Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: برآورد بودجه‌ی اولیه‌ی برای جاده‌ی نسیم شمال حدود ۸میلیارد تومان است که اجرای اولیه با شهرداری است و بعد از انجام عملیات تثبیت ادراه‌ی راهداری و راه و شهرسازی در ارائه‌ی سهمیه‌ی قیر وارد عملیات خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود حق‌لطفی در گفت‌وگو با  صبح قزوین‌؛ درباره‌ی وضعیت آسفالت جاده‌‌‌‌ای در استان قزوین اظهار کرد: حدود 3هزار کیلومتر راه روستایی بالای 20 خانوار برای ساخت راه در استان قزوین برنامه ریزی شده‌ است که از این مقدار حدود 2هزار و 640کیلومتر راه ساخته شده‌ اما مراحل آسفالت قرارنگرفته‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میانگین ساخت راه روستایی سالانه 80کیلومتر است، اما چیزی که روند انجام پروژه را کُند می‌کند انتقال مسئولیت راه‌سازی روستایی و تقسیم کار بین سایر ارگان‌هاست که در ابتدا با جهادسازندگی و سپس به ترتیب به جهادکشاورزی، اداره‌ی راه و ترابری، مسکن و شهرسازی تقسیم شد و همچنین راهداری، حمل و نقل و راه روستا از حوزه‌ی راه و مسکن شهرسازی جدا و به حوزه‌ی راهداری ملحق شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین اذعان کرد: مشکلاتی مانند جابجایی مسئولیت‌ها، ادغام کار و کمیت اعتبار روند کار را کاهش داد که کاهش این روند ادراه‌ی راه و شهر سازی را در مدت زمان کوتاهی ملزم به بازسازی راه‌های قبلی می‌کند و بودجه درنظر گرفته شده برای این کار تنها 5درصد از ارزش جاده‌ است.

وی گفت: در گذشته نبود راه‌ روستایی در مناطقی مانند طارم مشکل بزرگی محسوب می‌شد که با همت جهادسازندگی در این مناطق راه ساخته شد، اما هنوز اقدامات آسفالت در این منطقه انجام نشده‌ است که این مسئله به عنوان مشکل اکثر روستاهای استان مطرح شده‌ اما متاسفانه کمیت خدمت رسانی ما به مردم را کاهش می‌دهد.

این مسئول ابراز کرد: استان قزوین از وضعیت مطلوبی نسبت به سایر استان‌ها برخوردار است به گونه‌ای که قانون تعریف شده برای راه‌سازی نسبت به هر 100کیلومتر راه به طور میانگین 12کیلومتر آسفالت تعریف شده‌است، اما استان قزوین حدود شش کیلومتر بیشتر از سایر استان‌ها از راه تعیین شده برخوردار است که با تامین اعتبار در برنامه‌ی ششم طرح توسعه سایر مشکلات راه نیز برطرف خواهد شد.

 

وی درباره‌ی مشکلات جاده "نسیم شمال" عنوان کرد: متاسفانه استان قزوین کمربندی ندارد و ماشین‌های سنگین مستقیم در جاده‌ها تردد کرده و وارد شهر می‌شوند که به این منظور از حریم جاده‌ی لوله‌ی گاز استفاده شد و جاده از میان باغ‌ها عبور کرد.

حق لطفی ادامه‌داد: عبور جاده‌ی نسیم شمال از باغ‌های استان باعث تخریب بیشتر جاده شد، زیرا بیشتر باغ‌های این منطقه از روش غرق‌آبی آبیاری می‌شوند و ما گاهی شاهد افزایش سطح آب تا شانه‌های جاده هستیم که این مسائلی نظیر روش آبیاری و تردد ماشی‌های سنگین سهیم بزرگی در تخریت جاده دارند.

وی افزود: برای حل مشکلات این جاده پیشنهاد تثبیت جاده با سیمان برای جلوگیری از تنش‌های آب داده شد که در این روش از تثبیت جاده با سیمان حدود 30 سانتی‌متر در لایه‌ی بالایی جاده استفاده می‌شود که تاثیر بسزایی در حل مشکلات این جاده خواهد داشت.

 

این مسئول گفت: تقسیم بودجه درنظر گرفته‌شده برای جاده‌ی نسیم شمال حدود 70درصد توسط شهرداری، 15درصد راهداری و 15درصد توسط اداره‌ی راه و شهرسازی در نظر گرفته‌شده‌است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین عنوان کرد: برآورد بودجه‌ی اولیه‌ی برای جاده‌ی نسیم شمال حدود 8میلیارد تومان است که اجرای اولیه با شهرداری است و بعد از انجام عملیات تثبیت ادراه‌ی راهداری و راه و شهرسازی در ارائه‌ی سهمیه‌ی قیر وارد عملیات خواهد شد.

وی در پایان ابراز کرد: اداره‌ی راه و شهرسازی با پیگیری‌های لازم توسط وزارتخانه درنظر دارد از روستای دولت آباد کمربندی به طول 40کیلومتر تا مسیر حصارخروان احداث کند که با تامین اعتبار این عملیات نیز انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۷۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه احداث کمربندی شهرک فجر به شهرک کارمندان مهاباد آغاز شد

مراسم کلنگ‌زنی آغاز احداث پروژه عمرانی کمربندی فجر به میدان نور (پیام نور) و شهرک کارمندان، توسط شهرداری مهاباد به طول سه کیلومتر و ۲۰۰ متر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، به مناسبت گرامیداشت سالروز تشکیل شوراهای اسلامی، امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ مراسم کلنگ‌زنی احداث پروژه عمرانی کمربندی فجر به میدان نور (پیام نور) و شهرک کارمندان، توسط شهرداری مهاباد امروز صبح با حضور مسئولان شهری و شهرستانی شروع و کلنگ‌زنی شد.

اجرای این پروژەی مهم عمرانی و ترافیکی در راستای تسهیل در تردد شهروندان با هدایت به مسیرهای احداثی توسط شهرداری مهاباد حائز اهمیت است که یکی از شیوه های موثر برای حل مشکل ترافیک در شهر مهاباد ایجاد رینگ ارتباطی در دسترسی به مناطق مختلف شهر است که با اقدامات اخیر مدیریت شهری در احداث چندین کمربندی دسترسی این مشکل حل خواهد شد.

احداث این کمربندی از آپارتمانهای ٤٨٠ واحدی فجر آغاز و تا میدان جدیدالاحداث در بالادست شهرک فجر به طول ۷۰۰ متر ادامه خواهد داشت و از محل میدان احداثی به طرف میدان نور (پیام نور) به طول هزار متر خواهد بود که شهرک فجر و سیدآباد را به منطقه بهارستان وصل می کند.

همچنین از محل میدان احداثی بالادست شهرک فجر بە طرف شهرک کارمندان به طول هزار و ۵۰۰ متر خواهد بود که مناطق شرقی شهر از جمله بهارستان، شهرک فجر، سیدآباد و زمین‌های شهرداری را به کوی دانش در شهرک کارمندان متصل خواهد کرد.

کد خبر 749492

دیگر خبرها

  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین آماده بهره‌برداری
  • ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی/جاده چالوس مسدود شد
  • ترافیک سنگین در جاده‌های شمال؛ بارش باران در ۲۰ استان
  • ترافیک سنگین و اجرای محدودیت تردد در آزادراه تهران - شمال
  • دستگیری عامل قدرت نمایی در رفسنجان
  • عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان دستگیر شد
  • پروژه احداث کمربندی شهرک فجر به شهرک کارمندان مهاباد آغاز شد
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه