Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@04:11:59 GMT

روستایی مخصوص زنان مطلقه+ عکس

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۰۲۶۱۸

روستایی مخصوص زنان مطلقه+ عکس

برخلاف حالت طبیعی در مجتمع‌های مسکونی تکامل ‌یافته، در این دهکده غیر از زنان مطلقه، بیوه‌ها و کودکان، کسی دیگری اجازه سکونت ندارد، حتی خانم‌هایی که می‌خواهند بار دیگر ازدواج کنند، باید آنجا را ترک گویند. چون برای زنان شوهر‌دار هم، سکونت در آنجا، ممنوع است.

این دهکده در سال 1998 توسط وزارت کشاورزی، همراه با شش دهکده دیگر، در چارچوب پروژه دره صعایده برای دست‌یابی به توسعه پایدار، تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف وزارت کشاورزی، این بود که دره صعایده را از طریق کشت محصولات ارگانیک و بالا بردن میزان تولید و فراهم کردن خدمات لازم، به یک منطقه توسعه یافته و دارای روستاهای پر جاذبه، تبدیل کند.

در چارچوب این پروژه، دهکده‌ سماحه برای زنان فقیر مطلقه و بیوه‌های شوهر مرده، تخصیص داده شد و برای هر کدام از آنها قطعه‌ای زمین و مقداری کمک‌های مالی و تعدادی دام، در نظر گرفته شد، تا بتوانند با کودکان‌شان در آنجا سکنی گزینند و زندگی خود را سامان بخشند.

اما متأسفانه دهکده سماحه، هنوز از بسیاری از زیرساختارها از جمله از لوله‌کشی آب، محروم است.

منی احمد، خانم 30 ساله مطلقه که کفالت دو کودک را بر عهده دارد، می‌گوید: «به‌رغم کمک‌هایی که دولت به خاطر رو براه کردن یک زندگی جدید فراهم کرده، هنوز دهکده از هر گونه تسهیلات زیر ساختاری محروم است، از جمله کمبود آب، بزرگ‌ترین مشکلی است که ساکنان دهکده از آن رنج می‌برند. هر هفته، یک ماشین آب می‌آورد، اما نیاز آن‌ها به آب را نمی‌تواند رفع کند. آب داخل دهکده شور است، بزرگسالان به اجبار از آن استفاده می‌کنند، اما برای کودکان بسیار سخت است، آن‌ها مکرراً بیمار می‌شوند. اما چه باید کرد؟ آسمان بلند است و زمین سخت.

موسی کودکی 5 ساله، در حالی که می‌خندد، دور مادرش، چرخ می‌زند، اما نمی‌داند که پس از مدتی شرط ممنوعیت برای مردان، بر او نیز تطبیق خواهد شد؛ چون در این دهکده جز برای زنان فقیر مطلقه و بیوه، اجازه سکونت نیست و حتی کودکان ساکن در این‌جا پس از رسیدن به سن بلوغ و ازدواج کردن، باید این‌جا را ترک کنند.

ایمان که بیوه 20 ساله است و سه کودک دارد، می‌گوید: یکی از خویشاوندانم از من خواستگاری کرده و مادرم هم اصرار به ازدواج من دارد، تا اندکی از بار مسئولیت کودکان از دوشم سبک شود، اما من مردد هستم؛ چون اگر ازدواج کنم، از دهکده طرد می‌شوم و کسب و کاری اندکی را که در این‌جا رو براه کرده‌‌ام و رنج زیادی در آن کشیده‌ام، نیمه می‌ماند.

حمدی کاشف، مدیر کل پروژه‌های اصلاحات کشاورزی مصر علیا، در باره این دهکده می‌گوید: اکنون بیش از 300 خانواده‌ از زنان مطلقه و بیوه فقیر با فرزندان‌شان، در دهکده سماحه زندگی می‌کنند. دولت برای هر کدام از آن‌ها، یک قطعه زمین به مساحت 17 هزارو 200 متر، همراه با خانه، توزیع کرده و اضافه بر آن، مقداری کمک‌های دیگر از قبیل فرش و ظرف منزل و ابزار کشاورزی مانند تراکتور و امثال آن و 5 رأس بز و گوسفند به عنوان قرض کوچک، در اختیار آنان گذاشته است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گردشگری مصر زنان مطلقه مطلقه روستا دهکده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۲۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: در پی راه اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی استان هستیم.

امیرحمزه خزایی، امروز(۱۳ اردیبهشت) در نشست خبری هفته بسیج سازندگی با اشاره به فعال بودن یک دهکده اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: این دهکده اقتصاد مقاومتی در زمینی به وسعت ۲۳ هکتار با ۲۲ واحد تولیدی زمینه اشتغال مستقیم ۱۵۰ نفر از افراد جویای کار را در استان فراهم کرده است.

 وی با اشاره به بازدهی خوب این دهکده اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی استان هستیم.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه یادآور شد: دهکده های اقتصاد مقاومتی با هزینه ناچیز در اختیار افراد جویای کار قرار می گیرند و می توانند نقش مهمی در حل مشکل بیکاری در استان ایفا کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۲۲۰۰ گروه جهادی سازماندهی شده دارد، گفت: در حال ثبت مشخصات گروه‌های جهادی در سامانه‌ای به نام سامانه اطلس هستیم تا بتوانیم خدمات گروه‌های جهادی را ساماندهی کنیم.

خزایی با بیان اینکه گروه های جهادی به سمت تخصصی شدن می روند، گفت: هم اکنون در استان ۴۸۰ گروه جهادی تخصصی با حدود پنج هزار عضو داریم که در پی توسعه گروه های جهادی  تخصصی در استان هستیم.

وی سپس با بیان اینکه در هفته بسیج سازندگی امسال حدود ۳۳۰ ویژه برنامه توسط نواحی و اقشار بسیج در استان اجرا خواهد شد، گفت: برپایی ایستگاه های صلواتی، اعزام بالغ بر ۲۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم، توزیع کمک های مومنانه، برپایی نمایشگاه های عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی، افتتاح چندین پروژه آبرسانی و... از جمله برنامه های این هفته در استان خواهد بود.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۶۵ نفر از سوی مجموعه بسیج سازندگی استان برای دریافت تسهیلات ۲۳۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی از محل اعتبارت تبصره ۱۸ به بانک ها معرفی شدند، گفت: تاکنون ۱۴۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان دریافت تسهیلات مشاغل خانگی و کارفرمایی در استان پرداخت شده است.

خزایی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۳۴۱ پروژه عمرانی از سوی مجموعه بسیج سازندگی در استان کرمانشاه در دست اجرا قرار گرفته، گفت: در این مدت احداث ۲۰۰ باب منزل مسکونی با مشارکت کمیته امداد و بنیاد مسکن در استان کرمانشاه شروع شده که بالای ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و طی یکی، دو ماه آتی تحویل متقاضیان خواهند شد.

وی با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ تاکنون کار احداث هفت مجتمع آبرسانی از سوی مجموعه بسیج سازندگی در مناطق روستایی استان شروع شده، گفت: این پروژه ها پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی داشته و تا پایان اردیبهشت ماه بخش زیادی از آنها به اتمام خواهد رسد و مابقی پروژه ها هم تا اول تابستان به اتمام می‌رسند.

خزایی آسفالت ۱۳۰ کیلومتر راه روستایی با مشارکت راهداری، توزیع بیش از ۲۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان مناطق محروم، توزیع ۵۶ هزار بسته آموزشی و لوازم تحریر، توزیع بالغ بر ۱۰۰ هزار دست پوشاک و کفش، توزیع ۱۸۰۰ قلم اقلام دارویی و بهداشتی را از دیگر اقدامات مجموعه بسیج سازندگی در استان از سال ۱۴۰۰ تاکنون عنوان کرد.

تشکیل ۱۵۰۴ صندوق قرض الحسنه اشتغالزا با عضویت ۴۸ هزار نفر در استان، ایجاد ۸۹ تعاونی توسط بسیج سازندگی، مشارکت در واکسیناسیون دام ها در ۱۰۹ نقطه از مناطق روستایی و عشایری از دیگر اقدامات مجموعه بسیج سازندگی استان از سال ۱۴۰۰ بود که خزایی از آنها یاد کرد.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • غذاهای ورزشکاران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس چه خواهد بود؟
  • آشپز‌های فرانسوی در خدمت ورزشکاران المپیک!
  • کنعانی: آهِ کودکان و زنان غزه وجدان‌های بیدار را به حرکت درآورده است
  • غافلگیری سایپا برای متقاضیان خودروی ساینا
  • «شروود» یک سریال جنایی در شبکه چهار
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • شکلات های مخصوص المپیک تولید شد + نحوه تولید | ویدئو
  • هالند به جای پادشاه بربرها در بازی کلش آف کلنز!