات از ضرورت های جامعه برای کاهش خسارت و رفع چالش های یک وضعیت بحرانی است.
وی بیان کرد: آموزش مفاهیم امداد و نجات و کمک های اولیه در سازمان های مردم نهاد جوانان باعث افزایش دانش عمومی در خدمت رسانی در مواقع ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی مدیریت بحران را ضروری دانست و تصریح کرد: اجتماع مردم در حاشیه حادثه و عکسبرداری موجب تاخیر در خدمت رسانی می شود و باید تعییر رفتار در جامعه ایجاد شود.
مدیرکل ورزش و جوانان اصفهان ادامه داد: فرهنگ های غلط به واسطه تلاش های سازمان نظارت باید تغییر پیدا کند.
وی یادآورشد: فرهنگ های صحیح های اجتماعی باید گسترش پیدا کند و رفتارهای صحیح از طریق شبکه های اجتماعی به اطلاع مردم رسانده شود.
سلطان حسینی با اشاره به امداد رسانی جوانان در کمک به سیل زدگان خاطرنشان کرد: فرهنگ صحیحی که در بین جوانان وجود داشت باعث شد که به موقع برای خدمت رسانی اقدام کنند و این فرهنگ باید گسترش پیدا کند.
وی اضافه کرد: جوانان این استان در اولین فرصت ۱۴ هزار پتو و تشک به مناطق سیل زده ارسال کردند.
دبیر برگزاری کارگاه ملی امداد و نجات جوانان نیز در این آیین گفت: با توجه عملکرد مناسب و به موقع تشکل های مدنی جوانان کشور در بحران نوروز امسال، وزرت ورزش و جوانان با مشارکت اداره کل ورزش و جوانان و مجمع جوانان استان اصفهان دوره آموزشی در جهت توانمندسازی جوانان به منظور ارتقای کیفیت عملکرد سمن ها در مواقع بحران برگزار می کند.
محمدرضا مهرابی ادامه داد: از هر استان کشور ۲ نفر از اعضای فعال و دارای توانمندی در حوزه مدیریت بحران به این کارگاه آموزشی دعوت شده اند که با فراگیری مهارت های خاص امداد و نجات بتوانند به عنوان سر تیم های عملیاتی و خدمات رسانی در مواقع اضطرار خدمت رسانی کنند.
وی با اشاره به اینکه مجمع سازمان های مردم نهاد، اداره کل ورزش و جوانان  و تشکل مردم نهاد ترنم اندیشه نقش جهان با مشارکت وزارت ورزش و جوانان متولی برگزاری این برنامه ملی هستند، یادآورشد: جمعیت هلال احمر و مدیریت بحران استانداری اصفهان در اجرای این فعالیت آموزشی همکاری دارند.
مهرابی با اشاره به نقش سازمان های مردم نهاد جوانان در رفع مشکلات و نیازهای جامعه خاطرنشان کرد: جوانان در بحران امسال و پیشگیری از آسیب های اجتماعی نقش و توانمندی خود را ثابت کرده اند که به حمایت و اعتماد مسئولان نیاز دارند.
۶۵ جوان عضو تشکل های مردم نهاد کشور مهارت های مدیریت بحران را به میزبانی اصفهان فرامی گیرند.
این دوره آموزشی از اول شهریورماه به مدت سه روز در شهر اصفهان با حضور اعضای سازمان های مردم نهاد جوانان کشور که در کمک به سیل زدگان نوروز امسال فعال بودند برگزار می شود.
۷۱۳۱/۶۰۲۶/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدیریت بحران جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۲۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان آخرین جزئیات خسارت بارش‌های بهاری در استان را تشریح کرد.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: طی روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت شاهد وقوع بارندگی‌های در اردستان، جاده زواره - شهراب به سمت کویر دق سرخ بودیم که منجر به انسداد مسیر شد و اکنون نیز محور انارک - شهراب نیز به دلیل آب‌گرفتگی زیرگذر راه‌آهن، مسدود و محور جایگزین آن توسط پلیس، محور اردستان - نائین - انارک اعلام شده است.

وی پمپ‌های لجن‌کش و کف‌کش به منطقه مذکور ارسال شده است و عوامل امدادی نیز در محل حادثه حضور دارند، افزود: بارندگی‌های رخ داده منجر به ایجاد رواناب در بعضی مناطق شده بود و با تلاش عوامل امدادی در حال حاضر تمام راه‌های استان به جز محور انارک - شهراب باز است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: شاهد رخداد دو مورد حادثه کوهستان بودیم که شب گذشته در محدوده کاشان شاهد فوت یک پسربچه ۱۵ ساله در ارتفاعات بوده‌ایم، از ابتدای سال جاری شاهد وقوع بیش از ۱۲ مورد حوادث کوهستان هستیم و افرادی که اقدام به صعود از کوه می‌کنند باید الزامات ایمنی را مد نظر داشته باشند.

شیشه فروش با اشاره به اینکه در شرایط بارندگی و وزش باد صعود به ارتفاعات ممنوع است، ادامه داد: دامداران نیز نباید دام‌های خود را در شرایط مذکور برای چرا به ارتفاعات ببرند، و هیئت‌های کوهنوردی نیز باید با اطلاع قبلی به عوامل محلی و بومی و همراه داشتن تجهیزات ایمنی و مسیریاب اقدام به کوهنوردی کنند.

وی گفت: روز پنجشنبه نیز شاهد سقوط دو خودرو به کانال‌های آب‌رسانی در اصفهانک و گورت بودیم که چهار نفر مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند و یک نفر نیز بر اثر حادثه رخ داده جان خود را از دست داد؛ عوامل مربوطه موظف به نصب حفاظ و تابلوهای هشدار در محدوده کانال‌های آب و ایمن‌سازی هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اضافه کرد: با طرح‌های آبخیزداری، جریان آب در رودخانه زاینده‌رود وجود دارد و افراد باید توجه داشته باشند که ورود به بستر رودخانه یا درون رواناب‌ها و سیلاب‌ها پرخطر به شمار می‌رود و می‌تواند خطر جانی به همراه داشته باشد.

شیشه فروش با اشاره به تداوم وزش باد در سطح استان افزود: روز گذشته نیز سرعت باد به ۷۰ کیلومتر در ساعت می‌رسید، در مناطق مرکزی به صورت نقطه‌ای بود و شاهد سقوط چند اصله درخت بودیم، امروز نیز پدیده غالب وزش بادهایی است که در مناطق مرکزی و شمالی دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه خسارات سامانه بارشی که روزهای پنجشنبه و جمعه در استان فعالیت داشت، بیشتر معطوف به جاده‌های شهری و معابر بود، تصریح کرد: بنیاد مسکن موظف است از منازل آسیب‌دیده بازرسی و موارد را در سامانه ثبت کند و از طریق صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، جبران خسارت شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه در بخش کشاورزی نیز بیمه موظف به جبران خسارت خواهد بود، ادامه داد: همواره احتمال وقوع سیلاب وجود دارد که علت رخداد آنها رگباری و ناگهانی بودن بارش‌ها است و نیازمند اجرای طرح‌های آبخیزداری در مناطق بالادست هستیم.

شیشه فروش گفت: مطالعات تحقیقاتی برای ۳۰۰ هزار هکتار و اولویت‌بندی انجام شده است که لازم است با تأمین اعتباری حدود ۲ هزار میلیارد تومان، طرح‌های آبخیزداری کنترل سیل در مناطق مذکور از جمله بهارستان، فلاورجان، نائین و اردستان اجرایی شود که با توجه به شرایط سیل‌خیزی کشور و استان، سازمان برنامه و بودجه، وزارت نیرو و سازمان منابع طبیعی باید به این موضوع توجهی ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: ساماندهی رودخانه‌ها، بازگشایی مسیل‌ها، تقویت سیل‌بندها، جاده‌ها و قنوات و رفع تصرفات از دیگر مواردی است که باید مد نظر قرار گیرد، استان اصفهان دارای ۳ هزار کیلومتر رودخانه فصلی است که ۲ هزار کیلومتر آنها مطالعه شده است و ۴۰۰ کیلومتر نیازمند اجرای طرح‌های ساماندهی دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: بررسی و اصلاح پل‌های موجود در مسیر جاده‌ها به منظور عبور رواناب نیز باید مد نظر قرار گیرد؛ تدوین و اجرای طرح‌های جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی به منظور تقویت سفره‌های آب زیرزمینی و پیشگیری از ایجاد سیلاب، از جمله دیگر مواردی است که مسئولان مربوطه باید نسبت به آن اقدام کنند، طرح‌های مذکور در ۵۰ درصد شهرها تهیه شده و نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه کشور است.

شیشه فروش با اشاره به تداوم فعالیت تیم‌های امدادی در سطح استان تصریح کرد: هر طرح توسعه‌ای که اجرایی می‌شود باید پیوست کاهش خطر داشته باشد، همچنین مکان‌یابی احداث منازل مسکونی باید به درستی صورت گیرد و طرح‌های ایمنی اجرایی شود.

کد خبر 750468

دیگر خبرها

  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • امداد رسانی و نجات جوان کرمانی پس از سقوط در ارتفاعات
  • امداد رسانی پس از سقوط در ارتفاعات کرمان
  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • ۱۳۰ مورد تخلیه آب از منازل و امدادرسانی به ۱۴۰ خودرو و ۲۴۰ خانوار متاثر از شرایط جوی اخیر