Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: ترامپ جمهوری اسلامی ایران را با کره‌شمالی اشتباه گرفته است و تا زمانی که این اشتباه در برداشت او رفع نشود و ۹۱۵ تحریم وضع‌شده در قالب فصل هفتم منشور ملل متحد و تحریم‌های به اصطلاح حکم حکومتی و کنگره‌ای در ایالات متحده علیه ایران شکسته نشود، راهبردی برای مذاکره در ایران شکل نخواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتمادآنلاین نوشت: حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با توجه به سخنان اخیر روحانی مبنی بر اینکه «برای تامین منافع ملی حاضر به مذاکره با هر کسی هستیم»، بیان کرد: در شرایط فعلی به هیچ وجه زمینه مذاکره جمهوری اسلامی با ایالات متحده آمریکا مهیا نیست. صحبت‌های روحانی را قبول دارم، ولی واقعیت این است که در شرایط فعلی منافع ایران تامین نمی‌شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره میزان احتمال مذاکره بین ایران و آمریکا، با توجه به صحبت‌های روحانی و ترامپ، گفت: منافع ملموس جمهوری اسلامی پیش از این مطرح شده است، اما ترامپ برای رفع اختلافات جدید می‌خواهد وارد مذاکره شود. واقعیت این است که تصور ترامپ از ایران تصور کره‌شمالی است، در حالی که تجربه کره‌شمالی یک پروژه شکست‌خورده است که پرونده‌اش در زمان خود ترامپ مشخص شد و این اتفاقات نشان می‌دهد که بعید است مذاکره‌ای شکل بگیرد.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب عنوان کرد: تا زمانی که ۹۱۵ تحریمی که در قالب فصل هفتم منشور ملل متحد و تحریم‌های مازاد بر آن و تحریم‌های کنگره‌ای در ایالات متحده شکسته نشود، راهبردی برای مذاکره در ایران شکل نخواهد گرفت.

فلاحت‌پیشه همچنین گفت: صحبت‌های اخیر ترامپ تعارفات دیپلماتیک داشت مبنی بر اینکه من دوستان ایرانی خوبی دارم و ایرانی‌ها می‌توانند کشور خوبی باشند، اما موارد جدیدی را هم مطرح کرد که نشان می‌دهد ایران را با کره‌شمالی اشتباه گرفته است و تا زمانی که این اشتباه در برداشت او رفع نشود، مذاکره‌ای رخ نخواهد داد.

او در ادامه با تاکید بر مواردی که از سوی ترامپ مطرح شده گفت: طرح این موضوع که ۱۸ نکته اختلافی با ایران داریم یعنی اینکه می‌خواهد اختلافات بی‌پایانی با ایران ایجاد کند، یا اینکه در تلاش است قیدهای زمانی برجام را بردارد. ایشان هیچ تعهدی برای پایان دادن تحریم‌ها بیان نکرده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان گفت: بنابراین معتقدم از دل صحبت‌های ترامپ فضای مذاکره احساس نمی‌شود و فضای رسانه‌ای اخیر بیش از اینکه متاثر از صحبت‌های روحانی یا ترامپ باشد، متاثر از مواضع خوش‌بینانه آقای مکرون است. ایشان مواضع ایرانی و آمریکایی را به صورتی شیرین‌شده و با تلخی کمتری بیان کرده و این از خصوصیات فرانسوی‌هاست که می‌کوشند نفس مذاکره شکل بگیرد، ولی تجربه نشان داده این خوش‌بینی برای رسیدن به مذاکره کافی نیست.

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۰۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس

شماری از فعالان مدنی و مردم ترکیه اعتراض خود به اظهارات شهردار استانبول علیه مقاومت حماس را در متروی این شهر با انتشار پوستر و پرچم به نمایش گذاشتند.

به گزارش مشرق، واکنش‌ها در ترکیه به اظهارات هفته پیش شهردار استانبول اکرم امام‌اوغلو علیه جنبش مقاومت حماس ادامه دارد.

در همین راستا، از دیروز شماری از مردم ترکیه و فعالان مدنی، با انتشار و نصب پوسترها و پرچم‌های ترکیه و فلسطین در متروی استانبول اعتراض خود به اظهارات شهردار را نشان دادند.

روی این پوسترها عباراتی در حمایت از مقاومت فلسطین و حماس و رد اظهارات شهردار استانبول درج شده است.

امام‌اوغلو وابسته به حزب اصلی اپوزیسیون جمهوری‌خواه خلق (CHP)، هفته پیش به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته بود که «حماس حمله‌ای را در اسرائیل انجام داد که ما عمیقاً از آن متأسفیم. هر ساختار سازمان‌یافته‌ای که دست به اقدامات تروریستی بزند و مردم را به طور دسته‌جمعی بکشد، از نظر ما یک سازمان تروریستی محسوب می‌شود».

هرچند که هنوز رئیس‌جمهور ترکیه رجب طیب اردوغان به این اظهارات شهردار استانبول واکنش نشان نداده، اما حزب حاکم ترکیه عدالت و توسعه و متحد ملی‌گرای آن به این اظهارات واکنش نشان دادند و آن را به شدت محکوم کردند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی درباره دلایل رد صلاحیتش
  • روزی که شوروی پشت مزدوران را در ایران خالی کرد / پاسخ بختیار به ادعای رضا پهلوی / تصاویر رنگی آلمان‌ها از نبرد استالین گراد / گرامافونی که ایرانی‌ها ۱۲۰۰ سال پیش ساختند / آبادان در بیش از یک قرن پیش
  • پاسخ روسیه به اظهارات بورل: یک اعتراف عالی! فرمول صلح همین است
  • واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • واکنش مسکو به اظهارات بورل درباره پایان جنگ اوکراین
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس