Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان صنعت٬ معدن و تجارت خراسان شمالی گفت: مبلغ صادرات خراسان شمالی به ترکمنستان از ۴۷ میلیون دلار در سال ۹۳ به کمتر از ۱ میلیون دلار در سال ۹۸ رسیده است. ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۰ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد رضا فیروزه امروز در دیدار معاون استاندار آخال و سفیر کشور ترکمنستان با استاندار خراسان شمالی٬ اظهار داشت: در سال 93 بالغ بر 47 میلیون دلار صادرات به کشور ترکمنستان داشته‌ایم که این مبلغ در سال94 به 40 میلیون دلار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایشگاه اختصاصی کشور ترکمنستان در مشهد برپا می‌شود‌‌شب‌های فرهنگی ایران و ترکمنستان به میزبانی بجنوردی‌ها برگزار می‌شودمسیر ترانزیت آسیای میانه به دریای عمان موضوع سفر وزیر امور خارجه ازبکستان به ترکمنستان

وی در ادامه افزود: مبلغ صادرات در سال 95 ٬ 16میلیون دلار، سال 96 ٬ 18میلیون دلار، سال 97 ٬ 9 میلیون دلار و در 4 ماهه نخست امسال به کمتر از 1 میلیون دلار رسیده است. کاهش چشمگیر صادرات قابل تامل است.

رئیس سازمان صمت خراسان شمالی تصریح کرد: در فروردین سال 97 تاکیدات زیادی برای افزایش و بهبود مراودات بازرگانی و تجاری در زمینه‌های مختلف معدن، صنعت و کشاورزی صورت گرفته است که امیدواریم برنامه زمانبندی این توافق به زودی اعلام و اجرایی شود.

توافقات ایران و ترکمنستان روی کاغذ مانده است

احمد شنوایی سرپرست نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان شمالی نیز در این نشست اظهار داشت: در سفر رییس جمهور ایران به کشور ترکمنستان 13 یادداشت و تفاهم نامه امضا شد که آزادی زندانیان مشترک یکی از آن‌ها بود.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه خراسان شمالی و استان آخال که توافق در حوزه‌های بسیاری را در خود جای داده بود افزود: متاسفانه این تفاهم نامه روی کاغذ مانده و اجرایی نشده است. یکی از دلایل اصلی اجرایی نشدن این تفاهم نامه‌ها ارتباط کمتر مدیران خراسان شمالی با طرفین ترکمنستانی است.

شنوایی تاکید کرد: استاندار خراسان شمالی اراده جدی و عملی برای ارتباط با ترکمنستان دارند. پیشنهادات خیلی روشن تجاری به واسطه سفارت ایران در ترکمنستان به وزارت خارجه این کشور ارسال کردیم و منتظر پاسخ آن هستیم.

سرپرست نمایندگی وزارت خارجه در خراسان شمالی در خصوص موانع موجود بر سر راه روابط تجاری بین ایران و ترکمنستان گفت: انتقال پول و همکاری‌های بانکی یکی از موانعی است که بر سر راه تجار ایرانی قرار دارد. اگر موضوع تهاتر نیز حل شود می‌تواند کمک خوبی به طرفین کند.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مطالبات جدی خراسان شمالی ایجاد بازارچه و گذرگاه مرزی بین دوکشور با توجه به وجود 300 کیلومتر مرز مشترک است.

انتهای پیام/ ع

R7719/P/S6,55/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۶۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند

اسفندیار دریکوندی ، ضمن اشاره به تنوع بالای کالا‌های صادراتی استان، گفت: در همین رابطه کشور‌های عراق، پاکستان، آذربایجان، افغانستان، روسیه، امارات، گرجستان، هند، چین و ازبکستان عمده کشور‌های هدف صادراتی استان قم بوده‌است.

مدیرکل گمرکات قم افزود: در این مدت بیش‌از ۳۰ نوع کالا از گمرکات استان به کشور‌های مورد نظر صادر شد که مهمترین آنها شامل محصولاتی همچون کفش و صندل، انواع گرانول و کامپاند، سرب، پلی استر، شماری از محصولات شیمیایی، محصولات غذایی همچون تخم مرغ و برخی از لوازم صنعتی است.

او ادامه داد: در سال‌های اخیر بستر‌های لازم برای صادرات انواع کالا‌های مورد توجه تجار در گمرکات استان قم فراهم شده‌است و ما امیدواریم در سال‌جاری با همراهی فعالان اقتصادی شاهد افزایش هرچه بیشتر میزان صادرات کالا‌های ساخت داخل از گمرکات این استان باشیم.

گفتنی است فروردین‌ماه امسال حدود ۱۲ هزار تُن کالا در قالب ۳۳۵ اظهارنامه به ارزش ۱۰ میلیون و ۲۷۳ هزار دلار از گمرکات این استان صادر شد.

با توجه به شرایط خاص فروردین‌ماه همچون وجود تعطیلات نوروزی و روند آغاز کار واحد‌های تولیدی، حجم صادرات استان از ماه‌های آینده با شتاب بیشتری دنبال خواهد شد و گمرکات قم برای تحقق این هدف در آمادگی کامل به سر می‌برد.

در این مدت حدود سه هزار تُن کالا نیز در قالب تعداد ۹۱ اظهارنامه به ارزش ۱۱ میلیون و ۴۲۱ هزار دلار از طریق گمرکات قم وارد کشور شد، همچنین درآمد کل گمرکات استان از فعالیت‌های تجاری به ۴۱۷ میلیارد ریال رسید.

گفتنی‌است سال گذشته نیز ۲۳۲ میلیون و ۸۷۵ هزار و ۷۹۴ دلار صادرات انواع کالا از گمرکات این استان به کشور‌های مختلف جهان صورت پذیرفت. این میزان صادرات در قالب ۶ هزار و ۳۳۲ اظهارنامه به وزن ۲۴۲ هزار و ۴۵۵ تُن بود که نشان دهنده پویایی فعالیت‌های تجاری در استان قم است.

در همین راستا سال گذشته درآمد کل گمرکات استان قم به ۲۰ هزار میلیارد ریال رسید که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۵۰ درصد افزایش داشت.

لیست کالا‌های صادراتی استان قم به بازار‌های جهانی بسیار متنوع است که عمده‌ترین آنها در قالب ۳۲ نوع کالا مورد شناسایی قرار گرفته و انواع محصولات صنعتی، شیمیایی، معدنی، خوراکی و سایر کالا‌ها را دربر می‌گیرد.

همچنین در این مدت ۴۷۸ میلیون و ۸۹۹ هزار و ۹۵۸ دلار کالا در قالب سه هزار و ۲۸۲ اظهارنامه به وزن ۸۹ هزار و ۴۹۰ تُن از طریق گمرکات قم وارد کشور شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • رفع ۸ نقطه پرتصادف در شبکه راه‌های خراسان شمالی
  • طرح نور در خراسان شمالی با بهترین شکل انجام شده است
  • هشدار نارنجی هواشناسی درباره سیلاب در ۱۰ استان
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات