Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ایام محرم برخی از بازار‌های فروش و تولیدکنندگان با رونق مواجه می‌شوند و فروششان در این ایام بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: «اشرافیت مذهبی» / از علامت طلاکوب ۲۰۰ میلیونی تا پیراهن مشکی یک میلیون تومانی

از جمله این بازار‌ها می‌توان به فروش پارچه ولباس‌های سیاه اشاره کرد همچنین برخی دیگر از اصناف مانند رستوران‌ها و غذاخوری‌ها نیز در این ایام فروش بیشتری نسبت به دیگر ماه‌های سال تجربه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان اصنافی هستند که فقط در این ایام فروش دارند و بازار آن‌ها در دیگر ایام سال به طور کامل تعطیل است که از جمله آن‌ها می‌توان به ساخت و فروش علامت و زنجیر اشاره کرد.

در همین راستا محمد پور رجبیان، رئیس اتحادیه صنعتگران و آهنگران خودرو در رابطه با مشکلات این اتحادیه برای تولید و ساخت علامت اظهار کرد: در ایام محرم یک سری بازار‌ها و تولیدکنندگان فصلی بدون مجوز اقدام به فروش و تولید علامت با کیفیت پایین می‌کنند که این موضوع بازار را آشفته کرده است.

وی در ادامه افزود: فعالیت این افراد به ساخت و فروش علامت محدود نمی‌شود و این افراد در ایام اقدام به فروش پارچه و زنجیر نیز می‌کنند.

رئیس اتحادیه صنعتگران و آهنگران خودرو درخصوص سهم بازار از تولیدات زنجیر ایرانی بیان کرد: سهم بسیار کمی از بازار فروش زنجیر، تولیدات داخل است و مابقی از کشور چین وارد ایران می‌شود.

پور رجبیان خاطر نشان کرد: کوچک‌ترین علامت، علامت ۵ تیغه است که برای تهیه این سمبل هیات‌ها با کم‌ترین کیفیت باید مبلغی حدود ۵ میلیون تومان پرداخت کرد.

وی یادآور شد: درسال جاری به دلیل افزایش بیش از حد قیمت‌ها بازار فروش علامت با رکود مواجه شده و هیات‌ها تمایل خود را برای خرید علامت از دست داده اند.

رئیس اتحادیه صنعتگران و آهنگران خودرو با اشاره به عوامل تعیین کننده قیمت تمام شده علامت ادامه داد: علامت‌ها از جنس فولاد، نقره و مس ساخته می‌شوند که هر کدام از آن‌ها قیمت متفاوتی دارند و در قیمت تمام شده علامت تاثیر گذار هستند همچنین مجسمه‌ها و نقش ونگار‌های بکار رفته نیز قیمت نهایی علامت را تعیین می‌کنند.

همچنین جواد رمادان معاون امور ساخت و فروش علامت در اتحادیه صنعتگران و آهنگران خودرو در گفتگو با خبرگزاری میزان با ذکر این مطلب که بازار فروش امسال با رکود مواجه شده اظهار کرد: در سال جاری عواملی همچون افزایش قیمت انواع فلزات، دستمزد کارگران و اجاره بها واحد‌های تولیدی باعث شده تا قیمت انواع علامت و زنجیر رشد بسیار زیادی داشته باشد.

وی در ادامه افزود: برای ساخت علامت بدون محاسبه دستمزد کارگران و سود فروشندگان در سال جاری برای هر تیغه باید مبلغی بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کرد.

طبق این گزارش به دلیل افزایش بیش از حد قیمت‌ها همچنین افزایش دستمزد کارگران، هزینه تولید و ساخت علامت بسیار زیاد و گران تمام می‌شود و برای هیات‌ها صرفه اقتصادی ندارد.

گفتنی است با توجه به افزایش بیش از حد قیمت علامت و گران تمام شدن آن، بهتر است که این مبالغ را در امور خیریه و کمک به افراد کم توان و نیازمند هزینه کرد که از ثواب بیشتری هم برخوردار است.

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ساخت علامت فروش علامت لوازم عزاداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۱۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ روند کاهش قیمت در انواع محصولات داخلی و مونتاژی در پیش گرفته است.

دنا پلاس توربو ۶ سرعته با ۱۹ میلیون تومان افت قیمت در بازار آزاد خرید و فروش می‌شود.

پژو پارس tu5 که در صدر پرفروش‌ترین خودروهاست با ۲۸ میلیون تومان کاهش قیمت، در کانال ۸۴۰ میلیون تومانی معامله می‌شود.

ساینا s دوگانه‌سوز نیز از دیگر محصولات سایپا به شمار می‌رود که با سه میلیون تومان افت قیمت، ۴۵۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۳۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۳۰ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۱۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۵۵ میلیون تومان، پژو پارس ۶۵۹ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۰۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۵۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۵۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۰۵ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۲۸ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۷۹۹ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۶۱ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۱ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۵ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۴ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۲ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۸۵۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی قیمت سه محصول از بهمن‌موتور افزایش یافته است، وانت کارا تک‌کابین، دوکابین و وانت کاپرا نیز به‌ترتیب دو میلیون، سه میلیون و ۱۰ میلیون تومان رشد کردند.

کارا تک‌کابین با نرخ ۶۶۲ میلیون تومان، دوکابین ۸۷۸ میلیون تومان و کاپرا یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان در کانال‌های معاملاتی خرید و فروش می‌شود.

هونگچی H5، محصول مونتاژی بهمن‌موتور که با افت ۴۰ میلون تومانی رکورددار ریزش قیمت در میان خودروهای مونتاژی بوده که پنج میلیارد و ۸۰ میلیون تومان در بازار آزاد قیمت‌گذاری شده است.

لاماری ایما، خودرو پرقدرت مونتاژی نیز با قیمت دو میلیارد و ۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۷ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۷ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۳۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۲۷ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۲۴ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۴۲ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۱۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 748267

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران