Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزاد حکمت در گفت و گو با خبرگزاری برنا در کردستان؛ با اشاره به اینکه برقراری ارتباط و فراهم ساختن زیر ساخت‌های ارتباطی در شهرستان‌های مرزی موجب رونق بخشیدن به صنعت گردشگری و توسعه اقتصادی استان می‌شود، اظهار کرد: با همین هدف، حدود ۹۰ درصد روستاها و اماکن شهرستان بانه دارای ارتباط شدند.

وی با اعلام این مهم که جذب گردشگر، ارتقای سطح فرهنگ عمومی، بالا رفتن میزان دانش و آگاهی جامعه، توسعه و استحکام رتبه اقتصادی استان و غیره را به دنبال دارد، افزود: شهر بانه و روستاهای  تابعه شهرستان بانه به عنوان ظرفیت و پتانسل‌های صنعت گردشگری یکی از عوامل مهم برای جذب مسافران داخلی و خارجی به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: از تعداد 192 روستای شهرستان بانه تعداد 172 روستا و اماکن آن دارای ارتباط و تعداد 165 روستا دارای تلفن خانگی هستند.

مدیرمخابرات منطقه کردستان عملکرد مخابرات منطقه کردستان در سه حوزه ثابت، سیار و دیتا را در شهرستان بانه تشریح کرد یادآور شد: خدمات تلفن ثابت به عنوان اولین و مقرون به صرفه‌ترین محصول مخابراتی در این شهرستان به مشتریان ارائه می‌شود که در حال حاضر از تعداد 55 هزار و 762 شماره منصوبه، تعداد 46 هزار و 276 شماره آن در شهرستان بانه با ضریب نفوذ 28 درصد مشغول بکار است.

حکمت بیان کرد: زیرساخت‌های لازم برای ارائه جدیدترین خدمات تلفن ثابت بر بستر دیگر در شهرستان بانه مهیا شده است که تعداد 130 مشتری SIPPHONE در این شهرستان، موید این مهم است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر خدمات FTTH در شهرستان بانه به 79 مشترک ارائه می‌شود که  ظرفیت‌سازی برای 41 هزار و 600 مشترک جدید FTTH با سرمایه‌گذاری کلان در سطح استان انجام شده است که مخابرات منطقه آماده واگذاری این سرویس به مشتریان جدید است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان به وجود 22 هزار و 752 ADSL منصوبه در شهرستان بانه اشاره و اضافه کرد: در حال حاضر تعداد 16 هزار و 380 مشترک از خدمات و مزایای سرویس ADSL بهره‌مند هستند.

حکمت به خدمات‌رسانی مخابرات در روستاها اشاره کرد وگفت: تعداد 44 روستای بانه از سرویس ADSL مخابرات استفاده می‌کنند.

وی خاطر نشان ساخت: با هدف ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات مخابراتی در شهرستان بانه، تاکنون 166 کیلومتر فیبر نوری کابلکشی شده است که برای انجام این عملیات اعتبار چشمگیری صرف شده است.

وی وضعیت پوشش‌دهی و خدمات تلفن همراه در شهرستان بانه را تشریح کرد و یادآور شد: با انجام پروژه‌ها و عملیات‌های لازم توانسته‌ایم همسو با سراسر دنیا آخرین تکنولوژی‌های موبایل یعنی نسل چهارم (4G) را در این شهرستان به مشتریان مخابرات ارائه دهیم که رضایت مشتریان و حتی مسافران از کیفیت مطلوب این خدمات بیانگر حسن انجام این مهم است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان افزود: درحال حاضر تعداد 60 سایت دارای تکنولوژی 3G و 40سایت دارای تکنولوژی 4G و 48 سایت BTS در شهرستان بانه نصب و راه‌اندازی شده‌اند.

حکمت با اعلام اینکه جلب رضایت و مشتری مداری از اولویت‌ها و استراتژی‌های شرکت مخابرات ایران و به تبع آن مخابرات منطقه است، اظهارداشت: در همین راستا اقدامات و برنامه‌های کارشناسی شده‌ای توسط این تیم کاری در منطقه تدوین شده است که برای رسیدن به آنها از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

حکمت وجود 70 هزار و 363 شماره تلفن همراه در شهرستان بانه را از نشانه‌های تحقق اهداف مخابراتی دانست و خاطرنشان ساخت: این مجموعه تلاش دارد همگام با دنیا جدیدترین خدمات و محصولات مخابراتی را بر اساس موقعیت و توپوگرافی موجود به مشتریان همچون گذشته ارائه کند.

وی اعلام کرد: از مجموع شماره تلفن‌های همراه در شهرستان بانه تعداد 45 هزار و 836 شماره آن اعتباری و تعداد 24 هزار و 527 شماره دیگر آن دائمی هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان آزاد حکمت مخابرات منطقه کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟

نرجس خاتون اسعدی خلیلی، گفت: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقای سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده‌ دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته‌ و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد:  این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند.همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • اقامت در مجموعه آب درمانی محلات ۵۷ درصد افزایش یافت
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی