Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی از افت قابل تامل میزان صادرات کالا از خراسان شمالی به ترکمنستان خبر داد.

‌به گزارش ایسنا، ‌رضا فیروزه در جلسه ای که با حضور استاندار خراسان شمالی و معاون استاندار شهر آخال ترکمنستان در بجنورد برگزار شد، گفت: میزان صادرات کالا از این استان به ترکمنستان در سال 93، 47 میلیون دلار، در سال 94، 40 میلیون دلار، در سال 95، 16 میلیون دلار، در سال 96، 18 میلیون دلار و در سال گذشته به 9 میلیون دلار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این میزان در مدت سال جاری نیز یک میلیون دلار بوده است.

فیروزه ادامه داد: به رغم اینکه تاکیدات فراوانی بر افزایش سطح همکاری بین دو کشور انجام می شود اما شاهد کاهش صادرات کالا هستیم.

وی اظهار کرد: مرز آرامی میان کشور ایران و ترکمنستان و خراسان شمالی با ترکمنستان وجود دارد و این امر نشان از درک و فهم مردم دو کشور دارد، اما برای اینکه ارتباطات مالی افزایش یابد نیاز به جنب و جوش و حرکت بیشتر است.

این مقام مسئول تصریح کرد: این آمادگی در وزارت صمت وجود دارد که در حوزه انجام فعالیت‌های صنعتی، معدنی، صنایع تکمیلی برای انجام کار مشترک به منظور بهبود اوضاع وارد عرصه شود.

تهاتر کالا میان ایران و ترکمنستان راهی برای حل مشکل تجار

سرپرست دفتر نمایندگی وزارت خارجه در خراسان شمالی گفت: بخش خصوصی موضوع انتقال پول و تبادلات بانکی را از مهمترین مشکلاتی بیان می کنند که مانع کار آن ها برای انجام صادرات کالا می شود.

به گزارش ایسنا،‌ احمد شنوایی در جلسه ای که با حضور استاندار خراسان شمالی و معاون استاندار شهر آخال ترکمنستان در بجنورد برگزار شد، افزود: اگر بتوانیم موضوع تهاتر را پیش بکشیم شاید کمک بزرگی به بخش خصوصی شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر خراسان شمالی بیش از 300 کیلومتر مرز مشترک با ترکمنستان دارد اما هیچ گذر مرزی در این فاصله موجود نیست و یکی از مهمترین درخواست های ما ایجاد این گذر مرزی است.

وی به انعقاد تفاهم نامه ای میان خراسان شمالی و شهر آخال ترکمنستان در سه سال گذشته اشاره و اظهار کرد: این تفاهم نامه روی کاغذ باقی مانده و اجرایی نشده است.

شنوایی تصریح کرد: شاید یکی از دلایل عدم اجرایی شدن آن این بوده که کمتر یکدیگر را می‌بینیم‌.

وی با بیان اینکه چندی پیش سفیر ایران در ترکمنستان به خراسان شمالی سفر داشت، گفت: در این سفر چندین پیشنهاد از سوی خراسان شمالی انجام شد که این پیشنهادات از طریق سفارت به کشور ترکمنستان منتقل شده است.

وی افزود: برخی از درخواست ها اعلام آمادگی خراسان شمالی برای انجام کار مشترک در حوزه کشاورزی، مبارزه با آفت و ملخ و آتش سوزی و ... بوده است.

این مقام مسئول ادامه داد: البته با پیگیری های انجام شده مباحث فرهنگی و هنری انجام شده و چند روز گذشته خراسان شمالی میزبان هیات فرهنگی ترکمنستان در خراسان شمالی بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادرات کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۶۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی

دکتر جواد شاهین‌فر با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن ۱۰ هزار و ۹۷۰ نوزاد متولد شده در برنامه غربالگری شنوایی دانشگاه در سال گذشته، اظهار کرد: با توجه آمارهای جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود. وی با بیان اینکه بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه هایی از آسیب شنوایی را دارند، اعلام کرد: برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری های غیرواگیردار گنجانده شده است؛. در حال حاضر برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان توسط شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می شود. وی تصریح کرد: طبق آمارها در سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نوزاد متولد شده تحت پوشش برنامه غربالگری شنوایی قرار گرفته و ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش های جراحی و طبی تحت پوشش قرار گرفته اند. دکتر شاهین‌فر، افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از داروهای آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن های همراه و دستگاه های صوتی شخصی را از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی عنوان کرد. وی یکی از مهم ترین اقدامات برای محافظت از قدرت شنوایی را انجام مراقبت ‌های شنوایی عنوان کرد و گفت: بدین منظور لازم است واکسیناسیون کودکان علیه بیماری‌های عفونی به موقع انجام شود. همچنین در صورت ابتلا به بیماری و عفونت‌های گوش از خود درمانی خودداری کنند و با مراجعه به پزشک، عفونت به طور کامل درمان شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: ممانعت از ورود اجسام نوک تیز، استفاده از وسایل محافظت شنوایی در صورت مواجهه شغلی با صداهای بلند و محدود کردن استفاده بی رویه تلفن همراه و وسایلی نظیر هدفون و هدست از جمله مواردی است که برای مراقبت ‌از شنوایی توصیه می شود. وی همچنین توصیه کرد چنانچه فردی در مواجهه با عوامل آسیب‌رسان به گوش و شنوایی قرار دارد باید جهت بررسی وضعیت شنوایی به کارشناسان شنوایی سنجی و یا متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کند. وی با اشاره به ضرورت انجام آزمایشات غربالگری شنوایی در نوزادان به عنوان یکی از وظایف والدین برای مراقبت از شنوایی نوزاد، بیان کرد: از هر هزار تولد زنده، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شوند./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • مجموع تامین ارز برای کالا‌های اساسی به ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار رسید
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی