Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرم افزار مدیریت پروژه IPMP فرآیندهای مختلف سازمان در حوزه های مختلف پروژه را ( 10 حوزه استاندارد PMBOK) به صورت یکپارچه در پروژه ها جاری میسازد که نتیجه آن یک داشبورد مدیریت پروژه سازمانی جامع است. با این وجود این همه ماجرا نیست. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------


نرم افزار IPMP یک سامانه مدیریت پروژه سازمانی (EPM) است که به مدیران سازمان کمک میکند که وضعیت پروژه های خود را از بابت همگامی با برنامه زمانی، بودجه و هزینه ها، وضعیت پیمانکاران و دیگر ذینفعان پروژه، هزینه های بالاسری، ریسکها و وضعیت آنها، شرایط خرید پروژه، نقشه ها، اسناد و وضعیت تولید مدارک مهندسی، آخرین اخبار و تصاویر پروژه، منابع پروژه، نیروی انسانی دخیل و مرتبط و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. را در یک داشبورد هوشمند با قابلیت رسوخ در دسترس داشته باشند.

نرم افزار مدیریت پروژه IPMP فرآیندهای مختلف سازمان در حوزه های مختلف پروژه را ( 10 حوزه استاندارد PMBOK) به صورت یکپارچه در پروژه ها جاری میسازد که نتیجه آن یک داشبورد مدیریت پروژه سازمانی جامع است. با این وجود این همه ماجرا نیست.

عملا لفظ EPM ناظر بر دو عنوان است. یکی مدیریت پروژه سازمانی (Enterprise Project Management) و دیگری مدیریت پورتفولیوی سازمانی (Enterprise Portfolio Management).
در سالهای اخیر بکارگیری EPM برای بحث مدیریت پورتفولیوی سازمانی قوت و قدرت بیشتری یافته است. این رویکرد همچنین باعث حرکت از دفتر مدیریت پروژه(PMO) به دفتر مدیریت پروژه سازمانی(EPMO) شده است. این رویکرد مستلزم آن است که کلیه پروژه های سازمان بر اساس استراتژیهای سازمان در قالب پورتفولیو دسته بندی شده و در سطوح مدیریت ارشد پورتفولیو ها مورد بررسی و نظارت قرار گیرند.
با این رویکرد مباحثی مثل تخصیص منابع و بودجه، تدوین شاخصهای ارزیابی پروژه ها و افراد مرتبط با آنها، مدیریت خرید و بسیاری مفاهیم دیگر از سطح پروژه و طرح به سطحی بالاتر به نام پورتفولیو منتقل میشوند. این مهم در نرم افزار مدیریت پروژه IPMP قابل تحقق است.

هر چند امروزه لفظ EPM بیشتر یک سامانه نرم افزاری را در ذهن متبادر میکند اما باید گفت این مفهوم بیش از آنکه مربوط به حوزه فناوری اطلاعات باشد در واقع یک حوزه از مباحث توسعه سازمان است. در واقع EPM تدوین و جاری سازی مجموعه ای از فرایندهاست که مدیران سازمان برای مدیریت پروژه ها و پورتفولیوها بر اساس استراتژیها و اهداف سازمانی به صورت یکپارچه کمک میکند. اما از آنجا که این امر مستلزم مدیریت حجم عظیمی از داده هاست عملا راه اندازی چنین فرآیندهایی بدون بکارگیری یک سامانه اطلاعاتی مناسب غیرممکن به نظر میرسد.

یکی از مزیتهای نرم افزار مدیریت پروژه IPMP آن است که قابلیت خود را در مدیریت اطلاعات کلان پروژه های ملی و بین المللی و همچنین مدیریت اطلاعات پروژه های سازمانهایی که دارای هزاران و حتی ده ها هزار پروژه هستند به اثبات رسانده است.

از خصوصیات مهمی که میتواند به موفقیت پیاده سازی یک سامانه EPM در سازمانها بیانجامد، میزان انعطاف آن سامانه جهت در برگیری خصوصیات مختص به سازمان یا قابلیت سفارشی سازی آن است.
از آنجا که نرم افزار مدیریت پروژه IPMP یک سامانه بومی است که از پایه بوسیله شرکت ایده ورزان سیستم توسعه یافته، امکان هر گونه سفارشی سازی در قابل ماژولهایی مختص سازمان روی آن وجود دارد. علاوه بر آن، یکی از ویژگیهای بارز نرم افزار مدیریت پروژه IPMP این است که بسیاری از خصوصیات اجرای پروژه های در ایران به صورت پیشفرض در فرآیندها و فرمهای آن در نظر گرفته شده است این مسئله یعنی هماهنگ کردن نیاز سازمانهای ایرانی با استانداردهای جهانی، یکی از علتهای گسترش بازار این نرم افزار در ایران در سالهای گذشته بوده است.

با این وجود IPMP تنها مختص کاربر ایرانی نبوده و در سالهای اخیر این سامانه به کشورهای همسایه و حتی اروپایی به عنوان یک EPM قدرتمند، منعطف و با قابلیت پشتیبانی از زبانها و تقویمهای متعدد معرفی شده است.

یکی دیگر از مسائل تاثیر گذار در موثر بودن یک سامانه EPM امکان مدیریت پروژه های مختلف بر اساس متدولوژیهای متفاوت است. با وجود اینکه دانش کلاسیک مدیریت پروژه تا چند سال گذشته تمرکز بیشتری روی پروژه های متعین  (predictive) یا برنامه محور (plan-driven) بوده است اما ظهور و بروز روشهای Agile برای مدیریت پروژه هایی تطبیقی (adaptive) یا تغییر محور (change-driven) و موفقیت آنها در مدیریت اینگونه پروژه ها خصوصا در پروژه های توسعه نرم افزار و تحقیق و توسعه باعث باز شدن فصلی جدید در ادبیات موضوعی مدیریت پروژه و به پیروی از آن سامانه های EPM شده است.
نرم افزار مدیریت پروژه IPMP این افتخار را دارد که با وجود اینکه توسعه اولیه آن بر اساس استانداردهای نظیر PMBOK و PRINCE2 بوده است اما در نسخه های بعدی تغییرات لازم برای پشتیبانی از روشهای چابک در این محصول ایجاد شد و هم اکنون ماژولهای مرتبط با این نوع از پروژه ها در سامانه وجود داشته و این محصول در بسیاری از این نوع پروژه ها به موفقیت اجرا شده است.
 

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۹۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است، گفت: تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است و تغییرات در محیط‌زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان دامپزشکی کشور، مجتبی نوروزی در آئین افتتاح بیست‌ویکمین کنگره دامپزشکی ایران با اشاره به همزمانی روزهای برگزاری کنگره با مناسبت‌های خاص داخلی و جهانی از جمله فتح آندلس به‌دست مسلمانان، روز معلم و روز جهانی کارگر اظهار کرد: از سال ۱۹۹۶ میلادی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی نزد سران بسیاری از کشورهای عضو سازمان ملل متحد به‌عنوان مهم‌ترین مؤلفه هزاره سوم اهمیت یافت تا عموم مردم به‌صورت پایدار به غذای سالم و بهداشتی که بدون هرگونه آلودگی باشد، دسترسی داشته باشند.

وی با بیان اینکه از آن مقطع زمانی مقرر شده بود تا سال ۲۰۱۵ تعداد گرسنگان به نصف کاهش یابد، افزود: بر اساس ارزیابی فائو، روند گرسنگی رو به افزایش است و هم‌اکنون یک میلیارد نفر با درآمد یک دلار در روز در حال گذراندن عمر هستند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به چالش‌های کنونی تهدیدکننده امنیت و ایمنی غذایی در جهان و افزایش جمعیت و رشد کشورهای در حال توسعه که به رشد تقاضای غذا طی یک دهه آینده منجر خواهد شد، تصریح کرد: گسترش شهرسازی، افزایش تقاضا با توجه به محدودیت شدید منابع آبی و سایر مخاطرات تغییرات اقلیمی، از عوامل تهدیدکننده‌ای است که باید با کشف راهکارهای جدید و تقویت منابع انسانی به منظور پیشگیری از تشدید ناامنی غذایی و نجات تمام گرسنگان، مد نظر قرار گیرد.

نوروزی با بیان اینکه سه چالش عمده غذایی و افزایش گرسنگی در جهان، نبود تعادل در رژیم غذایی روزانه و چالش‌های تولید متأثر از فرسایش خاک، کمبود آب و تهدیدات زیست‌محیطی است، گفت: با توجه به اینکه تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است، تغییرات در محیط‌زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

وی با اشاره به عوامل تأثیرگذار دیگر مانند افزایش سفر در جهان و پیامدهای زیست‌محیطی این مسئله اظهار کرد: رشد مصرف نابه‌جا و غیرضروری آنتی‌بیوتیک‌ها و اثرات منفی آن در روند درمان و شیوع سایر ناهنجاری‌ها، وقوع انواع سیل‌های مهلک نابه‌هنگام و آتش‌سوزی‌های مخرب در روسیه، آمریکا و اروپا از دیگر تهدیدات امنیت غذایی و ایمنی غذایی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تدبیر درست سازمان‌های زیرمجموعه سازمان ملل متحد در رویکرد جدید که سلامت واحد (one health) است ، گفت: در واقع با این رویکرد سلامت واحد، سلامتی اکوسیستم، انسان و دام به یکدیگر مرتبط است و غفلت از هرکدام از این سه مورد باعث بروز انواع بیماری‌های نوپدید و بازپدید خواهد شد.

نوروزی با بیان اینکه کنگره‌های دامپزشکی موقعیت بسیار مغتنمی برای استفاده از دانش، مطالعات، تجربیات و انرژی دانشجویان و اساتید و محققان دامپزشکی در بررسی راهکارهای کمک‌کننده به تحقق امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار است، افزود: اگر موفقیت‌هایی در حوزه سلامت و بهداشت ملی رخ داده، این دستاوردها حاصل یافته‌های تحقیقاتی و علمی است.

وی با بیان اینکه توجه به بهداشت و امنیت غذایی، اپیدمیولوژی، بیماری‌های نوظهور و بازپدید، بهداشت محیط، معرفی داروها و مکمل‌های غذایی سالم و کارآمد، استفاده از هوش مصنوعی و رسیدگی به رفاه دام و حیوانات، از محورهای بیست‌ویکمین کنگره دامپزشکی ایران است، گفت: سازمان دامپزشکی کشور به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است و با ایجاد مرکز بیماری‌های منتقله دامی و فرآورده‌های خام دامی به‌دنبال بنیان گذاشتن دامپزشکی نوین در کشوری است که پیش از طلوع اسلام و زمانی که اروپاییان مبادرت به نامگذاری نخستین شنبه ماه آوریل هر سال به نام روز جهانی دامپزشکی کنند، به آغاز دامپزشکی اقدام کرده بودند.

کد خبر 749669

دیگر خبرها

  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • هشدار مهم؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • احتمال خطر؛ سازمان مدیریت بحران در آماده باش/ رگبار و باد شدید، رعد و برق، گردوخاک و تگرگ
  • آماده باش مدیریت بحران در چند استان | خطر سیل و طوفان در کمین مردم | از کوه و دشت دوری کنید!
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی
  • رونمایی از سامانه ساربانیار در غرفه استان یزد نمایشگاه ایران اکسپو