Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون درباره سیاست افزایش قیمت سبوس عنوان کرد: تا زمانی که دولت و حاکمیت بخواهد یارانه را از جیب تولیدکننده بدهد، همواره شاهد این مسایل خواهیم بود. تا چه زمانی قرار است قیمت نان را اینگونه نگه داریم؟

او افزود: قیمت نان پایین است البته پایین هم نیست زیرا تقلب در این بخش زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا زمانی که قیمت اعلامی نان توسط دولت پایین است، کارخانه‌های آرد هم باید به دنبال جبران هزینه‌های جاری خود باشد.

به گفته قاسمی کارخانجات آرد مدعی هستند آردی که به آنها تحویل می‌شود، ناخالصی دارد و به خاطر این ناخالصی‌ها آنها زیان می‌دهند.  

او ادامه می‌دهد: سازمان استاندارد معتقد است برای تعیین کیفیت گندم باید از آزمایشاتی که با سه الک هست، استفاده شود. کارخانجات آرد هم این شیوه را قبول دارند اما در حال حاضر وزارت جهاد کشاورزی همان یک الکی که از قبل بوده و چشمه‌های آن درشت‌تر است را برای آزمون کیفیت گندم قبول دارد. این یعنی ناخالصی موجود در گندم تحویلی به کارخانجات آرد، ادامه خواهد داشت. این عملا تقلبی است که در تحویل گندم رخ می‌دهد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: بالابردن قیمت سبوس از دید کارخانجات آرد درست بوده است زیرا با توجه به اینکه کارخانجات آرد مشکل ناخالصی در گندم را دارند و چیزی که تحویل آنها می‌شود دچار اشکال است، با تغییر قیمت‌ سبوس بخشی از هزینه‌های سربار آنها جبران می‌شود. از نگاه کارخانجات آرد، افزایش قیمت سبوس اقدام درستی بوده است اما افزایش قیمت این نهاده به قیمت شیر و گوشت لطمه می‌زند و این اظهار نظر هم درست است.

او عنوان کرد: در برخی موارد سبوس بخش بزرگی از نهاده مورد نیاز دام‌ها را تشکیل می‌دهد. وقتی که قیمت ذرت و جو در بازار بالا می‌رود یا این نهاده‌ها با قیمت‌های دولتی کمیاب می‌شود، دامدار از سبوس استفاده می‌کند. بنابراین در سیاستگزاری‌ها باید یک پکیج را در نظر بگیریم.

قاسمی یادآور شد: در همه جای دنیا قیمت سبوس یک سوم قیمت گندم است اما چون قیمت گندم پایین نگه داشته شده است و ضررش را کشاورز می‌دهد، کارخانجات آرد که تعدادشان کم است و منسجم‌تر هستند، توانسته‌اند اعتراض کنند و به نتیجه برسند.

او تاکید کرد: باید ضرر کارخانجات آرد جبران شود. وقتی که دولت نمی‌خواهد خودش یارانه‌اش را بدهد و در واقع زیان‌های ناشی از تصمیماتش را بپردازد، طبیعتا اتفاقی رخ می‌دهد که این روزها شاهد آن هستیم. اگر قیمت گندم بالا برود، استاندارد گندم درست شود و راه‌های تقلب و فساد و رانت از جیب تولیدکننده بسته شود، مشکلات حل خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: افزایش قیمت بخش کشاورزی کشاورزی گوشت یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۸۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۸۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در استان همدان

ابوالفضل برات زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه از روز پنجم تا ۱۲ اردیبهشت ماه بعنوان هفته کار و کارگر و هفته بسیج کارگران و کارخانجات در سطح کشور نامگذاری شده است افزود: روز نهم اردیبهشت ماه به یاد شهید عبدالحسین برونسی که یکی از شهدای شاخص کارگری هستند بعنوان روز بسیج کارگران و کارخانجات نام گرفته است.

وی یادآور شد: سازمان بسیج کارگران و کارخانجات استان همدان با توجه به وظایف ذاتی خود در طول سال و در راستای ترویج تفکر بسیجی و نهادینه کردن معنویت و ارتقای سطح روحیه انقلابی در سطح جامعه کار و تولید استان برنامه‌هایی را در حال اجرا دارد.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان در ادامه با اشاره به اینکه برنامه‌های این هفته در دو بخش مهم تقسیم شده است که می‌توان از بخش اول که در راستای تحقق ارتش ده‌ها میلیونی و بسیج در سطح جامعه کار و تولید استان است نام برد که با تشکیل ۶۷ پایگاه بسیج در سطح واحدهای تولیدی و خدماتی در سطح استان و با بیش از ۲۱ هزار بسیجی پایگاه‌ها در حال فعالیت هستند که در راستای برنامه‌های بسیج و در طول سال اقداماتی را انجام می‌دهند.

وی گفت: بخش دوم در راستای کمک به جامعه اسلامی است و برنامه های که به تولید استان کمک می‌کند در حال انجام است که شامل رفع موانع تولید با حضور در ستاد تسهیل استان است که در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۲۰ واحد تولیدی مورد بازدید و بررسی قرار گرفته است و همچنین ۳۰۰ مشکل در این حوزه شناسایی شده است و به روش‌های مختلف در صدد رفع این موانع هستیم که در برخی از موارد در ستاد تسهیل پیگیری شده و برخی با تعامل با ادارات مختلف کمک‌هایی صورت گرفته است.

برات زاده اذعان کرد: تشکیل گروه‌های جهادی یکی دیگر از مهمترین برنامه‌های است که در سطح پایگاه‌های مقاومت انجام می‌شود که در داخل واحدهای تولیدی و خدماتی با برگزاری شیفت ایثار بدون دریافت حقوق ساعاتی یا روزی توسط بسیجیان انجام می‌شود.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان در ادامه با اشاره به اینکه گروهای جهادی در جهت رفع محرومیت در جامعه کمک‌های خوبی دارند خاطرنشان کرد: این گروه‌ها در روستاهای اطراف کارخانجات و جاهای محروم به مرمت و ساخت منازل کمک می‌کنند و توزیع بسته‌های معیشتی در طول سال از دیگر اقدامات این مجموعه است.

برات زاده ادامه داد: طرح شهید برونسی در راستای فرهنگ سازی تولید، توزیع و مصرف کالای ایرانی است که در سطح واحدهای تولیدی انجام می‌شود همچنین بازدید اقشار مختلف از واحدهای تولیدی و آشنایی آنها بویژه دانش آموزان، دانشجویان و طلاب از دیگر برنامه‌ها بوده است.

وی در ادامه از اهم برنامه‌های دیگر نان برد و متذکر شد: ویژه برنامه گرامیداشت روز بسیج کارگران و کارخانجات، گرامیداشت شهدای کارگر استان، تقدیر از ۱۰ خانواده شهید کارگر استان که از هر شهرستان یک خانواده، تقدیر از ۵ پایگاه موفق استان و کوه پیمایی ۲۰۰ نفر از بسیجیان کارگری سطح استان از دیگر برنامه‌ها خواهد بود.

برات زاده در پایان از پویش من کارگر ایرانی هستم در فضای مجازی در راستای فرهنگسازی و شعار سال است خبر داد و یادآور شد: در سطح حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های بسیج برنامه‌های ورزشی، مسابقات قرآنی، مسابقات فرهنگی برای خانواده‌های کارگران و تجلیل از کارگران نمونه انجام خواهد شد.

کد خبر 6087187

دیگر خبرها

  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • قیمت ماکارونی سر به فلک کشید!
  • برگزاری ۸۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در استان همدان
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد