Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@03:08:02 GMT

موفقیت کارآفرینان در تولید محصول نهایی است

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۰۵۱۷۲

موفقیت کارآفرینان در تولید محصول نهایی است

به گزارش ایرنا، محمد حسین موسی زاده روز دوشنبه در نشست شورای پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی دو نوع رویداد شتاب را مد نظر دارد که یک نوع آن توسط مراکز شتاب و نوع دوم این استارت آپ ها که وظیفه اجتماعی دانشگاه علمی کاربردی است بر مبنای پتانسیل های منطقه ای انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امروز خرما در ۶ استان کشور تولید می شود اما هیچ کدام از محصولات نهایی مربوط به این استان ها نیست تصریح کرد: با توجه به اینکه استان کرمان را به خرما می شناسند،  رویداد شتاب را در کرمان با موضوع خرما آغاز کردیم و برای اجرای آن نیازمند یک توفان فکری هستیم که در بعد فناوری یک رویداد تخصصی رخ دهد.

مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تاکید کرد: دانشگاه علمی کاربردی تلاش می کند بر خلاف استارت آپ هایی که در ایران انجام می شود حتما تخصصی عمل کند و در غیر این صورت مجوزی برای این استارت آپ صادر نمی شود.

وی با اشاره به عملکرد موفق شهر اردکان در فرآوری کنجد گفت: سالیانه بیش از   ۱۰ هزار تن کنجد وارد کشور می شود که حدود ۹۰ درصد آن در شهرستان اردکان که فقط ۹ هزار نفر جمعیت دارد فرآوری شده و ارده تولید می شود که حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان درآمدزایی دارد، بنابراین سرمایه گذاری در این زمینه ارزش دارد.

موسی زاده با بیان اینکه دانش گذشتگان را باید مکانیزه کرد اظهار داشت: در زمینه خرما باید دانش ضمنی گذشتگان را نوشت و از آن در صنعتی سازی این محصول استفاده کنیم و به این ترتیب اشتغال زایی را توسط دانش های موجود افزایش دهیم.

وی با اشاره به برگزاری استارت آپ خرما در کرمان بیان کرد: برای این رویداد باید یک لوگو طراحی و به کشور شناخته شود؛ به عبارتی باید برای خرمای کرمان اعتبار بخشی صورت گیرد.

موسی زاده با بیان اینکه هم افزایی دانش باید در دستور کار قرار گیرد تصریح کرد: اینکه امروز کلمپه کرمان هنوز نتوانسته است در ایران جایگاهی برای خود داشته باشد و بیشتر کلوچه های  کشور مربوط به استان گیلانی است که هیچ خرمایی ندارد به دلیل این است که کرمانی ها برنامه ای برای این موضوع ندارند.

وی افزود: در صنعت این نکته حائز اهمیت است که سود نهایی مربوط به آخرین قسمت محصول است و به عنوان مثال ارزش افزوده ای که از پسته ای که در گز ایجاد می شود در پسته خام رفسنجان نیست.

مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اظهار داشت: هشت مرکز تحقیقات خرما در جهان وجود دارد ولی نقش ما در این زمینه چیست و چه اقدامی انجام شده است در حالی که زمانی بالاترین تعداد دانشجویان کشور مربوط به کرمان بود.

وی تاکید کرد: متاسفانه ما هیچ وقت به فکر ماشینی کردن محصولات خود نبودیم لذا با این رویداد شتاب می توانیم این کار را انجام دهیم و موفق عمل کنیم.

موسی زاده افزود: در حال حاضر خرمای کرمان به صورت خام عرضه می شود در حالی که بیش از ۱۰۰ نوع محصول می توان از آن تولید کرد که قهوه هسته خرما، عسل خرما، انواع شیرینی ها، کمپوت، انواع چاشنی ها، اسنک و شوری خرما تنها بخش کوچکی از این محصولات است.

وی با اشاره به تغییر نگرش ها در خصوص ایجاد اشتغال از دانش  بیان کرد: ۹۸ درصد عناب ایران در بیرجند تولید می شود ولی هیچ رتبه ای در جهان ندارد، بنابراین با یک نگرش جدید و تولید محصول نهایی می توانیم در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم.

وی  تصریح کرد: ما باید یاد بگیریم که فروش دانش را داشته باشیم؛ بنابراین وقتی دانشِ کار را داریم چرا از آن غافل هستیم و در جهت درآمدزایی از آن استفاده نمی کنیم.

مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تاکید کرد: جامعه هدف خرما باید مشخص شود که در حال حاضر ۴۸ تا ۵۲ درصد جامعه هدف مربوط به سه گروه افراد شاغل یا ورشکسته، افرادی که دور همی مشاغل را دارند و در آخر دانشجویان که ۱۱ تا ۱۳ درصد جامعه هدف را تشکیل می دهند است.

وی ادامه داد: این سه گروه رو باید دریابید و با جمع اوری ایده های بومی و تطبیق ان ها با اذهان مردم در این مسیر حرکت کنید تا به موفقیت دست یابید.

موسی زاده با بیان اینکه محصول خرمای کرمان باید جهانی شود تاکید کرد: سرمایه های ملی را باید حفظ کرد و در جهت شناساندن، تغییر نگرش و ایجاد محصول جدید که در سایه این استارت آپ ها عملیاتی می شود گام برداشت.

وی اظهار داشت: ایده گرفتن، خلاقیت و نوآوری همان چیزی است که جهان را تغییر می دهد بنابراین قبل از اینکه جهان ما را تغییر دهد باید با ایده های بومی خود جهان را تغییر دهیم و این یکی از مزیت های این رویداد شتاب است.

مدیر کل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بیان کرد: بعد از برگزاری این رویداد، باید حداقل ۱۰ کمپانی بزرگ در کرمان ایجاد شود که به دنبال آن حداقل برای ۱۰۰ نفر اشتغال  ایجاد کند و برای رسیدن به این منظور باید اتحادی شکل گیرد که بتواند غرفه کاملی از محصولات خرما را عرضه کند.

وی افزود: خرما از جمله محصولاتی است که خداوند در قرآن از آن یاد کرده است بنابراین این ارزش فوق العاده ای که برای خرما در ادبیات دینی ما ذکر شده است باید در ادبیات تغذیه ای ما نیز نهادینه شود،  البته در سال ۲۰۱۹ محصول ساده خرما طرفدار زیادی ندارد بلکه باید آن را در قالب محصولات جدید و تغذیه ای مدرن به جهانیان عرضه کنیم.

مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۲ میلیون دانش آموز در ایران تحصیل می کنند و کمتر کسی است که خرما را به عنوان تغذیه با خود به مدرسه ببرد در حالی که می توانیم با فرآوری این محصول و تولید محصولات مدرن از آن، بازار تغذیه این دانش آموزان را در اختیار بگیریم و با این کار دیگر کسی در ۶ استان تولید کننده تنها نیست.

۷۴۳۷ / ۵۰۵۴

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر خرما دانش آموزان سرمایه گذاری فناوری مدرسه قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۵۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، نود و یکمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان به ریاست استاندار یزد برگزار شد.

استاندار یزد در این نشست، با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ از نظر اقدامات اتاق بازرگانی در مقایسه با سال های قبل از آن سال مطلوبی بود، اظهار کرد: انتظار داریم بعد از هر نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، گره ای از حوزه صنعت، معدن و تجارت به واسطه تصویب و پیگیری مصوبات در سطح ملی، باز شود.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود بر برگزاری جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد با حضور مدیران ملی، تاکید کرد.

فاطمی با بیان اینکه اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باید با جدیت دنبال شود، تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت‌ دانشگاه های یزد در حوزه علمی و همچنین اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باعث ارتقا حوزه صنعت و تولید و دانشگاه می‌شود.

استاندار یزد در ادامه عنوان کرد: در راستای بررسی مسائل حوزه صنعت از نزدیک، نشست های شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان در محل صنایع برگزار شود.

وی از «ارتقا سطح آموزش ها» به عنوان یکی از وجوه برجسته اتاق بازرگانی استان یزد در سال ۱۴۰۲ نام برد و افزود: مجموعه این اقدامات شایسته تقدیر بوده و باید تقویت شود.

فاطمی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های هیات های تجاری و سفرای دیگر کشورها به منظور بهره گیری از قراردادهای بین المللی در دستور کار قرار گیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کارآفرینان و بخش خصوصی توانمند استان با محوریت اتاق بازرگانی زمینه های مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد به منظور تحقق شعار سال را دنبال کنند.

خبرنگار: محمد مهدی داوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1228473 برچسب‌ها استان یزد اشتغالزایی و کارآفرینی اقتصاد ایران کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: اقدامات استان کرمان در ایجاد زنجیره ارزش قابل توجه است
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا