Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی‌ ای بی سی نت، ماریس پین، وزیر امور خارجه استرالیا امروز با حضور در جلسه مجلس سنای این کشور ضمن دفاع از پیوستن کشورش به ائتلاف آمریکایی در تنگه هرمز گفت کانبرا با پیوستن به این ائتلاف وارد درگیری گسترده‌تر با ایران نخواهد شد، زیرا آن‌ها دو موضوع جدا از هم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پین در حالی چنین اظهاراتی را بیان کرده است که پیش از این تعدادی از سناتور‌های استرالیایی از تصمیم دولت این کشور برای پیوستن به ائتلاف آمریکایی در خلیج فارس و تنگه هرمز انتقاد کرده و در خصوص کشیده شدن پای کانبرا به درگیری میان تهران و واشنگتن هشدار داده بودند.

وزیر خارجه استرالیا گفت: این دو موضوع کاملا جداگانه هستند. استرالیا به توافق هسته‌ای ایران به عنوان بهترین گزینه برای منطقه متعهد باقی می‌ماند حتی اگر آمریکا به صورت یکجانبه از آن خارج شود.

او گفت: آن مسائل [خروج از برجام و فشار بر ایران] به خود آمریکا مربوط می‌شود. امام ما از منافع ملی خودمان حمایت می‌کنیم و به دنبال ارتقای امنیت ملی خودمان هستیم. همانطور که مردم استرالیا انتظار دارند دولتشان چنین کاری انجام دهد. نمی‌گویم که با آمریکا اختلاف داریم، ولی هر کشوری تصمیمات خود را می‌گیرد.

پین با تاکید بر اینکه دولت استرالیا خواهان حل تنش ایران و آمریکا از طریق دیپلماتیک است گفت: روابط کاری ما با ایرانی‌ها خیلی خوب است. ما مداوم با آن‌ها در تعامل هستیم، در ایران سفارت داریم و این چیزی است که بسیاری از کشور‌ها نمی‌توانند بگویند [که در ایران سفارت داریم].

هفته گذشته، اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا اعلام کرده بود که کانبرا به منظور حفاظت از کشتی‌ها و نفتکش‌هایی که از خلیج فارس عبور می‌کنند، قرار است به ائتلاف آمریکایی در تنگه هرمز بپیوندد. او در اظهاراتی گزاف مدعی شده بود «رفتار‌های بی ثبات کننده ایران» تهدیدی علیه منافع استرالیا در منطقه است.

آمریکا هم‌اکنون در جلب حمایت از طرح خود در خلیج فارس با شرایط دشواری روبرو است و حتی برخی از همپیمانان این کشور نیز از پیوستن به این ائتلاف سر باز زده‌اند. مهمترین دلیل پاسخ منفی کشور‌ها به درخواست آمریکایی‌ها این است که این ائتلاف را ائتلافی ضدایرانی می‌دانند که می‌تواند تنش‌ها را در منطقه افزایش دهد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا دو هفته پیش مدعی شد واشنگتن از ۶۰ کشور برای حضور در ائتلاف «تضمین امنیت دریانوردی در تنگه هرمز» دعوت کرده، اما پایگاه خبری پولیتیکو در گزارشی (اینجا) با اشاره به امتناع کشور‌ها از پیوستن به این ائتلاف، آن را «ائتلاف تک‌نفره ترامپ» توصیف کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا ایران اقیانوسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۵۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس

شهروندان کشورهای عربی جنوب خلیج فارس  ویزای شینگن 5 ساله دریافت می کنند.

به گزارش عصرایران،‌ اتحادیه اروپا اعلام کرد از این پس به شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در اولین درخواست، ویزای 5 ساله چند بار ورود ارائه می شود.
به نوشته رسانه های اروپایی، این تصمیم همزمان با نشست دوجانبه اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس در کشور اروپایی لوکزامبورگ اعلام شد.

6 کشور کویت، بحرین، عربستان سعودی،قطر، امارات و عمان ، عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند. شهروندان امارات قبل از این ، از دریافت شنگن معاف شده بودند و بدون ویزا می توانستند وارد محدوده کشورهای شنگن شوند.

29 کشور عضو شنگن شامل اتریش، بلژیک، دانمارک، جمهوری چک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتویا، لایخشتین، لیتوانی، لوگزامبورگ، مالتا، هلند، نروژ، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلوانی، کرواسی، اسپانیا، سوئد، سویس، رومانی و بلغارستان هستند.

"جوزپ بورل" نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی روز دوشنبه / دیروز گفت: من از تصمیمی که امروز صبح توسط کمیسیون اروپا برای هماهنگ کردن قوانین اعطای ویزای چند بار ورود به کشورهای شورای همکاری خلیج فارس اتخاذ کرد استقبال می‌کنم.

"لودویک بوی" سفیر فرانسه در عربستان سعودی هم در توییتر نوشت: شهروندان سعودی از این پس با اولین درخواست می‌توانند ویزای شنگن را برای مدت 5 سال دریافت کنند. 

او گفت فرانسه به شدت از این تصمیم اروپا حمایت کرد. وی ادامه داد "ما مشتاقانه منتظر دیدن شهروندان بیشتری از عربستان سعودی در فرانسه هستیم، چه برای گردشگری و چه برای کار."

ویزای شنگن ، ویزای مشترک 29 کشور اروپایی است. افراد با دریافت ویزای شنگن از یک کشور عضو این پیمان می توانند از 28 کشور دیگر نیز آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزای جداگانه، سفر کنند. میان این 29 کشور نیز همه مرزهای دریایی ، هوایی و زمینی برداشته شده است و شهروندان آزادانه در رفت و آمد هستند.

در ماه گذشته، دو کشور رومانی و بلغارستان به صورت محدود، به شنگن پیوستند. این دو کشور فعلا در مرزهای هوایی عضو شنگن هستند و نه زمینی و دریایی.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تلاش بحرین برای معافیت شهروندانش از ویزای شنگن آسان سازی ویزای شنگن برای مردم 60 کشور جهان: صدور اینترنتی ویزا در 20 دقیقه لغو ویزای شنگن برای شهروندان امارات

دیگر خبرها

  • خوش‌بینی پاکستان درباره تکمیل خط‌ لوله گاز با ایران به‌رغم هشدار آمریکا
  • آمریکا عملیات پهپادی و موشکی یمن علیه کشتی هایش را تایید کرد
  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند
  • شن‌هایی که مامور خدا بودند
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • هشدار درباره خطر حملات پهپادی برای امنیت ملی آمریکا
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران