Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از صندوق نوآوری و شکوفایی خواست با تسهیل برخی امور به شرکت‌های دانش بنیان کمک کند تا وارد بازار واقعی شده و به انبوه‌سازی محصولاتشان بپردازند.

میرحمایت میرزاده، نماینده مردم گرمی و مغان و سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، به نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در کشور اشاره کرد و گفت: این صندوق به عنوان یکی از صندوق‌هایی که وظیفه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را برعهده دارد، باید با تسهیل برخی امور از جمله در اعطای تسهیلات و حذف بوروکراسی‌های اداری کمک کند تا این شرکت‌ها وارد بازار واقعی و انبوه‌سازی محصولاتشان شوند که این امر در نهایت باعث توسعه اقتصادی کشور و اشتغال نیرو‌های متخصص دانشگاهی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه گاهی اشخاص یا شرکت‌هایی بروز و ظهور کرده‌اند که با وجود نداشتن تخصص و پتانسیل لازم، به دنبال کسب مجوز شرکت‌های دانش بنیان رفته‌اند تا بتوانند از امتیازات آن استفاده و سودجویی کنند که طی جلساتی که با دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری داشتیم مطلع شدیم ۱۰ درصد از شرکت‌هایی که قصد سوءاستفاده از نام و امتیازات مجموعه‌های دانش بنیان را داشتند حذف شده که این خبر خوبی است.
میرزاده در ادامه ضمن اشاره به نقش شرکت‌های دانش بنیان در عبور از تحریم‌ها، گفت: بدون تردید بها دادن به شرکت‌های دانش بنیان یک مسیر عقلانی برای دور زدن تحریم‌هاست. جوانان صاحب فکر و ایده برای پیاده‌سازی طرح‌های خلاقانه خود و فرار از بوروکراسی‌های اداری به عضویت شرکت‌های دانش بنیان که تحت نظارت معاونت علمی و فناوری هستند در آمده‌اند که در عمده فعالیت‌هایی که در زمینه‌های مختلف از کشاورزی و صنعت تا نانو و فناوری اطلاعات داشته‌اند، موثر واقع شده‌اند.
نماینده مردم گرمی و مغان اظهار داشت: با توجه به عضویت بنده در کمیسیون آموزش مجلس و فعالیت‌های میدانی که داشته‌ام، باید بگویم انصافا کار شرکت‌های دانش بنیان قابل قبول و امیدوارکننده برای آینده کشور است و هر کدام از این شرکت‌ها بسته به وسعت فعالیت‌هایشان از چندین جوان متخصص در مجموعه‌های خود استفاده می‌کنند و عملا بحث اشتغال‌زایی را هم تقویت کرده‌اند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس صادرات را از جمله مشکلات شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد و گفت: این مسئله از آن رو مشکل به حساب می‌آید که ما معمولا واردکننده بوده‌ایم و تجربه صادرات زیادی نداریم. ما به غیر از نفت و مشتقات آن نتوانسته‌ایم صادرات‌مان را در زمینه‌های دیگر گسترش بدهیم که بوروکراسی‌های اداری هم شاید یکی از دلایل این مسئله بوده که کشور ما را به عنوان وارد کننده مطرح کرده است.
میرزاده در پایان خاطرنشان کرد: اگر شرکت‌های دانش بنیان مسیر همواری برای فعالیت داشته باشند می‌توانند هزینه صادرات را کاهش دهند تا به جای اینکه همیشه به دنبال وارد کردن کالا‌های بی‌کیفیت کشور‌های خارجی باشیم، مصرف کننده محصولات داخلی باشیم؛ ضمن اینکه از این مسئله می‌توانیم برای صادرات نیز استفاده کنیم.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نماینده مجلس شورای اسلامی صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۰۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: نیازمند افزایش اعتبار صندوق اعتباری فناوری مازندران هستیم و شرکت‌های فناوری به حمایت‌های متعدد برای تولید محصول نیاز دارند. - اخبار استانها -

کریم سلیمانی امروز در حاشیه نشست یوسف نوری؛ استاندار مازندران با دانش‌بنیان‌های استان به تسنیم گفت: نخستین نشست استاندار پس از انتصابش به عنوان نماینده عالی دولت در مازندران، با شرکت‌های دانش بنیان بود و این حاکی از ارج نهادن به این شرکت ها و فعالیت آنهاست.

وی با اعلام اینکه 144 شرکت دانش‌بنیان و 329 هسته فناور در مازندران وجود دارد، افزود: 956 محصول دانش‌بنیان در این شرکت‌ها تولید می‌شود که اگر حمایت شوند به یک هزار و پانصد محصول افزایش می‌یابد.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به وجود 12 مرکز رشد در استان، بیان کرد: بنا داریم برای کوتاه‌مدت و در یک و نیم سال و اندی این تعداد را تا دو برابر افزایش بدهیم.

سلیمانی ادامه داد: این مهم را از گلوگاه تا رامسر آغاز کرده‌ایم و اولویت با شهرهای کمتر برخوردار است تا مراکز رشد خلاق تسری پیدا کنند؛ هر خانه‌ای که فارغ‌التحصیل نخبه دارد و برنامه خاصی برای اشتغال ندارد، از این طریق یک سکوی پرشی برای رشد اقتصادی آنها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات جالب برای سال جاری این بود که هسته‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را شکل دادیم؛ زیرا مازندران یک استان دارای آموزش عالی قوی است و فرصت خوبی است که به نحو شایسته از آن استفاده کنیم.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به جلسه جامعه نخبگانی استان با یوسف نوری؛ استاندار جدید، گفت: با توجه به اینکه مجموعه ما دارای درجه یا سطح دو کشور است، از استاندار خواستیم که حمایت کنند تا ما هم به سطح یک و هم‌پایه اصفهان و شیراز برسیم چون این ظرفیت وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به صندوق اعتباری فناوری مازندران که در حمایت از جامعه دانش‌بنیانی استان نقش دارد، گفت: اعتبار این صندوق 32 میلیارد تومان است و باید پیگیری شود که به 200 تا 300 میلیارد تومان برسد و اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم امیدوار باشیم که ظرف یک دو سال آینده، تعداد محصولات دانش‌بنیان استان به یک هزار و 500 برسد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، از مهمترین درخواست‌های جامعه فناور، دانش‌بنیانی و نخبگانی مازندران از استاندار جدید؛ در زمینه استاندارسازی محصولات، عملیاتی شدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رسیدن صندوق علمی – پژوهشی به جایگاه واقعی، رفع تحریم‌های داخلی و برگزاری نشست‌های مستمر بوده است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود