Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجلس خبرگان رهبری بابیان این‌که باید از افراط‌وتفریط در عزاداری‌های سالار شهیدان پرهیز شود، گفت: وعاظ و مداحان در عزاداری از منابع صحیح و مستدل استفاده کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله سیدهاشم بطحایی در گفتگو با خبرنگار  قم فردا، با اشاره به آغاز عزاداری‌های حسینی در کشورمان گفت: عاشورا احیاگر دین و اسلام است و نباید این عزاداری‌های را دست‌کم گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به مقام بالای سالار شهیدان ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند «حسین منی و انا من حسین، احب الله من احب حسینا، حسین سبط من الاسباط»، «حسین از من است و من هم از حسینم، هر که حسین را دوست بدارد خداوند دوست او باد، حسین فرزندزاده‌ای است از فرزندزادگان انبیاء» درواقع حضرت می‌فرمایند که اسلام به‌وسیله امام حسین (ع) در جهان ماندگار شد و تا آخر زمان در یادها خواهد ماند.

بطحایی افزود: شخصیت پیغمبر در تبلور نشر قرآن و معارف اسلامی است و امام سوم شیعیان کاری کردند که تا زمانی که دنیا وجود دارد قرآن و معارف اسلامی از ذهن‌ها بیرون نرود.

وی تصریح کرد: اگر امام حسین (ع) قیام نمی‌کرد هیچ اسمی از اسلام برده نمی‌شد و نام پیغمبر اسلام و آثارش به‌واسطه یزید دفن می‌شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری عزاداری‌های حسینی را موردتوجه قرارداد و  ابراز داشت: آقایان در منبرها از منابع صحیح استفاده کنند و مداحان نیز سعی کنند از عبارت‌های صحیح و درست بهره ببرند و از هر وسیله‌ای برای شورانداختن در مراسم‌ها بهره نبرند.

و ی افزود: مداحان اصرار نداشته باشند که عزاداران گریه کنند چراکه برخی از اشعار اصل موضوع را به حاشیه می‌برد.

بطحایی تأکید کرد: توصیه بر این است که برای خدا، دلداری و تسلی دل پیغمبر مداحی کنند و بیشتر روی این موضوعات تأکید کنند.

وی بابیان این‌که مداحان باید به بیان نکته‌ها و مطالب ارزنده از هدف قیام بپردازند، گفت: وعاظ و مداحان اصرار نداشته باشند مجلس بگیرد بلکه بیشتر به بازگو کردن حقایق بپردازند تا مردم به‌درستی امام و راه ایشان را بشناسند.

عضو مجلس خبرگان رهبری، انقلاب اسلامی ایران را ادامه‌دهنده راه اهل‌بیت (ع) در تاریخ عنوان کرد و بیان داشت: سال‌ها ائمه اهل‌بیت (ع) تلاش کردند تا حکومتی بر پایه‌ای اسلام واقعی شکل بگیرد والان این فرصت نصیب ما شده است تا حکومتی اسلامی داشته باشیم که باید قدردان این نظام باشیم و وظیفه‌داریم نهضت امام حسین (ع) را زنده نگه‌داریم.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۲۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز

ایسنا/فارس معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد مستند تصویری از روایت ساخت پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز ساخته شود.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت در بازدید از پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز گفت: هر حرمی از اهل‌بیت(ع) موزه، عرض ارادت هنرمندان صنایع‌دستی است.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: استاد هنرمند این اثر ارزشمند تمام تجلیات و این عرض ارادتی که طی قرن‌ها می‌توان برای یک حرم مطهر متصور شد را مینیاتوری کرده‌ است.

وی افزود: این اثر ارزشمند اضلاع مختلف و ساحت‌های مختلفی دارد که می‌توان به ساحت هنر، معرفت، ارادت، پشتکار و تلاش و استمرار و آموزش اشاره کرد.

جلالی با بیان اینکه تجمیع همه هنرها نشان از پیوند بین نسلی است و نشان از حفظ و نگهداری هنری ایرانی است، افزود: همیشه در طول تاریخ ایرانیان هنر را با عشق و ارادت نگه‌داشته‌اند و ما باید بتوانیم روایت رنجی که پشت این گنج بوده را نمایش دهیم و این وظیفه و مسئولیت ماست.

معاون وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد: یک مستند تصویری از روایتی که استاد این اثر ارزشمند در حوزه‌های مختلف دارد، ساخته شود و در معرض دید عموم گذاشته شود، چراکه اثر تجلی هنر اسلامی است.

به گزارش ایسنا، پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز در مقیاس یک پانزده و یکی از آثار ارزشمند هنرمند استاد حیدریان است که ساخت آن به مدت ۱۱ سال به طول انجامیده است.

وزن این بنا سه تن است هنرهای به‌کاررفته در این اثر شامل ۲۵ حرفه هنری ازجمله مقرنس‌کاری، گچ‌بری، نجاری، جوشکاری، ریخته‌گری، قالب‌سازی، قلم‌زنی، آینه‌کاری، آجر تراشی، میناکاری، نورپردازی، معماری، خطاطی ثلث و کوفی، گره چینی، طراحی و راه‌اندازی سیستم‌های صوتی، حجاری، سنگ‌تراشی، طراحی اسلیمی و... است،ا بعاد این بنا عبارتند از عرض دو هزار میلی‌متر، طول سه هزار و دویست میلی‌متر و ارتفاع دو هزار و هفتصدمیلی متر است که بیش از ۱۲۴ هزار قطعه شامل ۲۴۰ عدد لامپ، سنگ سنندج، سنگ مرمر، کاشی هفت رنگ، نقره خالص، چوب ساج و طلای ۲۴ عیار در آن به کار رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو
  • شخصیت و جایگاه حضرت حمزه سید الشهدا(ع) و عزاداری برای او به دستور رسول الله(ص)
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر میدان امام حسین(ع)
  • فرونشست دوباره زمین در شهر یزد + فیلم
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر میدان امام حسین (ع)
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر امام حسین (ع)
  • آتش سوزی انبار داروی بیمارستان امام حسین
  • آتش‌سوزی در بیمارستان امام حسین تهران
  • علت آتش‌سوزی در انبار بیمارستان امام حسین چه بود؟/ عکس