Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه اروم فتح تکبیر از ۵ سال گذشته مطرح‌شده و فقط به مرحله کلنگ زنی رسید و به دلیل نوسانات ارزی و ایجاد مشکلات در تزریق بودجه دچار رکود شد و هم‌اکنون در انتظار خلع ید پیمانکاران ترکیه‌ای است تا برنامه جدیدی برای آن پی‌ریزی شود. ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۲ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، پروژه های عمرانی وخدماتی از جمله پروژه هایی هستند که در توسعه شهر و شاخص های اقتصادی واجتماعی منطقه تاثیر دارند و استفاده بهینه و مناسب از ظرفیت های موجود و تقسیم عادلانه بودجه سبب به نتیجه رسیدن این پروژه ها شده و رشد و تعالی یک کلانشهر را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه مولفه های بسیاری برای پیشرفت و توسعه یک کلان شهر در نظر گرفته می شود و پروزه های مطرح شده از سوی مسئولان کشوری و استانی نیز از جمله این مولفه ها هستند ولی مانند هر پروژه‌ای که در ارومیه و اذربایجان غربی مطرح می شود دچار وعده زدگی می شود و دلایل تکراری نبود بودجه و مشکلات درون سازمانی بهانه های همیشگی مسئولان هستند.

باید توجه کرد که با مطرح شدن یک پروژه جدید و مهم بذر امیدی در دل شهروندان این شهر کاشته می شود تا شاید گوشه ای از شهرشان شاهد پیشرفتی باشد ولی وقتی به گوشه گوشه این شهر نگاه می کنیم پروژه های ناتمام بسیاری دیده می شود و همین موضوع همان بذر جوانه نزده را خشک می کند.

پروژه ای که به سرانجام نرسید

یکی از پروژه‌های سرمایه‌گذاری این شهر که در ابتدا با تبلیغات فراوان و با مشارکت یک سرمایه‌گذار ترک همراه بود پروژه "اروم فتح تکبیر" است که در آذر سال 93 در ارومیه کلنگ زنی شد و زمان پیش بینی شده برای این پروژه سه سال بود.

این پروژه که امکاناتی که شامل 2 هزار و 500 واحد تجاری و دارای 100 هزار مترمربع فضای مسکونی، 17 هزار مترمربع فضای هتل، اقامتگاه ویژه و یک طبقه کامل برای تولید لباس‌های اسلامی در نظر گرفته شده بود زمانی قرار بود با 60 هزار متر مربع زیربنای تجاری و اعتباری بالغ بر 3 هزار و 590 میلیارد تومان با مشارکت بخش خصوصی و شهرداری ارومیه احداث شود ولی این طرح نیز به سرانجام دیگر پروژه ها و حتی بدتر از ان نیز دچار شد.

سلسله وعده های مسئولان!

دوسال بعد در 7 اردیبهشت 95 زمزمه هایی درباره تغییر کاربری این پروژه به گوش رسید چراکه مشکلات مالی و عدم انتقال ارز لازم از ترکیه به ایران در ادامه روند احداث این پروژه خلال ایجاد کرده بود.

بازه زمانی مشخص شده برای اتمام این پروژه سه سال بود ولی  به جای اینکه پیشرفتی در روند ان دیده شود فقط به مرحله خاک برداری رسید و متوقف شد، بعد از این تاریخ ها خبری از سوی مسئولان مبنی براینکه آیا این پروژه ادامه پیدا میکند یا اینکه تغییر کاربری برای این پروژه در چه سطحی قرار دارد و آیا مطالعاتی در این زمینه صورت گرفته است یا نه رسانه ای نشد.

‌کلنگ‌زنی پروژه "اروم فتح تکبیر" تنها دستاورد سرمایه‌گذاری مشترک ایران و ترکیه‌کش‌وقوس‌های تبدیل پروژه اروم فتح تکبیر ارومیه به بیمارستانپیمانکاران ترکیه از پروژه بزرگ «اروم فتح تکبیر» ارومیه خلع‌ید می‌شوند

شهردار ارومیه دوسال بعد یعنی در سال 97 و بعد از مدتی راکد و بی حرکت ماندن پروژه از تبدیل این پروژه به بیمارستان خبر داد در واقع کلنگ زنی این پروژه تنها عایدی برای ارومیه بوده و تا به امروز هیچ نتیجه ای از این طرح دیده نشده و سود و منفعتی برای کلانشهر ارومیه نداشته است، گویی مسئولان نیز درمیان خود هماهنگی ندارند و برای یک پروژه تصمیم درستی گرفته نمی‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه  درگفت و گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به سرانجام پروژه اروم فتح تکبیر، می گوید: در انتظار خلع ید سرمایه گذار پیشین هستیم و تا زمانی که این موضوع مشخص نشود نمی توان برنامه ای برای این امر داشته باشیم چراکه سرمایه گذاری و انجام عملیات در آن منوط به انعقاد قرار داد جدید و مطالعات دیگر است.

گزارش از ثمین کاظمی

انتهای پیام/

R41361/P4001/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۴۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: پرونده‌های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان، سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی دهقانی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام طی دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آن‌ها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آن‌ها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری خوزستان خاطرنشان کرد: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است، در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

دهقانی با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، اضافه کرد: از آذر سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان جهت جهت مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

وی تصریح کرد: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 749079

دیگر خبرها

  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند