Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@02:54:13 GMT

نحوه طناب زدن صحیح با تمرینات ساده

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۷۶۳۰

نحوه طناب زدن صحیح با تمرینات ساده

خبرگزاری آریا -
آموزش صحیح طناب زدن
طناب زدن یکی از ورزش های هوازی است. این ورزش با کم ترین هزینه بیش ترین نتیجه را میتواند نصیب تان بکند. کافیست یک طناب داشته باشید و روی سطح مناسبی مشغول به انجام حرکت طناب زدن شوید. ولی شیوه درست طناب زدن را آیا میدانید؟
طناب زدن نه تنها برای افزایش توان هوازی موثر است بلکه سبب افزایش توان عمومی بدن هم میشود و روی فرم گرفتن و نیرومند ساختن عضلات پا به ویژه عضله ساق پا نقش مؤثری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طناب زدن جز ورزش ها و تفریحات سالمی به شمار میرود که محدودیت سنی ندارد و پیر و جوان، مشتاق و علاقمند به انجام این ورزش مفرح هستند؛ همچنین ورزشِ کم هزینه ای است که میتوان آن را حتی در یک فضای کوچک هم اجرا کرد. اموزش طناب زدن، یکی دیگر از نکته هایی است که باید برای پیش‌گیری از آسیب بدنی یاد بگیرید.
پیش از شروع طناب زدن، نکات زیر را مد نظر داشته باشید.
طناب مناسبی انتخاب کنید:مبتدیان بهتر است از طناب مهره ای( beaded rope) یا طناب لیکوریک استفاده کنند. این طناب ها ارزان قیمت و با دوام هستند.
اندازه طناب را تعیین کنید:برای آغاز تمرین ها، انتخاب بهترین و مناسب ترین طناب برای اندامتان است. توجه کنید که باید طول طنابی که خریداری می کنید، دو برابر حدفاصل نوک انگشتان پا تا سر شانه تان باشد. این انتخاب سبب میشود تا فضای کافی برای طناب زدن داشته باشید. طنابی که خریداری می کنید حتماً باید دسته ای با وزن مناسب داشته باشد و به آسانی داخل دست شما جای بگیرد.
سطح مناسبی را انتخاب کنید:کفپوش های چوبی و سفت مورد مناسبی برای طناب زدن هستند. از طناب زدن روی سطح های بتنی و فرش پرهیز کنید.
نحوه صحیح طناب زدن
شیوه درست طناب زدن:
بایستید و طناب را در دست بگیرید
هر کدام از دسته های طناب را با یکی از دست هایتان بگیرید. مچ دست ها باید در زاویه 45 درجه قرار بگیرد. دست و ساعدتان را 30 سانتیمتر از بدنتان فاصله دهید؛ این کار سبب میشود تا فضای کافی برای پریدن داخل طناب داشته باشید.
پایتان را روبه روی طناب بگذارید
طناب باید در وضعیت ایستاده پشت پایِ شما بیفتد و پاهایتان دقیقاً در وسط آن قرار بگیرد.
از مچ دست برای تاب دادن طناب استفاده کنید
یکی از نکات مهم موقع طناب زدن این است که برای تاب دادنِ طناب نیازی نیست که دست هایتان را تکان دهید، بلکه تنها کافی است مچ دست های خود را بچرخانید. تلاش کنید که حرکت، به مچ دست هایتان محدود شود.
زمانی که طناب جلوی پایتان رسید از روی آن بپرید
هنگامی که که طناب را یک دور از بالای سرتان رد کردید و جلوی پایتان قرار گرفت، پاشنه پا را بلند کرده و روی پنجه بپرید تا طناب از زیر پایتان رد شود. تلاش کنید انجام حرکتِ پریدن، به مچ پایتان محدود شود و اصلا زانوها را موقع پرش خم نکنید، زیرا این کار، طناب زدن را برایتان دشوارتر خواهد کرد.
سرعت مناسب با توان خود را پیدا کنید
اگر به تازگی تصمیم گرفته اید که طناب زدن را آغاز کنید، در اول بهتر است به آرامی این تمرین را شروع کنید تا پریدن از روی آن برایتان دشوار نباشد. در این تمرین، طناب زدن در دو حرکت انجام می گیرد، توجه داشته باشید که در زمان تمرین، کمرتان را صاف نگه دارید و مستقیم به روبرو نگاه کنید تا اجازه ندهید ریتم تمرینتان برهم بخورد.
چنانچه بخواهید دائماً به حرکت پاهایتان نگاه کنید، تعادلتان برهم ریخته و از ادامه تمرین باز خواهید ماند. هر موقع حرفه ای تر شدید، میتوانید سرعت چرخاندنِ طناب را بیش تر کنید و تنها با یک حرکت از روی طناب رد شوید. با بالارفتن سطح مهارتتان بهتر است به دنبال ثبت رکورد خود باشید و ببینید چه مدت زمانی را میتوانید بدون اشتباه طناب بزنید.
اصول صحیح طناب زدن
مهارت های طناب زنی
پرش جفت ساده:
این حرکت از حرکات ساده ای است که میتوانید انجام دهید آغاز این حرکت با قرار دادن طناب در پشت است دست ها را در کنار خود بگذارید و پاها را کمی از یکدیگر فاصله دهید. با حرکت دادن مچ طناب را به حرکت درآورید با کمی خم کردن زانو پرش داشته باشید و این را ادامه دهید.
برعکس طناب بزنید:
اکنون زمان این رسیده که تمرینتان را حرفه ای تر کنید و برعکس طناب بزنید. طناب را جلوی پای خود قرار داده و این بار تلاش کنید از بالای سرتان طناب را رد کنید. حال پیش از این که طناب به پشت پایتان برخورد کند، از روی آن بپرید.
جاگینگ:
دومین شیوه درست طناب زدن است پرش جاگینگ در طناب زدن به صورت یک پا دو پا است یعنی شما با هر بار برش یک پای خود را تا زانو خم می کنید و در هر بار پرش یک پا طناب را دور پا بچرخانید.
پاشنه پاشنه:
این حرکت نوعی هماهنگی عضلانی و عصبی است در این حرکت طناب را در پشت خود بگذارید و پا را از قسمت پاشنه صاف کنید و یک پا را جلوتر از دیگری بگذارید این حرکت هم به صورت یک پا دو پا است.
چرخش کمر:
در حرکت چرخش کمر شما حرکت جفت پرشی را انجام خواهید داد این حرکت هم احتیاج به تمرین بیشتری دارد و به این صورت است که با چرخاندن طناب شما قسمت پائین تنه و کمر خود می چرخانید و هر بار چرخش به سمت یک قسمت از بدن انجام می گیرد
ضربدری:
برای اجرایی کردنِ این فن طناب زنی، تنها کاری که باید انجام دهید جابه جاکردنِ دست های خود پس از هر بار طناب زدن است. این کار احتیاج به تمرین زیادی دارد تا بتوانید بدونِ برهم خوردنِ تمرین، آن را انجام دهید. یک بار با وضعیت قبلیِ دست ها، طناب بزنید و بعد دست ها را ضربدری کرده و دوباره طناب بزنید.
پرش قیچی کنار:
این حرکت به نسبت ساده تر است و شما با دو حرکت ترکیبی پروانه و قیچی میتوانید یک شیوه درست طناب زدن را بکار بگیرید. اول به شکل پروانه پرش می کنید و با پایین آوردن طناب پاهای خود را در وضعیت قیچی بگذارید و در کنار یکدیگر قرار می دهید.
پرش قیچی جلو:
در این وضعیت باید پاها را به طرف جلو قیچی کنید و در واقع پاها در خط صاف جلو قرار می گیرند یک پا را به طرف جلو و دیگری را به طرف عقب بگذارید و به همین شکل طناب را بچرخانید و پاها را جلو عقب کنید.
پرش پروانه:
در حرکتی دیگر برای درست طناب زدن باید به روش ای برعکس شکل قیچی کنار عمل کنید و با پرش و چرخاندن طناب پاها را به شکل پروانه از یکدیگر باز کنید.
پرش زیگزاگ:
این حرکت بسیار مثل به حرکت اسکی روی برف است و شما با هر بار پرش پائین تنه و کمر خود را به شکل زیگزاگ در کنار خود به حرکت در می آورید. در این حرکت شیوه درست طناب زدن این چنین است که شما باید در یک خط با طناب زدن به کنار حرکت کنید.
طناب زدن حرفه ای
رعایت این نکات کمک میکند به صورتی سرگرم کننده و ایمن با طناب زدن ورزش کنید:
- دسته های انتهای طناب را با آرامی ولی محکم در دست بگیرید.
- ارنج های تان را نزدیک بدن تان نگه دارید و شانه های تان را شل کنید.
- کمی زانو های تان را خم کنید و از مچ های تان برای تاب دادن طناب در قوسی آرام در بالای سرتان استفاده کنید.
- سر و پشت تان را هنگام پریدن مستقیم نگه دارید. پشت تان را به جلو خم نکنید.
- طناب را با حرکت مچ های خود بچرخانید و نه با حرکت بازوهای تان.
- سر و گردن خود را مستقیم و رو به جلو نگه دارید و تلاش کنید چشمهای تان به یک نقطه در در برابر تان متمرکز شود.
- با بینی نفس بکشید نه با دهان.
- بیش از حد بالا نپرید، چرا که امکان دارد بر روی زانوها و قوزک های پاهای تان فشار بیاید.
- بخاطر داشته باشید که طناب زدن میتواند به سرعت ضربان قلب تان را بالا ببرد، قبل از وارد کردن طناب زدن به برنامه ورزشی خود، با پزشک تان مشورت کنید.
گردآوری: بخش ورزشی بیتوته

عوارض خطرناک لیزر موهای زائد
معرفی بهترین تورهای این فصل از سال
تور بلیط باکو،هر هفته دوشنبه،پنجشنبه
اگربه دنبال راهی مطمئن برای افزایش قدهستید
همه چیز برای دریافت ویزای کانادا
ویزای کانادا ویژه مشاغل آزاد
به همین راحتی به رویاهای خود برسید
بهترین برندهای لنز با مناسب ترین قیمت
تور استانبول (ویژه شهریور)
ویژه همه مدیران در همه جا و هر مکان
ما شرایط مهاجرت را برایتان آسان می‌کنیم
وکیل خانواده (طلاق،نفقه،مهریه و ...)

تازه های ورزشی(ورزشکاران، درمان با ورزش، ورزش عمومی، زیبایی اندام و...) سایر مطالب ورزشی
بیوگرافی مجتبی عابدینی شورمستی و عکسهایی از بچه ها و همسرش

نحوه طناب زدن صحیح با تمرینات ساده

درمان فتق شکم با ورزش

آشنایی با وسایل ورزشی پارک و نحوه استفاده از آنها

کشتی آلیش چیست و چه قوانینی دارد؟

فواید و مضرات ورزش کشتی برای کودکان و نوجوانان

آیا ورزش باعث کاهش نشانه های آلزایمر می‌شود؟

بیوگرافی محسن ربیع خواه و خانواده اش

وارونه درمانی چیست و برای چه بیماریهایی مناسب است

بیوگرافی بشار رسن بازیکن فوتبال ایران

بیوگرافی کمال کامیابی نیا + عکس های خانوادگی

کشتی فرنگی چیست و قوانین آن کدامند؟
سایر مطالب ورزشی

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۷۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری دیده نشده از حال و هوای شهر مکه در ۷۰ سال قبل

هر روز تعداد بیشتری از زائران خانه خدا وارد سرزمین عربستان می‌شوند و سعودی‌ها از تکنولوژی‌ها و امکاناتی که برای مسافران خود فراهم کرده‌اند گزارش می‌دهند؛ با این حال تا همین ۷۰ سال قبل، مراسم حج شکل دیگری داشت.

به گزارش همشهری‌آنلاین، در آن روزها سفر هوایی تجاری هنوز در مراحل اولیه خود بود و به اندازه امروز در دسترس نبود، بنابراین، بسیاری از زائران از طریق قایق یا کشتی به مکه سفر می‌کردند. کسانی که توانایی مالی داشتند، سفر خود را با هواپیماهای کوچک از کشورهای مجاور آغاز می‌کردند.

با این حال، مناظر داخلی عربستان با آنچه امروز از خود نمایش می‌دهد بسیار متفاوت بود، این‌ها تصاویری از حج شهریور ماه ۱۳۳۲ هجری شمسی است که در مجله قدیمی نشنال جئوگرافیک منتشر شده است:

حاجیان متمول با هواپیما وارد عربستان می‌شدند

کشتی وسیله‌ای رایج برای سفر به مکه بود

اکثر مردم اما از اتوبوس استفاده می‌کردند

شهر مکه در سال ۱۳۳۲ شمسی هم رونق خاص خود را داشته است

خیابان‌های شهر در طول مراسم حج همیشه شلوغ بودند

ورودی حرم مقدس متاثر از معماری عثمانی بود

محوطه حرم در آن ایام تنها از کعبه و منطقه مطاف تشکیل شده بود

در آن ایام حاجیان می‌توانستند وارد کعبه شوند

مطاف آنقدر شلوغ نبود که زائران به دشواری بیفتند

بازارهای اطراف حرم هم بسیار ساده بودند

فروشنده‌ها برای در امان ماندن از آفتاب چتر داشتند

جمرات ستون‌های کوچکی بودند که به عنوان نماد شیطان سنگسار می‌شدند

حاجیان برای انتخاب قربانیان روز عید خود به صحرا می‌رفتند

در صحرای عرفات چادرهایی ساده و در کنار کوه عرفه برپا می‌شد.

نماز در میان کاروان‌های مقیم صحرا برگزار می‌شد.

دیگر خبرها

  • سه روش راحت برای تعمیر لامپ LED به سبک مکزیکی (فیلم)
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • (ویدئو) یک ترفند ساده و سریع: آسانترین راه پیچیدن دلمه برگ مو
  • تصاویری دیده نشده از حال و هوای شهر مکه در ۷۰ سال قبل
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • جنبش «همبستگی با غزه» گوش مدعیان دموکراسی را کر کرده است
  • تعرفه شستشوی نما ساختمان ۱۴۰۳
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • تمرینات ورزشی برای مچ پا