Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@00:48:57 GMT

رونق در فرانسه، رکود در آلمان

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۳۷۱۷۸

رونق در فرانسه، رکود در آلمان

خبرگزاری آریا- در حالی که شمارش معکوس برای آغاز رکود اقتصادی در آلمان آغاز شده، تازه‌ترین آمارها نشان از بهبود شرایط اقتصادی فرانسه دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از ایبنا، موسسه اینفو، گروه تحقیقاتی مستقر در مونیخ با انتشار گزارشی اعلام کرد که شاخص اعتماد تولیدکنندگان آلمان از 95.8 در ماه ژوئیه به 94.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 در ماه اوت کاهش یافته است. بر اساس گزارش این موسسه که از نتایج نظرخواهی از مدیران حدود 10 هزار شرکت آلمانی به دست آمده، میزان خوش‌بینی صاحبان کسب و کار به آینده مثبت بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا به پایین‌ترین سطح در هفت سال گذشته رسیده است. در مجموع اکثریت این مدیران نگاه بدبینانه‌ای به اقتصاد آلمان به ویژه در شش ماه آینده دارند.
کلمن فوست، مدیر موسسه اینفو نتیجه تحقیق انجام شده در موسسه متبوعش را منفی شدن نرخ رشد اقتصادی آلمان در سه ماهه دوم سال 2019 می‌داند. او معتقد است که نرخ رشد یک دهم درصدی سه ماهه نخست سال جاری به زودی جای خود را به نرخ رشد منفی خواهد داد، نرخی حداقل تا شش ماه دوام خواهد داشت.
صنایع آلمان در پی تشدید جنگ تجاری آمریکا و چین طی سه ماه گذشته با افت سفارش و تولید مواجه شده‌اند. در همین حال تعدیل نیرو در بخش خدمات اقتصاد آلمان نیز اخیرا رشد کرده که به زعم کارشناسان نشان دهنده آغاز رکود در این بخش است. بر همین اساس منتقدان دولت آلمان بر این باورند که زمان اجرای یک طرح محرک مالی فرا رسیده ولی دولت همچنان بر ادامه اجرای سیاست انضباط مالی و بودجه متوازن تاکید دارد.
در مقابل شرکت‌های فرانسوی اعلام کرده‌اند که طی ماه اوت با رشد سفارش داخلی و خارجی مواجه شده‌اند. به طوری که شاخص خرید تولیدکنندگان فرانسه از 51.9 در ماه ژوئیه به 52.7 در ماه اوت رسیده است. سطح بالاتر از 50 برای این شاخص نشان دهنده شروع رشد اقتصادی است.
همچنین شاخص فعالیت بخش خدمات فرانسه نیز از 52.6 در ماه ژوئیه به 53.3 در ماه اوت افزایش یافته است. در مجموع طی این مدت، شاخص تولید فرانسه نیز از مرز 50 فراتر رفته و به 50.4 رسیده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رونق فرانسه رکود آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۷۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه محل درگیری و تقابل باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش استانی شوراهای اسلامی استان با گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد شوراهای اسلامی، به تشریح جایگاه این نهاد مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با اشاره به اینکه شوراها می‌توانند در اولویت نظام برنامه‌ریزی، تصمیم‌سازی و اجرایی قرار بگیرند، اظهار کرد: دولت سیزدهم مردمی سازی را در اولویت کارهای خود قرار داده و الزامات آن را پذیرفته است.

وی افزود: دولتی که یکی از برنامه‌های کلان خود و گفتمان غالب در کشور و جامعه را مردمی‌سازی اعلام می‌کند حتماً به الزامات این بحث توجه دارد و می‌دانیم که یکی از بخش‌های مردمی‌سازی توجه به شوراها است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شوراها ابتدایی‌ترین و مؤثرترین سطح ارتباط مردم با دولت و جامعه هستند، عنوان کرد: ظرفیت دولت مردمی برای تقویت امور شورایی و قالب کردن گفتمان مردمی‌سازی در جامعه، ظرفیت ویژه‌ای است که باید از آن استفاده کنیم.

عباس‌زاده تأکید کرد: تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم که جزو برنامه‌های کلان برای رفع مسائل عمده کشور است، این جهت را به ما نشان می‌دهد که اکنون مسئله اقتصادی حائز اهمیت است اما حل همین معضل جامعه هم با مشارکت مردم انجام شدنی است.

وی با تأکید بر اینکه شعار سال هم ظرفیت دیگری برای توجه دادن به امر شورایی است، تصریح کرد: اگر قرار است بسیج مشارکت مردم و ظرفیت آنان پای کار همه برنامه‌های کلان کشور به ویژه بحث جهش تولید بیاید، اینجا هم شوراها نماد مردمی بودن و مشارکت مردم هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی در ادامه به خدمات ارزنده و قابل توجه نظام در روستاها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰۴ روستا در خراسان جنوبی دارای شورای اسلامی هستند اما با وجود فراهم بودن زیرساخت‌ها، مردم از روستاها مهاجرت کردند.

وی متذکر شد: برای مهاجرت معکوس جمعیت به روستاها و ماندگاری آنان هم دولت و هم شوراهای اسلامی به عنوان نخبگان و معتمدین مردم باید باید برنامه داشته باشند و روستاها را به مرکز تولید و رونق اقتصادی تبدیل کنند اما اکنون این رویکرد در شوراها نیست.

عباس‌زاده از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه شوراها محل درگیری و تقابل باشند.

وی در ادامه پاسداری از حرمت جایگاه شوراها را از رسالت‌های اعضای شوراها دانست و افزود: در قانون حد و حریم برای شورا و دخالت در امور اجرایی و جاری روستاها و شهرها لحاظ شده اما متأسفانه این تقابل و درگیری‌ها در شوراها حتی در برخی روستای کم جمعیت تبدیل به معضل شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی همچنین به اقدامات خوب در حوزه شوراها و تعامل بین دهیاری‌ها و شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: در خراسان جنوبی در مقایسه با سایر استان‌های کشور کمترین تخلفات، سو استفاده و نابسامانی را در وضعیت شوراها داریم.

وی از شوراهای اسلامی روستاها و شهرها برای پیگیری دلسوزانه امور مردم قدردانی کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در بخش سرمایه‌گذاری در شوراهای اسلامی روستاها و شهرها در حال تحقق است که این می‌تواند برای تأمین درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و رفع نیازهای اساسی مردم در این مناطق مفید باشد و رویکرد دولت نیز همین است.

عباس‌زاده با ذکر این نکته که اقدامات سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها نسبت به دوران گذشته خیلی متفاوت شده، تصریح کرد: اکنون حدود ۶۰ درصد بودجه‌های شهرداری که مصوب می‌کنیم با مجوز دولت در قانون بودجه تأمین می‌شود که رقم قابل توجهی است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال اخیر ۶۱ دستگاه ماشین‌آلات شهری به شهرداری‌های استان خراسان جنوبی تخصیص یافته که اگر همین روند ادامه یابد در پایان دولت سیزدهم از نظر نسبی شهرداری‌های استان در حوزه ماشین‌آلات به خودکفایی می‌رسند.

کد خبر 748877

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • رییس‌جمهور فرانسه به آلمان می‌رود
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته
  • اعتراضات به جنگ علیه غزه از دانشگاه های آمریکا به فرانسه و آلمان رسید
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن