Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ،  محمدحسین بحرینی  معاونت توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مراسم مجمع سلامت خیرین گفت: در کشور ما در اکثر شهرها، فرمانداران، ائمه جمعه، خیران و دیگر سازمان‌ها به بخش سلامت کمک می‌نمایند که اگر این همکاری به وجود نیاید، وضعیت حوزه سلامت دچار مشکلات بیش‌تری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او تصریح کرد: کمبود اعتبارات باتوجه به هزینه‌های بالا و تأخیر در پرداخت بیمه‌ها، ازجمله مشکلات این بخش است. درهرحال، با تمام این مشکلات نیاز است که به بیماران خدمت‌رسانی شود.

معاونت توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: احداث بنای یک مرکز بهداشتی و درمانی تنهانقطه آغاز است و بلافاصله بعد از تکمیل ساختمان، نیازمند تجهیزات است.

بحرینی افزود: در شرایط موجود تجهیز یک مرکز بهداشت و درمانی کار دشواری است و همت بالایی می‌خواهد که بخش نیروی انسانی را شامل می‌شود.

او تصریح کرد: در مشهد حدود ۴۰۰ هزار نفر اتباع بیگانه و یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر حاشیه نشین داریم که مسئولیت سلامت و هزینه‌های این بخش بر عهده گرفتیم و در این موضوع کمکی به ما نمی‌شود.

مرکز شیمی‌درمانی بیمارستان موسی بن جعفر (ع)  از پروژه‌های مشارکتی بهداشت و درمان و خیرین است. برای این مرکز که ۸۸۰ متر مربع زیربنا دارد، ۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

همچنین پروژه آزمایشگاه «یادگار حکیم» از طرح‌های خیرساز، با هزینه ۹۵/۱ میلیارد ریال و زیربنا ۱۲۰ مترمربع افتتاح شد.   انتهای پیام// ز.م   همایش مجمع خیرین سلامت در قوچان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی اخبار سلامت خیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۰۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار

برای نخستین بار مرکز درمانی بیماری تالاسمی یا کم خونی در ولایت ننگرهار فعالیت خود را آغاز نمود. 

در مراسم افتتاح این مرکز درمانی دکتر محمد حسن غیاثی معین پلان و پالیسی وزارت صحت عامه افغانستان از راه اندازی این مرکز درمانی استقبال نموده و گفت: با تامین امنیت، زمینه خوبی برای سرمایه گذاری در کشور فراهم شده است.

وی از جانب وزارت صحت عامه به مسئولان این مرکز درمانی وعده همکاری داد.

مولوی امین الله شریف رئیس صحت عامه ولایت ننگرهار در حالی که خون خود را به این مرکز درمانی هدیه نمود از جوانان خواست تا برای نجات زندگی کودکان مبتلا به بیماری تالاسمی به صورت رایگان به این مرکز درمانی خون هدیه نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد 
  • ساواک چطور «شیخ احمد کافی» را حذف کرد؟
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • درمان رایگان هدیه به کودکان