Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنبوردار و تولیدکننده دستگاه‌های هوشمند زهرگیر در ایران به خام فروشی در فرآوردهای زهری زنبور عسل اشاره کرد و افزود: این محصولات در حال حاضر به صورت خام به کشورهای اطراف صادر می‌شود اما امیدواریم روزی برسد که در ایران بتوانیم اجزای مورد نیاز زهر را از یکدیگر جداسازی کنیم و آن را به صورت فرآورده های دارویی به کل دنیا عرضه کنیم و این پتانسیل به دلیل تعداد بالای کلونی‌ها و زنبورداران کشور وجود دارد و با توجه به چهار فصل بودن کشور هر 12 ماه سال می‌توانیم زنبور پرورش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا  جواد اصغرپور ۱۷شهریورماه در کارگاه آموزش تکنیک‌های زهرگیری از زنبور عسل که به همت جهاد دانشگاهی استان برگزار شد، اظهار کرد: نخستین دستگاه هوشمند زهرگیر در ایران از سال 1380 تولید و روانه بازار شد در آن زمان زنبورداران از خواص زهر زنبور عسل اطلاعی نداشتند و حتی بازاری نیز برای این دستگاه‌ها وجود نداشت.

وی ادامه داد: اما تولید این محصول هدف قرار گرفت و در سال 90 اولین سری محصولات تولید و به بازار عرضه شد و این دستگاه‌ها امروز به 10 کشور جهان صادر شده است.

عضو انجمن آپی‌تراپی ترکیه با شاره به تحقیقات خود در رابطه با داروهایی که از زنبور عسل تولید می‌شود، بیان کرد: نکات جمع‌آوری شده در این تحقیقات در قالب کتاب و هم در قالب کارگاه‌های آموزشی در بیش از 10 استان کشور در اختیار زنبوردارن قرار داده شده است که خروجی‌های خوبی نیز داشته است.

این مولف کتاب در رابطه با مطالبی که قرار است در این کارگاه بیان شود توضیح داد و گفت: اولویت بحث آموزشی ما زهر زنبور عسل و روش‌های استحصال، نگهداری و فروش این محصولات است.

این محقق جوان بازار ایران را بازار بکری برای تولید محصولات زهری دانست و افزود: با توجه به وجود هشت میلیون کلنی زنبور عسل و تنوع پوشش گیاهی و پتانسیل مناسب در کشور، با تولید فرآورده‌های زهری شغلی در کنار زنبورداری برای این افراد ایجاده شده است تا زبورداران با استفاده از فرآورده‌های زهر و سایر محصولات درآمد خود را افزایش دهند.

اصغرپور اظهار کرد: هر گرم زهر زنبور عسل در ایران به قیمت 400 هزار تومان و در جهان به قیمت 80 دلار تا 130 دلار خریداری می‌شود که این قیمت نسبت به کیفیت محصول متفاوت است.

وی با اشاره به خواص دارویی زهر زنبور عسل، عنوان کرد: زهر برای درمان بیماری خود ایمنی از جمله ام اس و بیماری‌های مفصلی بسیار مفید است، همچنین برخی از داروهای بی‌حس کننده نیز از زهر زنبور تولید می‌شود که متآسفانه این محصول در ایران فرآوری نمی‌شود و تنها برخی از آنالیزها و آزمایش‌ها در ایران رخ می‌دهد.

این محقق جوان به خام فروشی در فرآوردهای زهری زنبور عسل اشاره کرد و افزود: این محصولات در حال حاضر به صورت خام به کشورهای اطراف صادر می‌شود اما امیدواریم روزی برسد که در ایران بتوانیم اجزای مورد نیاز زهر را از یکدیگر جداسازی کنیم و آن را به صورت فرآوردهای دارویی به کل دنیا عرضه کنیم و این پتانسیل به دلیل تعداد بالای کلنی‌ها و زنبورداران کشور وجود دارد و با توجه به چهار فصل بودن کشور هر 12 ماه سال می‌توانیم زنبور پرورش دهیم.

وی گفت: عدم آگاهی زنبوردارن نسبت به فرآوردهای زنبور عسل بزرگ‌ترین مشکل پیش‌رو است که با شرکت در این دوره‌ها و کسب آگاهی می‌توانند زنبورداری سنتی را به زنبورداری صنعتی ارتقاء دهند زیراکه تنها در ایران زنبورداری سنتی وجود دارد و از زنبور عسل فقط عسل آن را می‌شناسیم این در حالی است که گران‌بهاترین محصول زنبور عسل زهر، گرده گل، بره موم و ژل رویال و خود زنبور است که در دنیا از مرده زنبور هم فرآورده‌های دارویی تولید می‌شود.

اصغرپور با بیان اینکه مشکلات زیادی بر سر راه زنبوردارن وجود دارد، اظهار کرد: افزایش عسل‌های تقلبی در بازار که هیچ ارگانی با این امر مقابله نمی‌کند عمده‌ترین مشکل این کار است که انتظار می‌رود ارگان‌های ذیربط از جمله دامپزشکی، جهاد دانشگاهی و تعاونی‌ها در این حوزه وارد شوند و با عسل‌های زیرزمینی و تقلبی مقابله کنند.

وی به فرهنگ‌سازی جامعه برای ارتقاء فرهنگ استفاده از فرآوردهای زنبور عسل به عنوان یک کار مهم اشاره کرد و گفت: در قرآن به عسل که از فرآورده های زنبور عسل است نیز اشاره شده و سوره نمل نیز در این خصوص نازل شده است، امیدواریم این فرهنگ‌سازی ارتقاء پیدا کند و از این محصولات به بهترین شکل استفاده شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ام اس دامپزشکی فرآوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۴۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس شانگهای در آستانه قزاقستان با دبیرکل وزارت دفاع هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی در دیدار با دبیرکل وزارت دفاع هند با اشاره به اشتراکات تمدنی، تاریخی و فرهنگی بر ضرورت رایزنی درباره موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی میان دو کشور تاکید کرد.

وی با اشاره به واقع شدن دو کشور در یک منطقه راهبردی اظهار کرد: ظرفیت‌های متعدد همکاری تهران و دهلی نو می‌تواند در برقراری صلح و امنیت در منطقه حساس غرب آسیا و شبه‌قاره هند به کار گرفته شود.

آشتیانی با اشاره به تحرکات داعش در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت پیشگیری از قدرت‌گیری این گروه تروریستی و نیز رایزنی در زمینه تحولات منطقه افغانستان تاکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت همکاری‌های دفاعی و نظامی دو کشور در برقراری ثبات و امنیت در منطقه آمادگی خود را جهت توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی میان دو کشور با طرف هندی در حوزه‌های مختلف اعلام کرد.

دبیرکل وزارت دفاع هند نیز در این دیدار با ابراز همدردی و تسلیت شهادت مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران در سوریه بر ضرورت برقراری امنیت و و آرامش منطقه تاکید کرد.

وی با اشاره به حوزه تمدنی مشترک دو کشور بر ضرورت توسعه همکاری‌های اقتصادی و زیرساختی به‌ویژه مشارکت دهلی نو در پروژه بندر چابهار تاکید کرد.
 
دبیر کل وزارت دفاع هند با اشاره به اهمیت همکاری‌های دفاعی دو کشور بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر مناسبات فیمابین در حوزه‌های دریایی، شرکت در رزمایش دریایی،  تحقیقات دفاعی، آموزشی و  تبادل دانشجو تاکید کرد. 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است