Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@00:00:59 GMT

گفتمان امام حسین (ع) مقاومت و ایستادگی است

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۵۵۱۳۴

گفتمان امام حسین (ع) مقاومت و ایستادگی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام زین‌العابدین روحانی‌نیا پیش ازظهر شنبه در نشست هم‌اندیشی عملیات محرم ۱۴۴۱ ویژه رؤسای شورای هیئات مذهبی، کانون مداحان و شاعران آئینی، جمعیت بانوان فرهیخته، مجمع کانون‌های فرهنگی تبلیغی شهرهای مازندران، اظهار کرد: ماه سوگواری اباعبدالله‌الحسین، ماه حزن بیت رسول‌الله (ص) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تسلیت این ایام، ماه محرم را ماه آزادی، امنیت، احیای امربه معروف و نهی از منکر و ذلت‌گریزی دانست و افزود: حسین‌بن علی (ع) حلقه وصل بعثت و غدیر است و گفتمان ایشان گفتمان مقاومت و ایستادگی است.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، خواستار تبیین و نشر آموزه‌های اهل بیت (ع) شد و اضافه کرد: جلوه‌گری شور حسینی در نظام اسلامی موجب زمین‌گیر کردن دشمنان و مستکبران عالم شده است و امروز جمهوری اسلامی با گفتمان عاشورایی امام (ره) و رهبری (حفظه الله) خار در چشم و استخوان در گلوی مستکبرین و ایادی آن در منطقه است.

روحانی‌نیا، معرفت دینی دوستداران به اهل بیت را مدال افتخار یک مؤمن و مسلمان واقعی دانست و افزود: باور ابا عبدالله‌الحسین باید توأم با بصیرت‌افزایی و تقویت باورهای دینی در جامعه باشد.

وی خاطرنشان کرد: شبکه عظیم تبلیغی، تبلیغ را باید با ذائقه مخاطب برنامه‌ریزی کرده و آموزه‌های دینی نیز باید مطابق با ذائقه مخاطب تطبیق دهند.

معاون تبلیغات اسلامی مازندران از مداحان و شاعران آئینی به‌عنوان نغمه‌سرایان و ستایش‌گرا مصائب آل‌الله یاد کرد و افزود: عزت‌مداری سیره علمی و عملی زینب کبری و امام زین‌العابدین در واقعه عاشورا بود.

روحانی‌نیا اظهار کرد: مانایی و ماندگاری قیام اباعبدالله و مسیر راه روشن سیدالشهدا در خطبه‌های زینب کبری و امام زین‌العابدین متجلی است.

وی با تاکید بر اینکه مداحان و شاعران آئینی باید در تراز انقلاب اسلامی خود را آراسته کنند، گفت: همچنین در تمام شئون زندگی باید سیره علمی و عملی اهل بیت را سرلوحه کار خود قرار دهند.

معاون اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران یادآور شد: از این برنامه درجهت توانمندسازی اقشار تأثیرگذار و تعامل دوسویه بین دستگاه‌های فرهنگی در ماه محرم یاد کرد و گفت: باتوجه به برنامه‌ریزی دشمن جنگ مذهب علیه مذهب و خلقت دواعش، طالبان و سایر نمونه متحجران خوارج زمان صدر اسلام هستند.

کد خبر 4706976

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی مازندران بابلسر هفته دولت بوشهر قزوین ایلام شیراز شهرکرد گرگان استانداری سمنان یاسوج خطبه های نماز جمعه ماه محرم اربعین حسینی عید غدیر خم گناوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۵۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ایستادگی مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ایستادگی مردم غزه برگرفته از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • رویکرد سپاه کردستان اعتقادی است
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد