Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تیم‌های ملی بسکتبال ایران و آنگولا در چارچوب رقابت‌های جام‌جهانی امروز «جمعه» به مصاف هم رفتند و در پایان تیم ایران به برتری دست یافت. تاریخ انتشار: 14:29 - 15 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۷۶۳۰

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان،  در چارچوب رقابت‌های جام‌جهانی ۲۰۱۹ تیم‌های ملی بسکتبال ایران و آنگولا از ساعت ۱۲:۳۰ امروز (جمعه) به مصاف هم رفتند و در پایان تیم ایران با نتیجه ۷۱ بر ۶۲ به برتری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی بسکتبال کشور پس از قبول ۳ شکست در این دوره از رقابت‌های جام‌جهانی در گروه بازنده‌ها قرار گرفت و امروز «جمعه» در نخستین دیدار خود در این مرحله به مصاف تیم ملی آنگولا رفت.

مهران شاهین‌طبع تیمش را با ترکیب اولیه حامد حدادی، صمد نیکخواه‌بهرامی، بهنام یخچالی، محمد حسن‌زاده و محمد جمشیدی به زمین فرستاد.

کوارتر اول: ۱۹- ۱۷ ایران

ابتدای کوارتر اول با برتری محسوس تیم ایران دنبال می‌شد و شاگردان شاهین‌طبع توانستند پنج امتیاز از تیم حریف پیش بیفتند. در ادامه چند اشتباه توسط بازیکنان ایران و کنار آن توپ ربایی‌های حریف، باعث شد آنگولا امتیازات عقب مانده را جبران کند. در این دیدار ملی‌پوشان ایران و آنگولا کمتر پرتاب‌های ۳ امتیازی استفاده کردند. 

آنگولایی‌ها در ادامه خطا‌های زیادی را مرتکب شدند و برای تیم ایران فرصت خوبی در کسب امتیاز به وجود آوردند. صمد نیکخواه‌بهرامی در ادامه با کسب یک سبد ۳ امتیازی فاصله را برای نخستین بار به ۳ امتیاز رساند، اما بی دقتی در دفاع کار را به تساوی کشاند.

آنگولا برای نخستین بار در این مسابقه از ایران پیش افتاد، اما پرتاب ۲ امتیازی جمشیدی کار را دوباره به تساوی کشاند. در ادامه بی دقتی حسن‌زاده در پرتاب پنالتی باعث شد تا موقعیت خوب کسب امتیاز برای ایران از دست برود و در ادامه آنگولا با یک پرتاب ۳ امتیازی دوباره از ایران پیشی بگیرد.

بازی در فاصله ۴۲ ثانیه به پایان کوارتر نخست با نتیجه ۱۷ بر ۱۷ دنبال می‌شد و در حالی که ۵ ثانیه به پایان کوارتر اول زمان باقی مانده بود، تیم ایران صاحب ۳ پرتاب پنالتی توسط مشایخی شد و این بازیکن دو پرتابش گل شد تا آسمان خراشان ایرانی ۱۹ بر ۱۷ برنده کوارتر نخست شوند.

کوارتر دوم: ۲۹ - ۲۸ آنگولا

نخستین سبد این کوارتر برای تیم ملی بسکتبال آنگولا بود. اشتباه در پرتاب و از دست دادن یک موقعیت خوب باعث شد تا کار ۲ تیم با نتیجه تساوی دنبال شود. نماینده آفریقا بهتر از ملی‌پوشان ایران بودند و توانستند یک امتیاز ارزشمند دیگر کسب کنند. 

سرمربی آمریکایی آنگولا که پس از پیش افتادن از ایران قصد نداشت جریان بازی را از دست بدهد بلافاصله پس از امتیازی که توسط گرامی‌پور برای ایران به دست آمد، درخواست وقت استراحت کرد و پس از بازگشت به زمین آنگولا بلافاصله ۲ امتیاز گرفت.

مهران شاهین‌طبع در لحظات آخر درخواست وقت استراحت کرد. ملی‌پوشان کشورمان در آخرین لحظات این کوارتر فرصت داشتند از حریف پیشی بگیرند، اما پرتاب ۳ امتیازی ناموفق بازیکنان ایران به داخل سبد نرفت.

تیم ملی بسکتبال آنگولا در پایان این کوارتر ۱۲ بر ۹ به پیروزی رسید تا در مجموع بازی در پایان نیمه نخست ۲۹ بر ۲۸ پیروز به رختکن برود.

کوارتر سوم: ۴۸ - ۴۵ ایران

ایران با کسب ۵ امتیاز شروع خوبی داشت و ۳۳ بر ۲۹ پیش افتاد اما محمد جمشیدی با اشتباهی که داشت باعث شد تا اختلاف دو تیم به ۲ امتیاز برسد.

صمد نیکخواه‌بهرامی به خوبی بازی می‌کرد و حتی در دفاع هم عالی بود. بازیکنان آنگولا هنگامی که با دفاع مستحکم زیر حلقه ایران رو به رو می‌شدند نمی‌توانستند به راحتی امتیاز بگیرند تا باعث شود بازیکنان ایران خیلی راحت امتیاز کسب کنند.

آنگولا در دقایق پایانی این کوارتر بازی بهتری را به نمایش گذاشت و توانستند ۴۵ بر ۴۴ پیش بیافتند.

پس از گل شدن یکی از پرتاب‌های مایک رستم‌پور و تساوی ۲ تیم، در حالی که دو تیم در امتیازات بسیاز نزدیک پیش می‌رفتند یک پرتاب به موقع سه امتیازی توسط کاپیتان تیم ملی باعث شد تا نتیجه ۴۸ بر ۴۵ شود تا شاگردان شاهین‌طبع این کوارتر را با سه امتیاز برتری به پایان برسانند.

  کوارتر چهارم:   در حالی که ۸ دقیقه و ۵۸ ثانیه به پایان بازی مانده بود، ایران توانست با پرتاب سه امتیازی صمد نیکخواه برای نخستین بار در این بازی با اختلاف ۹ امتیازی از حریف آفریقایی خود پیش بیفتد.   با دو امتیاز یخچالی و مایک رستم‌پور، باعث شد ایران ۶۴ بر ۵۷ برنده از حریف جلو باشد. در حالی که کمتر از دو دقیقه به پایان بازی زمان باقی مانده بود، دو پرتاب پنالتی مظفری، نتیجه را به ۶۷ بر ۵۷ به نفع ایران رساند تا اختلاف دو تیم به ده امتیاز برسد. صمد نیکخواه با یک فول - گل ایران را به امتیاز ۷۰ رساند تا سرمربی آمریکایی آنگولا درخواست تایم استراحت کند.   در پایان این دیدار با پیروزی ۷۱ بر ۶۲ تیم ایران به دست آمد تا شاگردان شاهین‌طبع نخستین پیروزی خود را در جام‌جهانی به دست بیاورند.   در پایان این دیدار نیکخواه‌بهرامی با کسب ۲۱ امتیاز، عنوان امتیاز آورترین بازیکن تیم ایران را به خود اختصاص داد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حامد حدادی جام جهانی بسکتبال صمد نیکخواه بهرامی بسکتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۰۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه توقیف شد / کنسرسیوم توسعه ریلی: کارکنان راه آهن در اقدامی عجیب لکوموتیو را از قطار جدا کرده و آن را با خود بردند

درحالی حدود یک هفته از رسانه‌ای شدن توقف قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه می‌گذرد که خبر می‌رسد لکوموتیو این قطار توسط شرکت راه‌آهن بازداشت شده است.
 
به گزارش تسنیم، اول اردیبهشت (شنبه هفته گذشته) اداره راه‌آهن افغانستان اعلام کرد 1100 سنگ معدنی از طریق راه‌آهن «روزنک» و از مسیر ریلی ایران به ترکیه صادر شده است.
 
بر اساس اطلاعیه منتشر شده، این محموله صادراتی شامل سنگ معدنی «تالک» بود که به شهر «مرسین» ترکیه صادر شد. در همین راستا مراسم افتتاحیه در ایستگاه راه‌آهن روزنک برگزار شد که در آن علاوه بر رئیس راه‌آهن هرات، رئیس اطلاعات و فرهنگ، رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و بسیاری از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی نیز اشتراک داشتند.
 
درپی این اتفاق، خبر آمد که اولین قطار ترانزیتی حاوی بار 1100 متریک تن سنگ معدنی از افغانستان به مقصد ترکیه در ایستگاه راه‌آهن روزنک در ایران متوقف و اجازه عبور به آن داده نشد.
 
این در حالی بود که 2 روز بعد (سوم اردیبهشت) راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام‌کرد: خبر توقف قطار ترانزیتی افغانستان به مقصد ترکیه در ایران کذب است و اساسا هیچ قطار تجاری از سمت افغانستان وارد محدوده ریلی جمهوری اسلامی ایران نشده است. طبق روال مرسوم عبور بارهای ترانزیتی از کشورهای مختلف، ابتدا تشریفات قانونی و هماهنگی لازم و اخذ مجوز برای عبور بار از کشورهای میانی مسیر انجام شده و سپس نسبت به اعزام قطار اقدام می‌شود. این در حالی است که برای عبور قطار ذکر شده از افغانستان به ترکیه از مسیر ایران، هماهنگی مربوطه و در نهایت صدور مجوز راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام نشده است.
 
یک روز بعد از اطلاعیه راه‌آهن یعنی چهارم اردیبهشت جواد طاهرافشار معاون حمل‌ونقل کنسرسیوم توسعه ریلی به‌عنوان متولی راه‌اندازی قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه در گفت‌وگویی گفت:‌ بار در حال حاضر در خاک ایران متوقف شده‌ و اعلام اینکه بار وارد خاک ایران نشده درست نیست.
 
*راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه مجوز ندارد
 
در ادامه مرتضی جعفری، معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن در خصوص اخبار منتشر شده پیرامون اعزام قطار ترانزیتی از مبدأ افغانستان به ترکیه اظهار کرد: پیرو بازدید انجام شده سال گذشته توسط تیم عالی فنی راه آهن جمهوری اسلامی ایران شامل معاون فنی و زیربنایی و مدیران کل حوزه‌های مختلف سیر و حرکت، ایمنی و فنی و زیربنایی، از محور ریلی افغانستان حد فاصل "شمتیغ" تا "روزنک" و مذاکرات به عمل آمده در جلسه برگزار شده در وزارت راه و شهرسازی با حضور سفیر  ایران در افغانستان، بر لزوم رفع نواقص و مشکلات ایجاد شده برای خط جهت حمل محمولات تجاری تأکید و مقرر شد انجام اصلاحات فنی و رفع نواقص و کاستی‌های موجود حدفاصل مرز شمتیغ تا ایستگاه روزنک، با هدف ارتقای سطح ایمنی مورد نیاز از وضعیت عملیاتی به شرایط استاندارد فنی، به منظور امکان سیر قطارهای تجاری صورت پذیرد.
 
وی ادامه داد: در این راستا مقرر شد کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان که از سوی سفیر ایران در این کشور معرفی شده نسبت به انجام اصلاحات مورد نیاز و بهره‌برداری محور مذکور با نظارت عالیه وزارت راه و شهرسازی (راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران) اقدام کند. در این راستا طی یک سال گذشته با مساعدت راه آهن 16 قطار عملیات جهت تسهیل انتقال ادوات ریلی به منظور تسریع عملیات اجرایی احداث قطعه چهارم محور ریلی خواف-هرات صورت پذیرفته است.
 
وی افزود: بر اساس توافقات صورت گرفته کنسرسیوم فوق‌الذکر متعهد شده به سرعت نواقص را رفع کرده و پس از ارتقای خط مبتنی بر استانداردهای ریلی، به راه‌آهن منعکس شد تا پس از بازدید از اقدامات انجام شده، امکان سیر ایمن قطار به تایید کارشناسان فنی برسد.
 
معاون بازرگانی و بهره برداری راه‌آهن بیان کرد: علیرغم دستور مساعدت حداکثری از سوی مدیرعامل و پشتیبانی راه آهن  جهت ارسال ادوات ریلی و پیگیری‌های مکرر از سوی راه‌آهن با عبور هر قطار عملیات، کنسرسیوم مذکور در روزهای اخیر از حسن نیت راه آهن سوء استفاده کرده و بدون هیچگونه هماهنگی و اخذ تأییدیه از راه آهن نسبت به بارگیری واگن‌ها و اعلام آن در رسانه‌ها جهت حمل محمولات تجاری ترانزیتی اقدام کرد که مورد پذیرش نبوده و به‌منزله نقض مقررات ریلی بین المللی و توافقات قبلی است.
 
جعفری با اشاره به لزوم حفظ جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مناسبات بین‌المللی گفت: باوجود عدم هماهنگی صورت‌گرفته، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی قطار مذکور انجام گرفته و راه اندازی رسمی مسیر تجاری مذکور پس از رفع نواقص و تأیید متخصصان فنی ریلی با هماهنگی راه‌آهن‌های دو کشور انجام خواهد شد.
 
کنسرسیوم: قطار ترانزیتی مجوز دارد
 
از سوی دیگر خبر می‌رسد که راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، لکوموتیو قطار مذکور را توقیف کرده است! جواد طاهرافشار معاون حمل‌ونقل کنسرسیوم توسعه ریلی در این‌باره به خبرنگار تسنیم می‌گوید: کنسرسیوم توسعه ریلی با دستور وزیر راه و شهرسازی برای توسعه ترانزیت ریلی با مشارکت بخش خصوصی تشکیل شده است.
 
وی با یادآوری این‌که 20 فروردین ماه امسال مجوزهای لازم برای ورود قطار ترانزیتی افغانستان از استانداری خراسان رضوی، مرزبانی و .. اخذ شد، افزود:‌ علاوه بر این ورود این قطار به کشور دستور معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی را دارد. ضمن این‌که ورود قطار ترانزیتی دستور نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در امور افغانستان را نیز دارد.
 
طاهرافشار با بیان این‌که قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه پس از ورود به کشور در ایستگاه شمتیغ متوقف شد، تاکید کرد: ورود این قطار حتی با ناظرات گمرک خراسان رضوی نیز هماهنگ و تشریفات مربوطه انجام شده بود. ما صورتجلسه مرزبانی را هم برای ورود این قطار داریم.
 
وی همچنین از توقیف لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه خبر داد و گفت: متاسفانه کارکنان راه‌آهن در اقدامی عجیب لکوموتیو را از قطار جدا کرده و آنرا با خود بردند!
 
معاون حمل‌ونقل کنسرسیوم توسعه ریلی تاکید کرد:‌ یکی از مشکلات ما سفر وزیر راه و شهرسازی به پاکستان بود. فردا شنبه این موضوع را از وی پیگیری خواهیم کرد تا شاهد عبور اولین قطار ترانزیتی مذکور از خاک جمهوری اسلامی ایران و تداوم آن در راستای برنامه‌های توسعه‌ای دولت باشیم.
 
وی یادآور شد: بر اساس مستندات موجود 10 واگن قطار ترانزتیی افغانستان-ترکیه در ایستگاه شمتیغ ایران و 15 واگن در ایستگاه روزنک (در عمق 60 کیلومتری خاک افغانستان) متوقف شده است. دلیل توقف این واگن ها، دستور توقف راه آهن به لکوموتیو کنسرسیوم توسعه ریلی از مورخ 1403/02/01 تا امروز است.
 
طاهرافشار بیان کرد: در پی دستور توقف راه آهن به لکوموتیو، کنسرسیوم توسعه ریلی که وظیفه بهره برداری، تامین و انتقال مصالح و ادوات ریلی و حمل و نقل واگن های تجاری را در افغانستان برعهده داشته، عملیات رفع نواقص قطعه سوم و احداث قطعه چهارم خط آهن برون مرزی خواف-هرات نیز متوقف شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روز خوب نمایندگان بوکس ایران در رقابتهای جوانان و امید آسیا
  • منچسترسیتی همچنان در تعقیب آرسنال
  • پایان کار دونده های ایران با دو مدال و کسب نخستین طلای جوانان
  • اتلتیکو نبرد کسب سهمیه را از بیلبائو برد
  • اتفاق عجیب در والیبال ایران؛ بازنده‌ای که هیچ وقت سقوط نمی‌کند
  • برتری تیم ملی شطرنج مردان مقابل نمایندگان روسیه
  • برتری تیم ملی شطرنج مردان و تساوی تیم ملی زنان مقابل نمایندگان روسیه
  • صعود شاگردان اوزونیدوس با برتری برابر فجر سپاسی
  • صعود شاگردان شجاعی با شکست تیم دسته اولی
  • لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه توقیف شد / کنسرسیوم توسعه ریلی: کارکنان راه آهن در اقدامی عجیب لکوموتیو را از قطار جدا کرده و آن را با خود بردند