Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا،دکتر سید احمد هاشمی در گردهمایی دانشگاه‌های علوم پزشکی شرق کشور که با هدف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت عشایری در بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از عشایر هنوز با بیماری تب مالت یا بروسلوز دست و پنجه نرم می کنند.

وی با اشاره به اینکه بیماری‌های مشترک میان انسان و دام در جمعیت عشایر بیشتر مشاهده می شود، ادامه داد: این بیماری‌ها با توجه به نوع زندگی عشایر، هزینه های زیادی را به فرد و خانواده وی تحمیل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دکتر هاشمی با بیان اینکه در بخش خود مراقبتی و پیشگیری از ابتلا به بیماری در جمعیت عشایر نیاز به یک جهش وجود دارد، اضافه کرد: با توجه به کوچ عشایر در برخی از فصل ها دسترسی به سیستم بهداشت و درمان محدود می شود.

وی افزود: در این رابطه وزارت بهداشت آموزش خود مراقبتی و ترویج آموزش های بهداشتی در میان عشایر را در پیش گرفته است.

این مسئول ارتقای سلامت عشایر را از سیاست های مهم وزارت بهداشت عنوان و خاطرنشان کرد: از زمان آغاز فعالیت دکتر نمکی در کسوت وزیر بهداشت، برنامه های خوبی در حوزه بهداشت و سلامت عشایر اجرایی شده است.

دکتر هاشمی گفت: پیروی سیاست های ابلاغی وزیر بهداشت به دنبال تربیت بهورز عشایر و ایجاد خانه های بهداشت عشایری به سبک سیستماتیک هستیم.

وی بر عدالت در حوزه بهداشت و درمان تاکید کرد و یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی تمام تلاش خود را به کار بسته تا تک تک افراد جامعه از سلامت پایه بهره مند شوند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به اهمیت حضور عشایر در سطح کشور اشاره کرد و این حضور را امنیت بخش توصیف کرد.

دکتر هاشمی با اشاره به اینکه یکی از ویژگی های مهم عشایر دل آوری و رزم آوری آن ها است، گفت: نقش عشایر در تامین امنیت، تولید و اقتصاد کشور کماکان پر رنگ و اثر بخش است.

وی خاطرنشان کرد: گردهمایی دانشگاه های علوم پزشکی شرق کشور با هدف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت عشایری، برنامه های وزارت بهداشت در این حوزه را تبیین می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ابتلا به بیماری خانواده خراسان شمالی دانشگاه علوم پزشکی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۸۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به آغاز رسمی جشنواره بین المللی کوچ عشایر در روز جمعه گفت: ۴۱ طایفه عشایری کشور و عشایر سه کشور خارجی میهمان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر جعفرآباد مغان هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر پنجشنبه در مراسم آغازین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر در جعفرآباد بیله‌سوار، گفت: برای دومین سال متوالی جشنواره کوچ عشایر در استان اردبیل به صورت بین‌المللی و با حضور عشایر غیور کشورمان و سه کشور خارجی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: در این جشنواره شرکت‌کنندگان سعی می‌کنند تا آداب، رسوم و توانمندی‌های خود را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشته و با برگزاری برنامه‌های نمادین عروسی عشایر، برپایی آلاچیق، تولید محصولات صنایع دستی و لبنی، بازی‌های بومی، محلی و سایر ظرفیت‌ها بتوانند قابلیت بی‌نظیر خودشان را در معرض نمایش بگذارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: از 41 طایفه عشایری، 32 طایفه مختص استان اردبیل است و از هشت استان کشور نیز عشایر سعی کردند تا در این رویداد حاضر شده و توانمندی عشایر ساکن در مناطق خود را به نمایش بگذارند.

محمدی‌ادیب افزود: برای دومین سال متوالی از کشور عراق، ترکیه، مغولستان، نیجریه و افغانستان نیز طوایف عشایری حاضر شده تا در قالب برنامه‌های آیینی، موسیقی ظرفیت‌های عشایر اقوام و قبایل مختلف عشایری را در کنار زیباترین گنجینه‌های کوچ، زندگی و هویت عشایری و همچنین سواره شتر، اسب و جهاز به نمایش بگذارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: این رویداد از ساعت 9 صبح فردا به صورت رسمی آغاز شده و تا 18 عصر ادامه خواهد داشت که امیدواریم میهمانان مختلف در این رویداد بتوانند با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و همچنین ظرفیت‌های بی‌نظیر عشایر شاهسون استان و سایر عشایر غیور و غیرتمند کشورمان، ساعات خوشی را در کنار عشایر سپری کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی، امور عشایری و دستگاه‌های دیگر تصمیم گرفتند تا در قالب جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر مغان از کوچ برتر، شتر و اسب برتر، جهاز و آلاچیق برتر نیز در پایان این مراسم تجلیل کرده و برترین‌ها را در این حوزه‌ها معرفی کنند.

محمدی‌ادیب بیان کرد: عشایر نماد هویت و غیرت ایرانیان هستند و امروز نیز به عنوان مرزبانان غیرتمند در مرزهای کشور و مناطق مختلف سعی می‌کنند تا حامی و مدافع انقلاب اسلامی باشند.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • خالی ماندن ظرفیت رشته‌های جراحی قلب و عروق نگران کننده است
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • آمار جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ اعلام شد