Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مقابل پرسشی درباره قانون کسر ۱۰ درصد از درآمد کنسرت ها به نفع دولت، هیچ توضیحی نداشت. ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۵ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره موسیقی جوان عصر امروز سه شنبه 5 شهریور 1398 در تالار وحدت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از مهمانان ویژه این مراسم بود. صالحی که در میانه های برگزاری مراسم اختتامیه تالار وحدت را ترک می کرد، به چند پرسش خبرنگاران پاسخ داد.

وزیر ارشاد درباره جشنواره موسیقی جوان گفت: جشنواره موسیقی جوان در حال طی کردن مسیر خودش است. امکان شناخته شدن استعدادها در گروه های سنی بالاتر فراهم شده است و جریان تربیت نسل های بعدی موسیقی کشور را پدید آورده است. اما اتفاق های دیگری باید رخ دهد.

وی ادامه داد: بعد از جشنواره با دبیر و برخی از داوران جشنواره جلسه ای برگزار می کنیم تا چند اتفاق را به شکل جدی تر دنبال کنیم. یکی از این اتفاق ها این است که ارتباط بین شرکت کنندگان در جشنواره موسیقی جوان و استادان موسیقی را در طی سال بیشتر کنیم. این اتفاق در قالب کارگاه ها و ارتباط های حضور و غیر حضوری می تواند رخ دهد. در واقع ما باید مسیر پرورش استعدادها را در طول سال دنبال کنیم.

صالحی تاکید کرد: نکته دیگر معرفی استعدادها به فضای فرهنگ و هنر کشور است. البته در اینجا باید دقت داشت که منظورمان معرفی به بازارهایی نیست که ممکن است به این استعدادها آسیب بزند. در بحث معرفی یک فضا حوزه های رسمی و فضای دیگر حوزه های غیر رسمی است.

وی ادامه داد: نکته سوم این است که باید سرمایه گذاری های خاصی روی استعداهایی داشته باشیم که به تشخیص استادان دارای نبوغ هستند. استعدادهای خوب، عالی و استعدادهای درخشان داریم که می توان برای استعدادهای درخشان سرمایه گذاری های خاصی انجام داد.

صالحی گفت: اگر بخواهیم به موسیقی فردای ایران فکر کنیم باید روی جشنواره موسیقی جوان سرمایه گذاری کنیم. جشنواره های دیگری هستند که به دیروز ما ربط دارند، اما این جشنواره به فردای ما متصل است.

وزیر ارشاد تاکید کرد: سرمایه گذاری روی این جشنواره با صرفه جویی در قسمت های دیگر و کمک گرفتن از دیگر مجموعه ها امکان پذیر است. به نظر می رسد که هنوز استعداد موسیقی جوان آن طور که شایسته است به مجموعه کسانی که می توانند در رونق این رویداد سرمایه گذاری کنند، منتقل نشده است. بخشی از این کار مسئولیت ما در وزارت ارشاد است تا این ظرفیت را با این گستره و اجزا و اعماقش بتوانیم به مجموعه های دیگر معرفی کنیم تا هم حمایت های دولتی، حمایت های عمومی و حمایت های بخش خصوصی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما بعد از پایان این دوره در تلاش هستیم تا جلسه ای را با عوامل جشنواره و استادان موسیقی ایران داشته باشیم تا ببینیم چه می توان کرد که جشنواره را پرقدرت تر برگزار کرد.

وزیر ارشاد تاکید کرد: حتما امکان بیشتر شدن بودجه جشنواره وجود دارد.

وزیر ارشاد در مقابل پرسشی درباره قانون کسر 10 درصد از درآمد کنسرت ها سکوت کرد و هیچ پاسخی نداشت.

انتهای پیام/

R33357/P/S4,40/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۸۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود

ایسنا/کرمان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان از آمادگی گروه‌های موسیقی این منطقه برای شرکت در جشنواره‌های بین المللی خبر داد و گفت: تعداد سه گروه موسیقی به منظور معرفی خرده فرهنگ‌های جنوب کرمان به جشنواره‌های بین‌المللی اعزام خواهند شد.

حجت الاسلام سیداحمد حسینی در گفت و گو با ایسنا از اعزام سه گروه موسیقی جنوب کرمان به جشنواره‌های بین‌المللی خبر داد و گفت: از این سه گروه موسیقی، یک گروه موسیقی سنتی و دو گروه موسیقی مقامی به جشنواره‌های هنری بین المللی اعزام خواهند شد.

وی تنوع در موسیقی منطقه را برگرفته از استعدادهای هنرمندان دانست‌ و افزود: گروه موسیقی آوای منوجان به سرپرستی فرامرز زارعی یکی از این گروه‌های موسیقی است که به جشنواره هنری کشور قزاقستان اعزام خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان گفت: گروه موسیقی سنتی لیکوی جنوب به سرپرستی علی یونس زاده از جیرفت نیز قرار است به جشنواره هنری کشور تونس اعزام شود.

وی اظهار کرد: گروه موسیقی مقامی کمنزیل به سرپرستی هوشنگ کردستانی یکی دیگر از این سه گروه موسیقی است که برای شرکت در جشنواره هنری به کشور ازبکستان شهر ضامین اعزام خواهد شد.

حسینی افزود: انتخاب این سه گروه موسیقی از جنوب کرمان برای شرکت در جشنواره‌های هنری بین المللی با توجه به مولفه‌های اعلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفته است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان هدف از اعزام گروه‌های موسیقی سنتی و مقامی به این جشنواره‌های هنری را، معرفی خرده فرهنگ‌های بومی و سنتی جنوب کرمان در سطح بین‌المللی دانست که باید بیش از این مورد توجه و حمایت قرار بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • سفر مدیر کل دفتر موسیقی به بوشهر و شیراز
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود