Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@07:13:21 GMT

کلان داده ها؛ شگفتی آفرین صنعت تجارت

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۰۸۵۴

کلان داده ها؛ شگفتی آفرین صنعت تجارت

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، بدون شک، هر سازمان برای درک نیازها و ترجیحات مشتریان و مخاطبان هدف، به داده های ارزشمندی نیاز دارد. افرادی که در سازمان‌ها مشغول به کار هستند اهمیت «بیگ دیتا» یا همان کلان‌داده را درک کرده‌اند.

داده‌ها باید به درستی ارائه، تجزیه و تحلیل شوند. با این کار، به راحتی نیاز مخاطبان شناسایی و از مزایای این آگاهی بهره‌مند خواهید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب، هر سازمان تجاری در مدت زمان کوتاه به راحتی به اهداف تجاری خود می‌رسد. بسیاری موارد دیگر وجود دارد که شما باید در رابطه با کلان‌داده و روش ذخیره آن بدانید.

کلان داده‌ها و جنبه‌های مختلف مربوط به آن چیست؟

قبل از شروع باید معنای کلان‌داده و جنبه‌های مختلف مربوط به آن را ذکر کنیم. کلان‌داده به ترکیبی از فرآیندها و ابزارهای مختلف که عمدتاً برای مدیریت مجموعه‌های بزرگ داده استفاده می‌شود، اشاره دارد.

اهداف بسیاری برای استفاده از کلان‌داده وجود دارد که باید در مورد آن‌ها بدانید. با کمک کلان‌داده، سازمان‌های تجاری می‌توانند از تجزیه و تحلیل استفاده کرده و اطلاعات با ارزش‌ترین مشتریان را به سرعت پیدا کنند. بیشتر مشاغل از این اطلاعات برای راه اندازی محصولات و خدمات جدید استفاده می‌کنند.

باید این واقعیت درک شود که کلان‌داده به روش‌های مختلف به سازمان‌های تجاری کمک می‌کند. بیشتر مشاغل با تجزیه و تحلیل کلان‌داده اقدام به ایجاد استراتژی کرده و از این طریق به راحتی در بازار با دیگران رقابت می‌کنند. آنها علاوه بر این، همچنین می‌توانند محصولات و خدمات جدیدی را برای پاسخگویی به نیازهای مشتریان خود راه‌اندازی کنند. بیشتر سازمان‌های تجاری برای تجزیه و تحلیل مسیرها و پیش بینی نتایج از کلان‌داده کمک می‌گیرند.

سازمان‌های تجاری با استفاده از این داده‌ها مزایای شگفت انگیز بیشماری کسب کرده و شانس خود را برای موفقیت در بازار رقابتی افزایش می‌دهند.

مزایای داده‌های بزرگ برای سازمان‌های تجاری

بسیاری از سازمان‌های تجاری کوچک و بزرگ وجود دارند که از کلان‌داده‌ها برای بدست آوردن مزایای شگفت انگیز استفاده می‌کنند. در ادامه به طرح برخی از این مزیت‌ها می‌پردازیم.

توسعه مجدد محصولات

با استفاده از کلان‌داده می‌توان بازخوردها را جمع‌آوری کرده و از مزایای آن‌ها بهره برد. همچنین می‌توان به درکی از مشتریان نیز دست یافت.

با این کار شما به راحتی محصولات خود را بهبود داده و یا بر اساس نیاز مشتریان آنها را دوباره توسعه خواهید داد. این امر نه تنها به شما برای درک ایده در مورد بازخورد مشتریان کمک می‌کند؛بلکه طرح‌های مختلف رایانه‌ای را در مدت زمان کوتاه آزمایش می‌کند.

تحلیل ریسک

صاحبان مشاغل جدی فقط نباید به نحوه اداره یک تجارت توجه کنند برای دستیابی به اهداف تجاری مورد نظر خود بسیاری از عوامل دیگر نیز باید در نظر گرفته شوند. برای تعیین موفقیت، به عوامل اقتصادی و اجتماعی اهمیت دهید. با کلان‌داده‌ها می‌توانید گزارش‌های روزنامه‌ها و فیدهای رسانه های اجتماعی را به راحتی تجزیه و تحلیل کنید.

سایر مزایا

این روزها بیشتر مصرف کنندگان اولویت‌های خود را درک و همیشه قبل از خرید به درستی تحقیق می‌کنند. همچنین مقایسه‌ای از گزینه‌های مختلف موجود در بازار را نیز انجام می‌دهند. با داشتن کلان‌داده‌ها، سازمان‌های تجاری مختلف می‌توانند به شیوه‌ای دور از دسترس مشتری را نمایان کنند. صاحبان مشاغل باید خواسته‌های مختلف و همچنین ترجیحات مشتریان خود را بررسی و بر اساس آن‌ها محصولات و خدمات را به آن‌ها ارائه دهند.

کلان‌داده‌ها در صنایع بسیاری نقش اساسی ایفا می‌کنند. بدون شک استفاده از آن‌ها باعث شگفتی یک سازمان تجاری می‌شود. صاجبان مشاغل باید به کارمندان خود در مورد مدیریت کلان‌داده آموزش دهند.

نرم افزار مدیریت پایگاه داده مناسب را انتخاب کنید

زمانیکه پای کلان داده‌ها در میان است صاحبان مشاغل باید به دامنه نرم افزار مدیریت پایگاه داده توجه کند. ابزارها و نرم افزارهای زیادی در دسترس هستند اما باید یکی از آن‌ها با دقت انتخاب شوند.

ابتدا باید تحقیق و بررسی‌هایی در مورد نرم افزارهای مختلف مدیریت پایگاه داده‌ها انجام داد تا براساس نیازها یک مورد مناسب انتخاب شود. همچنین می‌توان از متخصصان خواست گزینه‌های جستجوی خود را محدود کنند تا به این ترتیب نرم افزار مناسبی برای ذخیره و مدیریت پایگاه داده پیدا شود.

قبل از انتخاب، بررسی همه ویژگی‌ها و کارکردهای نرم افزارهای مختلف مدیریت پایگاه داده یکی از این موارد بسیار مهم است. بودجه و عوامل دیگر برای تصمیم‌گیری درست مهم هستند عجله در اینکار ممکن است فرد را در وضعیت مشکل ساز قرار دهد.

بنابراین همیشه قبل از تصمیم گیری در رابطه با تجارت یا هر جنبه دیگر زندگی، آرام باشید و زمان مناسب را بگذارید. مشاغل باید برای کمک سازماندهی بهتر داده‌ها با مدیران محصول که صنعت را می‌شناسند مشاوره کنند.

برای مدیریت صحیح کلان‌داده‌ها، باید ابزار یا نرم افزاری مناسب را پیدا کرد. اگر هنوز در هنگام مدیریت کلان‌داده‌ها با مشکلات روبرو هستید از متخصصان نیز کمک بگیرید. برای دریافت کمک در مدیریت داده های بزرگ می‌توانید از RemoteDBA.com یا وب سایت‌های ارائه دهندگان خدمات دیگر بازدید کنید. شما همچنین برای آسان تر کردن کار و به دست آوردن مزایای دیگر از خدمات نظارت بر پایگاه داده نیز بهره‌مند شوید. پس با تحقیق درست چیزی را انتخاب کنید که متناسب با نیازهای شما باشد.
انتهای پیام/

178 / 159 کلان‌داده تجارت تجزیه و تحلیل داده سازمان‌های تجاری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کلان داده تجارت تجزیه و تحلیل داده سازمان های تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۰۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 

گزارش‌ها حاکی است که ایران برای رشد ۱۰ برابری تجارت با آفریقا هدف‌گذاری کرده، اما عدم شناخت ظرفیت‌ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حمل و نقل ارزان، مستمر و فراگیر و همچنین وجود مانع جابجایی مستقیم ارز و پول، از جمله موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقاست که باید برطرف شود.

به گزارش ایسنا، امسال همزمان با اکسپو ۲۰۲۴، دومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا برگزار شد که پیش بینی شده بود بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در این اجلاس حضور پیدا کنند.

طی سال‌های اخیر بارها بر اهمیت و ظرفیت‌های قاره آفریقایی برای تجار ایرانی تاکید شده است. با این حال به نظر می‌رسد ایران و کشورهای آفریقایی از ظرفیت‌های یکدیگر مطلع نیستند.

به طور کلی تجارت ایران با آفریقا سالانه ۱.۲ میلیارد دلار است که ۱.۱ میلیارد دلار آن صادرات است. بیشترین میزان تجارت خارجی بین ایران و آفریقا در سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاد که تجارت خارجی با آفریقا به حدود ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید. اما این عدد در مقایسه با تجارت کشورهای دیگر با قاره آفریقا قابل توجه نیست و به همین دلیل سازمان توسعه تجارت اعلام کرده که برای تصاحب سهم بیشتر از بازار این قاره برنامه‌ریزی‌هایی در نظر گرفته است.

البته با توجه به اینکه حجم تبادلات تجاری آفریقا در سال گذشته حدود ۱۲۰۰ میلیارد دلار بوده، سهم ایران از این تبادلات ناچیز بوده است. همچنین باید به این نکته توجه کرد که در بازارهای آفریقا کشورهایی مثل چین و هند نفوذ قوی دارند که رقابت با آنها برای ایران تا حدودی سخت است.

با این حال رئیس جمهور در اجلاس ایران و آفریقا که روز جمعه برگزار شد، تاکید کرد که هدف‌گذاری یک میلیارد دلاری برای همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در یک سال آینده به هیچ وجه متناسب با ظرفیت‌های موجود نیست و حتما باید به سمت هدف ۱۰ برابری حجم همکاری‌های اقتصادی و تجاری فیمابین حرکت کنیم.

آنطور که یکی از مسئولان سازمان توسعه تجارت اخیرا توضیح داده، آمار تجارت با آفریقا بیشتر از عددهای اعلامی است، اما ایران به دلیل محدودیت‌های ناشی از اعمال تحریم‌ها، صادرات مستقیم به این کشورها ندارد و محصولات ایرانی از طریق کشور دوم مانند امارات، ترکیه، قطر و عمان به کشورها صادر می‌شود.

جزئیات تجارت ایران و آفریقا در سال ۱۴۰۲

آنطور که اخیرا سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت توضیح داده، در سال گذشته ۳۹ کشور از قاره آفریقا، مقصد صادرات کالاهای ایرانی به صورت مستقیم بودند. همچنین با وجود کاهش صادرات کشور به بخش سفید این قاره در شمال در سال‌های گذشته، شاهد افزایش صادرات به کشورهای الجزایر، مصر، لیبی، تونس، جیبوتی و مراکش در سال ۱۴۰۲ بودیم.

در این میان هفت مقصد نخست محصولات صادراتی به آفریقا در سال ۱۴۰۲، غنا با خرید ۱۷۳.۵ میلیون دلار، آفریقای جنوبی با ۱۴۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۹۲.۸ میلیون دلار، کنیا با ۴۸.۷ میلیون دلار، نیجریه با ۴۸ میلیون دلار، موزامبیک با ۴۷.۱ میلیون دلار و سومالی با ۳۳.۳ میلیون دلار به صورت مستقیم بودند.

در رابطه با محصولات صادراتی به این قاره نیز باید گفت ۵۱ درصد صادرات ایران، مشتقات نفتی شامل کود اوره، قیر، گاز مایع و انواع روغن‌های صنعتی بود و بعد از آن ۳۷ درصد صادرات ایران را محصولات فولادی و آهنی به خود اختصاص داده است. همچنین مواد غذایی، مصالح ساختمانی، انواع فرش و کف پوش، شوینده‌ها و لوازم بهداشتی‌، لوازم خانگی، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم صنعتی، قطعات خودرو، لاستیک، مواد معدنی، لوازم الکتریکی، لوستر، مبلمان و اسباب بازی از دیگر کالاهای صادراتی ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۲ بودند.

در این میان ۲۲ کشور از این قاره فروشنده مستقیم کالا به ایران در سال ۱۴۰۲ بودند که آفریقای جنوبی با فروش ۱۹ میلیون دلار، زامبیا با ۱۲.۵ میلیون دلار، غنا ۱۲ میلیون دلار، سیشل با ۱۱.۷ میلیون دلار، کنیا ۹.۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۶.۱ میلیون دلار و اوگاندا با ۴.۱ میلیون دلار، هفت کشور نخست فروش کالا در بین کشورهای قاره آفریقا به ایران در سال گذشته بودند.

حدود ۶۶ درصد واردات ایران از این قاره مواد غذایی و کشاورزی مانند چای، ذرت، قهوه، توتون، حبوبات، لاشه گوسفند و محصولات شیلاتی بودند و ۲۱ درصد نیز مواد معدنی مانند سنگ منگنز، سنگ و خاک روی، کنسانتره گروم و ۱۳ درصد دیگر نیز عمدتا روغن صنعتی و گریس، انواع تسمه، ماشین آلات، مواد شیمیایی و صنعتی و لوازم یدکی بوده است.

قاره آفریقا با دارا بودن ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت و ۵۴ کشور، یک فرصت بزرگ در حوزه روابط تجاری و اقتصادی است. با این حال به گفته دست‌اندکاران حوزه تجارت، عدم شناخت ظرفیت‌ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حمل نقل ارزان و مستمر و فراگیر و همچنین موانع جابجایی مستقیم ارز و پول، از موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین