Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@02:38:32 GMT

شهروندان انگلیسی: دیکتاتوری را سرنگون کنید

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۶۲۹۲۴

شهروندان انگلیسی: دیکتاتوری را سرنگون کنید

تصمیم نخست وزیر انگلیس برای تعلیق پارلمان این کشور موج گسترده‌ای از انتقادات علیه دیکتاتوری در این کشور را به همراه داشته است.

به گزارش مشرق، «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس اخیرا برای ایجاد مانع در مسیر مخالفت نمایندگان با خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا خواستار تعلیق پارلمان تا ۱۴ اکتبر (۲۲ مهر) شد که این اقدام انتقادات گسترده در انگلیس را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

تحقیر دموکراسی به سبک انگلیسی جنجال جانسون و ملکه و زمزمه پایان نظام سلطنتی در انگلیس تکاپوی BBC برای توجیه فرمان ملکه

این درخواست سبب می‌شود نمایندگان انگلیس فرصت کافی برای تصویب قانون لازم برای ممانعت از خروج انگلیس در ۳۱ اکتبر (۹ آبان) شود.

این اقدام بوریس جانسون موج گسترده‌ای از اعتراضات را در سراسر انگایس به همراه داشت و مردم این کشور اقدام بوریس جانسون تأیید آن از سوی ملکه انگلیس را دیکتاتوری توصیف کرده و خواهان توقف این روند شدند.

تظاهرات گسترده‌ای در شهرهای مختلف انگلیس در اعتراض به این تصمیم بوریس جانسون برگزار شد هزاران نفر از مردم انگلیس با حضور در خیابان‌ها اقدام جانسون را محکوم کردند.

اغلب شعارهای معترضان و پلاکاردهای حمل شده توسط آن‌ها موضوع «دیکتاتوری» را هدف قرار داده است، به خصوص که ملکه انگلیس نیز موافقت خود را با این تصمیم بوریس جانسون مورد حمایت قرار داده است.

همچنین روزنامه گاردین در گزارشی با عنوان «بررسی گاردین از تقابل جانسون با پارلمان؛ دیکتاتوری بدون انتخاب» به این موضوع پرداخته است.

گاردین در این باره می‌نویسد: قدرت، تأثیر و ارتباط مجلس عوام هدف تهدید یک پوپولیست که برگزیت سخت را دنبال می‌کند، قرار گرفته است.

این روزنامه انگلیسی می‌نویسد: بوریس جانسون هیچ حکمی از سوی عموم مردم انگلیس ندارد و در حالی که تنها رأی ۰.۱۴ درصد از مردم انگلیس را کسب کرده به عنوان رئیس حزب محافظه کار انتخاب شده است.

بوریس جانسون چهارشنبه گذشته از ملکه انگلیس درخواست تعلیق موقت پارلمان این کشور را کرد؛ ملکه انگلیس نیز با این درخواست موافقت کرد و این موافقت، موج گسترده انتقادات با محوریت دیکتاتوری را علیه او در پی داشته است.

علاوه بر اعتراض گسترده مردم انگلیس و مقامات این کشور، کاربران رسانه‌های اجتماعی نیز اقدام بوریس جانسون و تأییدیه ملکه را هدف انتقادات خود قرار دادند.

کاربران توییتر در انگلیس هشتگ «دیکتاتوری را سرنگون کنیم» را به راه انداخته و با این هشتگ ملکه انگلیس را هدف انتقاد شدید قرار داده‌اند.

مردم انگلیس در واکنش به این اقدام می‌گویند که آزادی از سوی یک دیکتاتور غیرانتخابی که در راستای تمایلات یک «نخست وزیر غیرانتخابی» عمل می‌کند، تحت الشعاع قرار گرفته است.

یکی از کاربران در صفحه توییتر، ملکه انگلیس را مورد انتقاد شدید قرار داده و نوشته است: اگر او مخالف بود چرا اجازه داد که این اتفاق روی بدهد؟ او می‌دانست که این موضوع باعث ایجاد یک بحران می‌شود و در حالیکه او در حال گذراندن تعطیلات خود است کشور در حال از هم پاشیدن است تنها به این خاطر که «او» گفته است «بله».

یکی از نمایندگان حزب کارگر انگلیس در صفحه توییتر خود نوشته است: "ملکه ما را نجات نداد."

یک نویسنده انگلیسی در صفحه توییتر خود نوشت: "البته که ما باید دیکتاتوری را سرنگون کنیم. نه تنها به خاطر این که ملکه نشان داد که هیچ هدف اساسی بامعنایی ندارد بلکه به این دلیل تا زمانی که یکی از افراد تحت سلطه ملکه در خیابان‌ها می‌خوابد ثروت غیر قابل تصور او بی حرمتی به انسانیت است."

کاربر دیگری در انتقاد از ملکه نوشت: "اگر ما می‌خواهیم دیکتاتوری را از میان ببریم باید این کار را انجام دهیم زیرا آن‌ها تجاوزکار، قاتل، دزد مالیات هستند و اساسا از ثروتمندان حمایت می‌کنند."

یک صفحه توییتری در این باره می‌نویسد: "دیکتاتوری را سرنگون کنیم، زیرا ما شایسته بهتر از آن هستیم، یک جایگزین دموکراتیک توازن قدرت را میان دولت، نمایندگان پارلمان و رأی دهندگان را برقرار خواهد کرد."

کاربر دیگری در صفحه توییتر خود می‌نویسد: "اگر برگزیت می‌تواند به پایان دیکتاتوری منجر شود اتفاق بدی نباشد."

همچنین در صفحه توییتری یک کاربر انگلیسی آمده است: "مطمئن نیستم که مسئول این رویدادها کیست، اما باید بگویم کاملا آشکار است که دیکتاتوری باید سرنگون شود."

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: باور 373 بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی دیکتاتوری انگلیس بوریس جانسون ملکه انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا

بر اساس گزارش نشریه «پالتیکو» رئیس جمهور اوکراین چند ماه قبل در دیدار با رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا به او برای تصویب بسته جدید کمک‌های درخواستی جو بایدن برای کی‌یف، ضرب‌الاجل داده بود.

به گزارش مشرق، نشریه آمریکایی پالتیکو در گزارشی به نقل از منابع مطلع نوشت، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین ماه دسامبر گذشته، کمتر از دو ماه بعد از آنکه «مایک جانسون» جمهوریخواه به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دیدار او در شهر واشنگتن رفته و به او این پیام را داده است: «زمان (برای ارتش اوکراین) رو به اتمام است.»

به نوشته پالتیکو، زلنسکی همچنان که به دیدار مایک جانسون در دفتر این رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در ماه دسامبر رفت، تصریح کرد که کشور او مدت زمان چندانی برای آنکه در برابر موج حملات موشکی و پهپادی جدید روسیه دوام بیاورد، ندارد.

به نوشته پالتیکو دو منبع مطلع گفتند رئیس جمهور اوکراین به جانسون ضرب‌الاجل داده کمک‌های جدید واشنگتن به ارزش حدود ۶۰ میلیارد دلار برای کی‌یف را تا ماه «مارس یا آوریل» تصویب کند.

به گفته سه مقام مطلع دیگر که نامشان را فاش نساختند نشست این دو در ماه دسامبر تاثیر زیادی بر تصمیم چند روز پیش جانسون برای آنکه به رغم مخالفت هم‌حزبی‌های محافظه‌کارش بسته کمک‌های ۶۰ میلیارد دلاری برای اوکراین را تصویب کند، داشته است.

پالتیکو در این مطلب نوشت: «جانسون کمتر از یک هفته مانده تا پایان ضرب‌الاجل ارائه شده از سوی زلنسکی این کار را انجام داد. شنبه هفته گذشته مجلس نمایندگان آمریکا چهار لایحه جداگانه مربوط به کمک‌های درخواستی دولت جو بایدن برای اوکراین، اسرائیل و حوزه اقیانوس هند-اقیانوس آرام به همراه یک سری تدابیر دیگر امنیت ملی تصویب کرد. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز روز چهارشنبه گذشته با امضایش این لوایح تصویب شده را به قانون تبدیل کرد. حالا کمکی نظامی معادل یک میلیارد دلار شامل موشک‌های دوربرد که کی‌یف با آنها می‌تواند حملاتی به پشت مواضع روسیه داشته باشد رهسپار اوکراین شده است.»

به نوشته این روزنامه آمریکایی سه مقام دیگر گفتند جانسون قبل از این تصویب این بسته کمک‌ها برای اوکراین را وابسته به توافق بر سر سیاست‌های مرزی درخواستی محافظه‌کاران کرده بود و مشخص نیست که چرا او حالا به تصویب این کمک‌ها چراغ سبز نشان داده اما نشست چند ماه پیشش با زلنسکی او را تحت فشار گذاشت تا «تصمیم بگیرد آیا به خطر انداختن رهبری‌اش برای ارسال تسلیحات بیشتر برای اوکراین ارزشش را دارد یا خیر.»

پالتیکو خاطرنشان کرد که این مطلب را بر مبنای مصاحبه با هشت دستیار جمهوریخواه و دموکرات کنگره‌، لابی‌گر و مقام مطلع به مسائل اطلاعاتی غرب و آشنا به تفکر جانسون و گفتگوهای او با کارمندانش نوشته است؛ منابعی که هیچ یک نامشان فاش نشد.

در این مطلب عنوان شد که نشست زلنسکی و جانسون منجر به چهار ماه کشمکش حرفه‌ای و شخصی برای او بر سر به چالش کشیدن جمهوریخواهانی که خواستار سرنگونی‌اش از ریاست مجلس نمایندگان هستند شد تا کمک‌های نظامی برای متحدان آمریکا را به تصویب برساند. همچنین جانسون در پی این نشست به کارمندان دفترش این ضرب‌الاجل را برای تهیه بسته لوایح مربوط به مجلس نمایندگان ارائه کرده و از آنها خواست: «تا قبل از رسیدن این ضرب‌الاجل محض احتیاط بسته‌ای که عملی باشد تهیه کنید.»

جانسون زمانی که در ماه اکتبر به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دنبال آن بود که شروط بیشتری برای تصویب کمک‌های نظامی درخواستی جو بایدن برای اوکراین تعیین کند. اصلی‌ترین شرط تصویب آن که از سوی جمهوریخواهان محافظه‌کار تعیین شد وضع تمهیدات سختگیرانه تر برای امنیت مرزهای آمریکا بود؛ شرطی که پذیرفته شدن توسط مجلس سنا که در کنترل دموکراتها قرار دارد بعید بود. با گذشت زمان لیست این شروط بیشتر هم شد و شامل تبدیل کردن برخی از کمک‌ها به وام و استفاده از دارایی‌های توقیف شده روسیه برای بازسازی اوکراین شد.

پالتیکو نوشت: «یکی از رهبران ارشد مجلس نمایندگان آمریکا که با تفکرات جانسون آشنا است گفت اما پس از هشدار رئیس جمهور اوکراین مبنی بر اینکه تسلیحات نیروهایش تا رسیدن فصل بهار تقریبا تمام خواهند شد رئیس مجلس نمایندگان نتیجه گرفت تا قبل از این ضرب‌الاجل باید اقدامی برای کمک به اوکراین انجام شود. این منبع که نامش را فاش نکرد، گفت: آنها به مهمات و تجهیزات نیاز داشتند تا بتوانند به جنگ ادامه دهند. پس از آن وظیفه تهیه لوایح مربوطه و تعیین مسیری برای پیشبرد آنها به دوش جاش هاجز، مشاور امنیت ملی جانسون افتاد.»

یک منبع دیگر که از اقدامات هاجز مطلع است به پالتیکو گفت: «جاش هاجز کسی است که اکثر وظایف سنگین را در این مدت انجام داد. او کسی است که به تدریج لوایح را با همکاری با وزارت دفاع، شورای امنیت ملی، روسای کمیته‌های مربوط و اعضای دیگر تهیه کرد. او در طول چند ماه تلاش کرد تا تضمین کند جانسون فضای لازم برای امتیاز گرفتن و اتخاذ تصمیمات آگاهانه را داشته باشد.»

به نوشته پالتیکو، هاجز بر جانسون اعمال نفوذ مستقیم کرد. این روزنامه آمریکایی نوشت: «رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از عده‌ای دیگر از کارمندان دفترش می‌شنید که نباید این کمک‌ها را تصویب کند یا اینکه تنها باید از کمک‌های در نظر گرفته شده برای اسرائیل حمایت کند اما هاجز در میان این حرفها استدلال کرد آمریکا فرصتی برای ایستادن برای محور رو به رشد روسیه-چین-ایران با فوریت و صرفه‌جویی هزینه پیدا کرده است.»

پالتیکو همچنین نوشت سه منبع مطلع به تفکرات جانسون گفتند حمله موشکی و پهپادی تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی نیز جانسون را بر آن داشت تا تصویب کمک‌های واشنگتن برای رژیم صهیونیستی را نیز تسریع کند. جانسون روز بعد از حمله تنبیهی ایران با حکیم جفریز، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا تماس گرفته و به او گفت برای پیشبرد تمامی لوایح مربوط به کمک‌های خارجی درخواستی واشنگتن آمادگی دارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • انقلاب اسلامی دشمنان را مستهلک کرده است
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد
  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه‌ای خود رسید
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • انصار الله یک کشتی انگلیسی را هدف قرار داد و یک پهپاد آمریکایی را سرنگون کرد
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله به پهپاد آمریکایی و یک کشتی انگلیسی
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز