Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@07:25:21 GMT

آتش‌بس قیمتی در بازار دلا‌ر

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۳۲۷۸۲

آتش‌بس قیمتی در بازار دلا‌ر

پس از دو روز نسبتا پرهیجان، دیروز وقت آرامش در بازار ارز و سکه بود؛ نوسان قیمت‌ها پایین آمده بود و مالداران و خالی‌فروشان آتش‌بسی موقت را پذیرفته بودند. روز چهارشنبه، قیمت دلار تغیرات چندانی نداشت و عمدتا در دامنه ۱۱ هزار و ۱۰۰ تا ۱۱ هزار و ۲۰۰ تومان حرکت کرد. ساعت ۴ بعدازظهر روز پنجم هفته، این ارز توسط معامله‌گران بیشتر با قیمت ۱۱ هزار و ۱۸۰ تومان به فروش می‌رسید که ۳۰تومان بیشتر از روز سه‌شنبه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوسانات بازار ارز در شرایطی دیروز محدود شده بود که دو روز قبل، این ارز حتی از مرز ۱۱ هزار تومان پایین‌تر رفته و با حمایت معامله‌گران به سطح بالاتر بازگشته بود. در آن مقطع زمانی خالی‌فروشان تلاش می‌کردند قیمت را به سطوح پایین‌تر ببرند و مالداران سعی داشتند قیمت را در کانال ۱۱ هزار تومانی نگه دارند.

روز چهارشنبه براساس اظهارات فعالان، این دو دسته عمدتا معامله چندانی نداشتند و ترجیح می‌دادند یا تماشاچی وقایع بازار باشند یا اینکه با احتیاط موقعیت خرید و فروش بگیرند. البته در این روز برنده بازی بیشتر خریداران بودند. در روز کم نوسان بازار ارز، سکه تمام بهار آزادی نیز در یک دامنه محدود زندانی شده بود و نه می‌توانست به بالای سطح ۴ میلیون و ۵۰ هزار تومانی برود و نه توان کاهشی‌ها به اندازه‌ای بود که یکبار دیگر آن را به زیر مرز ۴ میلیونی هدایت کنند.

در چنین شرایطی، فلز گرانبهای داخلی نیز رشدی توام با احتیاط را در پیش گرفت و با ۲۰ هزار تومان رشد به بهای ۴ میلیون و ۳۰ هزار تومان رسید. این رشد در شرایطی به ثبت رسید که سکه روز سه‌شنبه ۳۳ هزار تومان از ارزش خود را از دست داده بود.

تاکتیک پیشنهادی تحلیلگران فنی به معامله‌گران

بیشتر تحلیلگران فنی به معامله‌گران پیشنهاد می‌دادند که تاکتیک«نوسان‌گیری از خرید» را در پیش بگیرند. در واقع با احتیاط خرید کنند و زمانی که قیمت کمی بالا رفت، آن را به فروش برسانند. در واقع، تلقی محتاطانه این بود که خرید دلار در صورت طمع نکردن و فروش بلافاصله در قیمت‌های کمی بالاتر برای معامله‌گران سود محدودی به همراه خواهد داشت. در مقابل، دیدگاه دسته دیگری از فعالان قرار داشت که باور داشتند، بزرگ‌ترین مشکل دلار برای افزایش بیشتر قیمت این است که تقاضای خاص و قابل‌توجهی برای آن وجود ندارد؛ در نتیجه ظرفیت خاصی نیز برای افزایش قیمت نخواهد داشت.

این موضوع موجب می‌شود که حتی با وجود افزایش‌های مقطعی، ظرفیت افت قیمت دوباره و نزول از سطوح حمایتی برای دلار از نگاه این دسته از معامله‌گران وجود داشته باشد. با این حال آنچه مسلم است در بازار دیدگاه‌های دیگری نیز وجود دارد که در تناقض با نظر دسته پیش‌گفته وجود دارد. به‌عنوان مثال، گروهی از همین تحلیلگران فنی باور دارند قیمت دلار در ماه‌های اخیر افت بسیار زیادی را تجربه کرده و در نتیجه به کف قیمتی خود نزدیک شده است.

از نظر آنها، قیمت حتی اگر در کوتاه‌مدت افزایش خاصی را تجربه نکند، ظرفیت کاهش‌های بیشتر را نیز نخواهد داشت. این عده به‌خصوص حمایت دوباره دلار در مرز ۱۱ هزار تومانی را به‌عنوان تشکیل یک کف محکم مورد توجه قرار داده‌اند. قیمت دلار یک‌بار در تاریخ ۲۶ تیر مورد حمایت معامله‌گران قرار گرفت و بار دیگر در تاریخ ۵شهریور.

بازارساز ارزی نیز در روزهای اخیر به‌نظر می‌رسد بیشتر تمایل دارد اجازه ندهد که قیمت‌ها از محدوده خاصی بالاتر یا پایین‌تر بروند و سعی دارد که نوسانات قیمتی را محدود نگه دارد. این تاکتیکی است که در هفته‌های اخیر توسط بازارساز اجرا شده و موفق هم عمل کرده است. یکی از نشانه‌هایی که معامله‌گران به واسطه آن تصور کرده‌اند که بازارساز چنین هدفی را دنبال می‌کند، نوع قیمت‌گذاری صرافی‌های بانکی است.

منبع: دنیای اقتصاد

منبع: فرارو

کلیدواژه: قیمت دلار قیمت ارز دلار یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۲۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط سودآوری بیت‌کوین

سودآوری استخراج بیت‌کوین پس از هاوینگ چهارم به پایین‌ترین میزان خود رسیده است.

به گزارش ایسنا، هش‌ریت که تحت عنوان هش‌پرایس نیز شناخته می‌شود و میانگین درآمد ماینرها به‌ازای هر تراهش را نشان می‌دهد، معیاری کلیدی برای سودآوری استخراج بیت‌کوین است. این شاخص پس از چهارمین رویداد هاوینگ که هفته گذشته به پایان رسید، به پایین‌ترین سطح بی‌سابقه‌ای سقوط کرد.

در واقع استخراج‌کنندگان بیت‌کوین پس از چهارمین رویداد هاوینگ برای حفظ سودآوری خود با مشکل مواجه هستند زیرا قیمت هش بیت‌کوین به پایین‌ترین حد خود رسیده است.

چنین نرخ هش‌ریت قبل از فروپاشی صرافی اف تی ایکس نیز مشاهده شد. قیمت هش در روز جمعه ( ۲۶ آوریل) به ۵۷.۰۹ دلار کاهش یافت که این کاهش شدید قیمت هش پس از هاوینگ اخیر بیت‌کوین در ۲۰ آوریل رخ داده است.

به نقل از بیت‌کوین نیوز، هش ریت به‌طور پیچیده‌ای با نوسانات قیمت بیت‌کوین و حجم کارمزد تراکنش مرتبط است، اما با تغییر در سختی استخراج بیت‌کوین، به‌طور معکوس حرکت می‌کند. در نتیجه، کاهش اخیر در قیمت هش، زمان چالش برانگیزی برای ماینرها که اکنون با افزایش هزینه‌های عملیاتی و کاهش جریان درآمد مواجه هستند را نشان می‌دهد.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۸۳ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۳۶ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۵ درصد کاهش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۴.۷۳ میلیارد دلار است که ۱۸.۹۶ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۳۷ میلیارد دلار است که  ۸.۳۰ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۶۰.۱۹ میلیارد دلار است که ۹۲.۹۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۰۷:۴۳ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۶۲ هزار و ۹۶۹.۰۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۵۰ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۱۱۶.۸۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۰۳ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۶ درصد کاهش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۵۹۲.۹۹  دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۶۹ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۶.۴۲ درصد افزایش

۵-  سولانا

قیمت: ۱۳۶.۴۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۵۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۸۹ درصد کاهش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد افزایش

۷-  ریپل

قیمت: ۰.۵۱۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۹۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۱.۴۵ درصد افزایش

۸- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۴۶۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۲.۷۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۸۹ درصد کاهش

۹ – تون کوین

قیمت: ۵.۲۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته:  ۰.۵۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۱۲.۷۰ درصد کاهش

۱۰-  کاردانو

قیمت: ۲۰.۴۵۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۳.۸۶ درصد کاهش

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • دلیل اهمیت تقویم اقتصادی فارکس