Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@11:10:08 GMT

اختصاص ۷ میلیارد ریال برای بازآفرینی شهری آمل

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۲۳۰۴۱

اختصاص ۷ میلیارد ریال برای بازآفرینی شهری آمل

سرپرست شهرداری آمل گفت: هفت میلیارد ریال اعتبارات بازآفرینی شهری به منظور انجام روکش آسفالت سکونتگاه‌های غیررسمی از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی استان مازندران به این شهر اختصاص یافت.

به گزارش ایمنا، دوست‌محمد کوهستانی با اعلام این خبر، اظهار کرد: تاکنون ۳۰۰ تن قیر رایگان از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی استان به این شهر اختصاص یافته است که این مقدار در محلات بافت تاریخی شهر مانند نیاکی‌محله ، پایین‌بازار، اندیشه ۱۹ و امین (۷) به طول ۳۳ هزار مترمربع هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر اعتبار هفت میلیارد ریالی اختصاص یافته به این شهرداری برای آسفالت مناطق "اسپیاری" و "قرق" از گونه سکونتگاه‌های غیررسمی به مساحت ۱۸ هزار مترمربع هزینه می‌شود، عنوان کرد: این عملیات با هدف ترمیم و بهسازی معابر محلات بافت فرسوده شهری و بافت تاریخی انجام شد.

سرپرست شهرداری آمل با بیان اینکه واحد عمرانی این شهرداری به منظور خودکفایی در تولید آسفالت میزان تولید را از ۷۰ به ۱۶۰ تن در روز افزایش داده است، خاطرنشان کرد: شهرداری آمل جهت تحقق این هدف با اختصاص دو میلیارد ریال، اقدام به نصب و راه‌اندازی مخزن قیر دو جداره ۱۰۰ تنی به همراه دستگاه اویل‌هیتر و تعویض مشعل گازی، محفظه کوره، مخزن کوره نسوز و مجموعه‌ای از لوله کشی‌ها با توانایی قیررسانی کرده است .

کوهستانی گفت: عملیات روکش آسفالت محلات بافت تاریخی در سه ماه اخیر انجام و در حال گسترش به سایر محلات است.

کد خبر 387494

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیریت شهری بازآفرینی شهری حاشیه نشینی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۳۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست

به گزارش خبرنگار مهر، علی بابایی، صبح شنبه در جلسه بازآفرینی شهری کرمان، با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر کرمان به عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

وی، با بیان اینکه ارتقا شرایط کیفی زندگی در سکونت گاه‌ها از طریق ایمن سازی و مقاوم سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان، از جمله نیازهای شهر کرمان می‌باشد تصریح کرد: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمات رسان است.

علی بابایی، ضمن تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری گفت: این مناطق از ظرفیت مطلوبی در جهت تأمین مسکن نیز برخوردار می‌باشند.

وی، همچنین با مطلوب دانستن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است افزود: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگر است که نیازهای مردم از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

کد خبر 6089952

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی