Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «معصومه ابتکار» روز شنبه در نشست با زنان منتخب استان مرکزی در اراک افزود: این طرح با تمرکز بر مشاغل خانگی در استان مرکزی با همکاری جهاد دانشگاهی اجرایی شده است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: همچنین طرح «کسب و کار من» در راستای اشتغال و کارآفرینی اجرایی شده است.
ابتکار افزود: در حال مذاکره با سازمان استاندارد برای تعریف شاخص‌هایی در زمینه مشاغل خانگی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه اظهار داشت: رویکرد دولت دوازدهم پاسخگویی و شفافیت و عمل به وعده‌ها در حد توان است و شرایط خاص کشور و خروج آمریکا از برجام تعاملات اقتصادی را برای دولت دشوار ساخته است.
معاون رئیس جمهوری ادامه داد:  از این مراحل سخت و دشوار عبور خواهیم کرد و همه اقشار جامعه در میدان تلاش حضور دارند اما نقش زنان اهمیت ویژه ای دارد زیرا زنان در مناسبات اجتماعی پیشران هستند.
وی ادامه داد: رویکرد دولت دوازدهم حمایت از نهادهای مردمی و تقویت فعالیت سازمان های غیردولتی و خیریه است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: در استان مرکزی چهار طرح در حوزه زنان و خانواده برای توان افزایی شکل گرفته است.
او با یادآوری برگزاری نشست های منطقه ای زنان افزود: نشست منطقه ای استان مرکزی، همدان و استان‌های همجوار به زودی در همدان برگزار می‌شود.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: در این نشست مهارت افزایی، آموزش زنان خانواده با حضور برترین تسهیلگران برگزار می شود.
ابتکار افزود: تاکنون پنج نشست منطقه ای با بیش از یک هزار و ۵۰۰ تشکل برگزار شده است.
وی اظهارداشت:  طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی در ۲ سال گذشته در استان مرکزی  در نقاط آسیب پذیر اجرا شده است.
ابتکار ادامه داد: این طرح در استان مرکزی نتایج جالب و نقشه راه های تاب آوری اجتماعی استان را تدوین کرده است. 
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: اجرای طرح تاب آوری اجتماعی به کاهش آسیب اجتماعی کمک موثری کرده است.
ابتکار در ادامه افزود: سال گذشته ۱۸۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پایدار از محل صندوق توسعه ملی برای روستاییان مصوب شد که ۹۰ هزار میلیارد ریال آن پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: ۴۱ درصد از این میزان تسهیلات توسط زنان روستایی دریافت شده است.
ابتکار عنوان کرد: زنان ایرانی در عرصه های ورزشی هم پیشران هستند و  هر روز اخبار خوب از ورزش قهرمانی دختران گزارش می شود.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: امسال دوره آموزشی برای ۶۷ هزار معلم در راستا توجه به مقوله ورزش برگزار شده است. 
ابتکار عنوان کرد: تقویت نهاد خانواده یکی از اهداف جدی برنامه دولت دوازدهم است و در ستاد ملی زن و خانواده به شکل خاصی به آن پرداخته شده است.
وی ادامه داد: طرح گفت و گوی خانواده در طول ۲ سال اخیر در سطح ملی در کشور با محوریت مهارت افزایی در حال اجرا است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در ادامه گفت: حضور و مشارکت زنان در انتخابات به عنوان نامزد بسیار مهم است و استان مرکزی نیز در سنوات گذشته مجلس شورای اسلامی نماینده داشته است.
 وی همچنین در جمع خبرنگاران در موزه وکیل اراک نیز گفت: قوانین در حوزه زنان به درستی عملیاتی نشده است و باید دستگاه های اجرایی و ناظران بر این مهم اهتمام بیشتری داشته باشند.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: این نقیصه و اجرایی نشدن قوانین درباره زنان به کمبود اعتبار و نبود سازوکار مربوط می شود.
ابتکار در ادامه افزود: استان مرکزی در حوزه  گردشگری و خدمات درمانی ظرفیت  بالایی دارد اما هنوز  زمینه هایی برای کار در این مقوله وجود دارد.
وی اظهارداشت: حوزه گردشگری در استان مرکزی برای زنان فرصت های بالقوه ای دارد و می تواند در بخش اکوتوریسم و بوم گردی نقش موثری در اشتغال آفرینی داشته باشد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استان مرکزی گفت: سیاست گذاری  و برنامه ریزی، نظارت و بازرسی، هدایت و راهبری؛ اهم فعالیت های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی در دولت تدبیر و امید در طول سال های ۹۲ تا ۹۸ است.
" زهرا فرجی" افزود: در راستای واگذاری مدیریت به زنان در این استان، ۱۲۹ نفر از بانوان این خطه در مدیریت های پایه، میانه و عالی منصوب شده اند.
وی اظهارداشت: برگزاری ۱۶۳ نشست کارگروه تخصصی بانوان و خانواده از جمله فعالیت‌های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: ۸۶۴ مورد بازدید از مراکز فعال زنان در عرصه های علمی، اقتصادی و اجتماعی در استان انجام شده است.

شرکت در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی، حضور در آیین آغاز به کار مرکز نگهداری زنان آسیب دیده و موزه عمارت وکیل، بازدید از بند نسوان ندامتگاه اراک و دیدار با بانوان منتخب، از برنامه های سفر یک روزه معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده به اراک است.

۴۹ درصد از جمعیت یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی را زنان تشکیل می دهند.

۶۹۹۱/۳۰۷۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۶۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان بر لزوم ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در استان تاکید و اظهار کرد: کارگر و کارفرما لازم و ملزوم هم هستند و باید برای محدودیت‌هایی که در استان وجود دارد، استثنا قائل شویم.

فرهاد ناصری‌نیا امروز (۱۲ اردیبهشت ماه) در آیین تجلیل از نخبگان جامعه کارگر و تولید استان که در استانداری لرستان برگزار شد، گفت: امروز در جنگ اقتصادی قرار داریم و حساسیت جنگ اقتصادی برای مسؤولان حوزه اقتصاد و کارگران روشن است. 

وی ادامه داد: در همه مولفه‌های اقتصادی که منجر به توسعه می‌شوند، اگر استان‌های زاگرس‌نشین مانند لرستان متفاوت دیده نشوند، اتفاق‌های برجسته‌ای در حوزه اشتغال نخواهد افتاد.

او با بیان اینکه تا وقتی معافیت مالیاتی، اعتبارات تبصره‌ای، نرخ دستمزد و مشوق‌های کارگری به استان تعلق نگیرد، سرمایه‌گذار رغبتی برای سرمایه‌گذاری نخواهد داشت، افزود: کارگاه‌های زودبازده و کوچک در پایداری اشتغال موثرند، اما باید چند موضوع را در نظر داشت و آن اینکه بازار فروش را برای تولیدکنندگان این کارگاه‌ها مهیا و دست واسطه‌گران را در فرآیند فروش کوتاه کنیم.

وی تاکید کرد: کارگر و کارفرما لازم و ملزوم یکدیگرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد