Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، سید امین قاسمی  با بیان اینکه در دو سال اخیر گام های مهمی در راستای حفاظت از آثار مهم تاریخی فرهنگی استان، توسعه صنعت گردشگری و ترویج و آموزش صنایع دستی در لرستان صورت گرفته است گفت:  آزادسازی بخش در اختیار ارتش با پرداخت کامل آن و همچنین پرداخت بخش زیادی از مطالبات سپاه در راستای آزادسازی و ساماندهی کامل عرصه قلعه فلک الافلاک، مرمت بیش از ۳۰ بنای تاریخی فرهنگی لرستان از جمله عمارت سربازخانه و باشگاه افسران قلعه ، پل تاریخی کشکان و خانه های تاریخی بروجرد، پل های کلهرت، افرینه و پلدختر ، سامانه بیش از ۱۰۰۰ شی تاریخی، افتتاح فاز نخست موزه خانه افتخارالاسلام بروجرد، واگذاری دو بنای تاریخی بروجرد به بخش خصوصی به منظور احیا و تبدیل آن به مراکز اقامتی و پذیرایی، ثبت بیش از .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اثر در فهرست آثار ملی کشور و همچنین فصل سوم کاووش در غار کلدر خرم آباد که موجب کشف بخشی از جمجمه انسان هوشمند در این غار تاریخی شد در حوزه میراث فرهنگی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان تنها بخشی از اقدامات صورت در یک سال اخیر است .

استقبال از راه اندازی قطار گردشگری لرستان

سید امین قاسمی در خصوص برنامه های صورت گرفته در حوزه مهم گردشگری هم بیان داشت: راه اندازی قطار گردشگری لرستان در پایان اسفند سال ۹۷ برای نخستین بار که با استقبال چشمگیر گردشگران هم روبرو شد یکی از اقدامات خوب در حوزه مهم گردشگری بوده است .

دبیر ستاد خدمات سفر استان لرستان در خصوص دیگر برنامه های حوزه گردشگری لرستان در طول یک سال اخیر افزود: برگزاری جشنواره اقوام ایران زمین و جشنواره موسیقی استانهای لر نشین در خرم آباد، کسب عنوان برتر اداره کل میراث لرستان در جشنواره چارسوق تهران در راستای معرفی استان، ایجا بیش از ۱۰۰۰ شغل در حوزه های مختلف میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، احداث و راه اندازی ۳ پروژه مهم کلیدی شامل مجتمع گردشگری شاپورخواست و دهکده سلامت مخملکوه خرم آباد و مجتمع عطرستان بروجرد، برگزاری تور آشناسازی سه روزه با جاذبه گردشگری استان لرستان با دعوت از فعالان گردشگری سراسر کشور ، میزبانی سومین دوره آموزشی تشکل های مردم نهاد غرب کشور ، چاپ از بیش از ۱۰۰ هزار اقلام تبلیغاتی و حضور مستمر در نمایشگاههای مختلف گردشگری در سطح کشور از جمله اقداماتی است که در راستای توسعه صنعت گردشگری در استان لرستان صورت گرفته است .

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان همچنین به انتخاب بروجرد به عنوان شهر ملی ورشو اشاره کرد و گفت : در حوزه صنایع دستی هم لرستان روند مطلوبی را در پیش گرفته که می توان به مهمترین آن، انتخاب بروجرد به عنوان شهر ملی ورشو اشاره کرد که با پیگیری ها مستمر و جلسات متععد این مهم بدست آمد .

مهندس سید امین قاسمی همچنین حضور پر رنگ در نمایشگاههای ملی صنایع دستی، برگزاری دوره های آموزشی متععد ، اعطای تسهیلات به صاحبان کارگاههای صنایع دستی، صدور بیش از ۱۹۰۰ کارت مهارت آموزشی، چاپ بیش از ۳۰۰۰ هزار کتاب معرفی صنایع دستی و همچنین برگزاری ۲ مورد تور خارج استان برای اعضای خوشه بافت لرستان را از دیگر اقدامات این اداره کل در حوزه صنایع دستی برشمرد .

خسارت بیش از ۸۰ میلیارد تومانی سیل به بخش های مختلف میراث فرهنگی

دبیرستاد خدمات سفر همچنین به خسارت بیش از ۸۰ میلیارد تومانی سیل به بخش های مختلف این اداره کل اشاره کرد و اظهار داشت: علیرغم همه تلاش های که صورت گرفت و پیش بینی می شد لرستان امسال رکورد حضور گردشگر بخ خود اختصاص دهد اما وقوع سیل فرودین ماه امسال باعث تخریب بخش وسیعی از زیرساخت های گردشگری استان و ابنیه تاریخی لرستان شد و در نتیجه با کاهش حضور گردشگر نیز روبرو شدیم .

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان اضاه کرد: بلافاصله پس از وقوع سیل نیز برآورد خسارت در سامانه سجاد ثبت شده و منتظر تخصیص اعتبار سیل برای احیای زیثرساخت های و ابنیه آسیب دیده از سیل هستیم .

قاسمی با تاکید بر اینکه با تمام توان پیگیر مطالبات مردم در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواهیم بود بیان داشت: بلافاصله پس از ماه های محرم و سفر ، در محوطه باغ گلستان قلعه فلک الافلاک خرم آباد میزبان رویداد بزرگ جشنواره اقوام زاگرس نشین هستیم و از این فرصت برای معرفی هر چه بیشتر لرستان نهایت استفاده را خواهیم برد .

بهره مندی از منافع اقتصادی گردشگری با معرفی قابلیت ها و پتانسیل ها

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تلاش همه مردم ، مسئولان و بخصوص رسانه ها که نقش مهمی در معرفی قابلیت ها و پتانسیل های گردشگری استان دارند بتوانیم از منافع اقتصادی گردشگری در استان بهره مند شویم .

۴۶

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر دوره های آموزشی صنایع دستی گردشگری گردشگری و صنایع دستی موزه قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود

بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان ، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه اصفهان در دیدار با امیر کرم‌زاده مدیرکل و شورای مدیران اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با اشاره به اهمیت مقوله میراث‌فرهنگی گفت: بی‌تردید وظیفه همگی ما حفاظت از میراث‌فرهنگی است، زیرا میراث‌فرهنگی بخشی جدا نشدنی از فرهنگ ما است و ما از طریق میراث‌فرهنگی می‌توانیم آنچه پدران ما ایجاد کردند را حفاظت و به سایر مردمان از سراسر جهان نشان دهیم.

آیت‌الله طباطبایی نژاد  تأکید کرد: پیشنهاد دارم تا باخرد جمعی و همت شما مسئولان، موزه بزرگ اصفهان تأسیس شود و تمامی آثار پدرانمان در معرض نگاه همگان قرار گیرد.

او گفت: باید تلاش کنیم در کنار حفاظت از میراث‌فرهنگی، مردم هم بتوانند مطابق با نیاز‌های روز زندگی خوبی داشته باشند، لذا پیشنهاد می‌کنم با تلفیق مناسب میراث‌فرهنگی و هنر‌های سنتی با علم روز، شرایط مناسبی را برای زندگی مردم خصوصاً مالکان خانه‌های تاریخی فراهم آورید.

آیت‌الله یوسف طباطبایی نژاد افزود: با توجه به اینکه اصفهان قلب هنر ایران است باید همان‌گونه که به هنر می‌پردازید، هنرمندان به‌ویژه هنرمند پیشکسوت را نیز مورد تفقد و دلجوئی قرار گیرند. 

در این دیدار مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان نیز گفت:  بی‌تردید توجه به زنده نگه‌داشتن میراث‌فرهنگی به‌ویژه میراث‌فرهنگی ایران دوران اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کرم زاده  افزود: رهبر فرزانه انقلاب همواره تأکید داشته‌اند این بنا‌ها فارغ از اینکه چه کسانی در آنها زندگی کرده‌اند مرهون و حاصل دسترنج مردم مسلمان ایران است.

او گفت: اصفهان نگین گردشگری و صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی کشور است، لذا با توجه به کمبود اعتبارات ،  تقاضامندم تا با جلب حمایت شرکت‌های بزرگ همچون ذوب‌آهن و همچنین مجامع خیرین استان در قالب جلب مسئولیت‌های اجتماعی آنها را به سمت مرمت و حفاظت از آثار تاریخی هدایت کنند.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی (یک هزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت جهانی) و بیش از ۶۰۰ خانه تاریخی و جاذبه‌های مختلف طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تفریحی در کانون توجه گردشگران قرار دارد.

اصفهان یکی از بزرگترین مراکز تولید انواع مختلف صنایع دستی ایران به شمار می‌رود و از ۲۹۹ رشته صنایع دستی مربوط به ایران ۲۰۰ رشته مربوط به این استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • مسائل ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک باید تا مردادماه نهایی شوند
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد