Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@03:05:04 GMT

راهکار‌های توسعه گردشگری مذهبی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۱۳۵۸۱

راهکار‌های توسعه گردشگری مذهبی چیست؟

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، با نگاهی سرگردان دنبال آدرسی است، اما گویی نمی‌تواند مسیر را پیدا کند، از چند نفری می‌پرسد، اما به دلیل ندانستن زبان فارسی نمی‌تواند منظور خود را به زبان عربی برساندکلافه شده است، نمی‌داند چه باید بکند؟

داستان بالا روایتی است که از دردل‌های یک زائر عراقی نوشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زائر جوانی که دقایقی با او در یکی از کافه‌های شهر هم کلام شدم. با خودم می‌اندیشم که راه چاره چیست؟


معاونت گردشگری شهرداری مشهد، نخستین گزینه است. دست به تلفن می‌شوم و به حرف‌های حاجی آبادی روابط عمومی معاونت گردشگری و زیارت شهرداری مشهد گوش می‌دهم او می‌گوید: برای راهنمایی زائران غیر ایرانی چند راه حل در نظر گرفته شده راه اندازی باجه‌های راهنمای زائر یکی از این راه حل‌ها است. ۲۷ باجه در نقاط مختلف شهر راه اندازی شده است .
از او می‌پرسم که این باجه‌ها در کدام یک از نقاط شهر قرار دارند و این پاسخ را می‌شنوم: تعدادی از آن‌ها در ورودی‌های شهر قرار دارد و بخش دیگری از آن‌ها در بافت ثامن و تعدادی دیگر در پایانه‌های مسافربری، ایستگاه راه آهن و فرودگاه مستقر است.
روابط عمومی معاونت گردشگری شهرداری مشهد این نکته را هم اضافه می‌کند: در روز‌های پیک مسافر مثل تعطیلات تابستان و نوروز همه این باجه‌ها فعال هستند، اما در سایر روز‌های سال، تعدادی از آن‌ها خدمات ارائه می‌کنند.

حاجی آبادی می‌گوید: متصدی این باجه‌ها در حد راه اندازی کار مراجعه کننده روی انگلیسی و عربی نیز مسلط است و معمولا برای راهنمایی بیشتر زائران، کاتالوگ ها، نقشه و بروشور‌هایی درباره مشهد و جاذبه‌های گردشگری آن ارائه می‌شود.
صحبت هایمان به اینجا می‌رسد به او می‌گویم، باجه‌های گردشگری به دلیل محدودیت دسترسی شاید برای همه زائران خارجی مشهد مناسب نباشد سایر راهکار‌های شهرداری چیست؟

روابط عمومی معاونت گردشگری شهرداری مشهد در پاسخ به سوالم می‌گوید: راه اندازی شماره ۳۱۳۵ برای راهنمایی گردشگران خارجی و راه اندازی ربات دو زبانه تلگرامی به آدرس mashtiran bot از دیگر کارهاست.

حاجی آبادی درباره روبات تلگرامی بیشتر توضیح و ادامه می‌دهد: روبات تلگرام نوعی حساب کاربری ویژه است که برای ارسال و دریافت اتوماتیک پیام طراحی شده است. کاربران می توانند با ارسال دستورات گوناگون با ربات‌های تلگرام در ارتباط باشند، این ارتباط میتواند در یک مکالمه شخصی و یا در یک گروه ایجاد شود.   انتهای پیام//ج.ر     لزوم توسعه گردشگری مذهبی در مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناسبت های مذهبی ائمه اطهار محرم 98 جاذبه های گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۳۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • باجه سیار قبول مرسولات پستی در یزد فعال می‌شود
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم