Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،شاه آبادی فرماندار هرسین به تشریح اقدامات و تدابیر اتخاذ شده در راستای مدیریت بحران سیل سالجاری پرداخت و گفت : با توجه به تجربیات کسب شده در راستای مدیریت بحران سیل سالجاری و به منظور جلوگیری از وقوع برخی حوادث و مشکلات قابل پیش بینی باید تدابیری اتخاذ کرد تا از تکرار مجدد آن مشکلات جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : حفاظت از مسیر‌های اصلی، راه‌های روستایی، ایمن سازی و تقویت پل‌ها، لای روبی جوی‌ها و کانال‌های داخل شهر از مواردی هستند که تا قبل از شروع بارندگی‌ها می‌بایست ساماندهی شوند.

فرماندار هرسین افزود: از مهمترین عواملی که در زمان فصول بارندگی باعث آبگرفتگی در معابر شهر‌های هرسین و بیستون میشود ریختن زباله و ایجاد پل‌های سیمانی در مسیر نهر‌ها، جوی‌های آب و آبرو‌ها توسط برخی اصناف است و این علاوه بر بی توجهی به حقوق شهروندی و به خطر انداختن بهداشت عمومی باعث مسدود شدن مسیر آب‌های سطحی و مسیل‌ها می‌شود.

شاه آبادی گفت: با توجه به هشدار‌های هواشناسی و استفاده مطلوب از فرصت باقی مانده تا زمان بارندگی‌ها شهرداری‌های هرسین و بیستون باید نسبت به انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور جلوگیری از انسداد مسیر آب‌های سطحی و لای روبی آبرو‌ها و مسیل‌ها اقدام نمایند.

لای روبی مسیل‌های شمال شهر هرسین و مسیل‌های منتهی به مسکن‌های مهر، آرامستان لک و سالن مصوب سفر مقام معظم رهبری (پیمان اکبری) از دیگر مواردی بود که فرماندار هرسین بر اجرای صد در صدی آن تاکید کرد.

شاه آبادی در بخش دیگری از سخنانش به پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده در راستای ساماندهی پل قدیم و جدید چهر اشاره کرد و افزود: با توجه با جلسات برگزار شده در استانداری و پیگیری‌های بعمل آمده توسط استاندار محترم و معاونت محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری مقرر گردید اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نسبت به احیاء دیواره پل قدیم و ساماندهی پل جدید جهت جلوگیری و پیشگیری از آسیب‌های جدی که ممکن است جاده اصلی و پل جدید را تهدید کند اتخاذ نمایند.

فرماندار هرسین در بخش دیگری از سخنانش بر ایجاد خاکریز پل قدیمی به منظور تقویت و حفاظت از این پل تاریخی در زمان وقوع سیل تاکید کرد.

شاه آبادی افزود: به منظور ساماندهی و انجام اقدامات پیشگیرانه در مقابله با سیل در شهر‌های هرسین و بیستون به شهرداری‌های این شهر‌ها مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص داده شده است.

احیاء نهر‌های سنتی در دو طرف رودخانه گاماسیاب، ایجاد آبرو به منظور هدایت آب‌های سطحی (در مسیر خط انتقال گاز) در روستا‌های فراش، قره، ولی، چمبطان علیا و سفلی توسط شرکت گاز، ساماندهی پل‌های زیر گذر راه آهن در ضلع شمالی روستای فراش، مسیر اصلی جاده چهر به چمچمال، روبروی پتروشیمی پلیمر، روبروی روستای بزن آباد و ضلع جنوبی روستای قیطول توسط شرکت راه آهن، لای روبی کانال ضلع جنوبی کارخانه قند بیستون، ساماندهی حاشیه رودخانه‌ها، تعیین دقیق حریم رودخانه گاماسیاب توسط اداره امور آب، ساماندهی مسیل‌های پرحادثه و احیای مسیل‌های قدیمی از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مورد تصویب قرار گرفت و فرماندار هرسین بر اجرای آن مطابق با برنامه روز شمار تاکید کرد.

فرماندار شهرستان هرسین به مشخص شدن حریم قانونی رودخانه گاماسیاب و برخورد قانونی با کسانی که اقدام به ساخت و ساز یا کاشت درخت و یا کشاورزی در حریم و بستر این رودخانه در حوزه شهرستان نموده اند تاکید کرد .

 

 

انتهای پیام/د

مدیریت بحران سیل

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۷۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری گفت: در اثر بارندگی شدید شبانه روز گذشته حدود ۴۰۰ روستا در استان در سیل گرفتار شدند که ۲۱۹ روستا از این تعداد مربوط به شهرستان خوسف است.


آخوندی افزود: در اثر سیلاب شبانه روز گذشته در بسیاری از نقاط استان، حاشیه راه‌های مواصلاتی شسته شده و بسیاری از مسیر‌ها از جمله سرچاه عماری به سمت صمدآباد مسدود است.


وی گفت: همچنین در اثر سیلاب به زیرساخت‌ها، قنوات، باغات، راه‌های روستایی و معابر شهری خسارت وارد شده است که گروه‌های ارزیاب و امدادرسان از مدیریت بحران، هلال احمر و جهاد کشاورزی به مناطقی که مسیر‌های آنها بازگشایی شده است اعزام شده‌اند.


مدیر کل مدیریت بحران استانداری افزود: تیم‌های مدیریت بحران استان برای اعزام به مناطق سیل زده در آمادگی کامل هستند و در هر روستا و یا منطقه‌ای که مسیر دسترسی بازگشایی شود سریعاً تیم‌های ارزیاب برای بررسی میزان خسارت‌ها و گزارش آن اعزام می‌شوند.


آخوندی افزود: بیشترین بارندگی شبانه روز گذشته با حدود ۶۰ میلیمتر مربوط به بیشه شهرستان خوسف بوده است.


وی گفت: هم اکنون عملیات امدادرسانی به مناطق سیل زده با همکاری تمامی گروه‌های استان آغاز شده و از بخش خصوصی و معادن نیز برای استفاده از ماشین آلات سنگین کمک گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • ادامه جستجو برای یافتن جوان غرق شده در رودخانه نازلوچای با پهپاد
  • ادامه جستجوی مغروق نازلوچای با پهپاد
  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است
  • اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه