Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@18:36:43 GMT

حمله به مساجد، باتلاقی که اروپا در آن دست و پا می‌زند

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۱۸۹۴

حمله به مساجد، باتلاقی که اروپا در آن دست و پا می‌زند

در بسیاری از رسانه‌های غربی از اسلام به عنوان دشمن ارزش‌های لیبرالیستی و در نزاع با هویت کشورهای اروپایی یاد می‌شود و مساجد به عنوان مکان‌های معرفی می‌شوند که در آنها طرح عملیات‌های تروریستی ریخته می‌شود.

خبرگزاری شبستان،گروه مسجد و کانون های مساجد: سال ها قبل از اینکه واژه اسلام هراسی به واسطه تبلیغات منفی دولت ها و رسانه های غربی خلق شود بسیاری از کشورهای اروپایی به دنبال همزیستی مسالمت آمیز در میان گروه های مختلف در یک جامعه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

لهستان هم مانند بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی در تلاش بود تا راه هایی برای ادغام و همزیستی مسالمت آمیز میان لهستانی ها و جامعه اسلامی در این کشور پیدا کند.

 

به دلیل خیل عظیم مهاجرت ها از سوریه، عراق و لیبی، جمعیت مسلمان در لهستان در حال رشد بود و محدودیت هایی که اکنون به دلیل اسلام هراسی، مسلمانان را احاطه کرده است، پیش از این وجود نداشت.

 

مقامات لهستان در آن زمان مجوز ساخت چندین مسجد در این کشور را صادر کردند. در «ورشو»، پایتخت لهستان، پروژه ای برای ساخت یک مرکز فرهنگی که در ابتدا مورد مخالفت گروه های کاتولیک رومی قرار گرفت، آغاز شد و در نهایت این مرکز با هدف ارتباط میان مسلمانان و دیگر اقشار جامعه لهستان ساخته شد.

 

همچنین، گروه های مسیحی لیبرال و یهودی، همبستگی خود را با مسلمانان برای داشتن حق انجام مناسک دینی شان، اعلام کردند. اما با رشد اسلام هراسی در اروپا ،مسلمانان و مساجد لهستان هم مانند سایر کشورهای اروپایی هدف حملات اسلام هراسانه قرار گرفتند.

 

مهم آنکه حالا دیگر اسلام هراسی تبدیل به مشکلی است که به این سادگی ها از بین نمی رود و پیدا نکردن یک کلمه مثبت در مورد اسلام در رسانه های غربی شاهدی بر این ادعا است.

 

در بسیاری از رسانه های غربی اسلام به عنوان دشمن ارزش های لیبرال و در نزاع با هویت کشورهای اروپایی ترسیم می شود و مساجد، مکان هایی معرفی می شوند که در آنها طرح های عملیات تروریستی ریخته می شود.

 

همین تبلیغات است که گروهی از افراد را تشویق به انجام اقداماتی علیه مسلمانان و مساجد در اروپا می کند.

 

لهستان هم از این قضیه مستثنی نیست. این کشور که زمانی پذیرای خیل عظیم مهاجران مسلمان بود حالا از جمله کشورهایی است که به شدت از پذیرش مهاجران و پناهجویان به ویژه مسلمانان امتناع می کند.

 

شعله ور شدن آتش اسلام هراسی در لهستان در نهایت در سال 2017 میلادی منجر به این شد که مسجد و مرکز فرهنگی-اسلامی ورشو که با آن میل و رغبت ساخته شد هدف حمله از سوی گروه های اسلام هراس قرار بگیرد.

 

در روز 26 نوامبر سال 2017 میلادی، گروهی از اسلام هراسان به مسجد و مرکز فرهنگی اسلامی در «ورشو»،پایتخت لهستان حمله کرده و شیشه های آن را شکستند. این حمله در بحبوحه افزایش احساسات ضد اسلامی در لهستان صورت گرفت.

 

بلافاصله پس از این حمله،«کاسیا نارکوویچ» ،محقق اسلام هراسی در دانشگاه «یورک» انگلیس نسبت به افزایش اسلام هراسی در لهستان هشدار داد. نارکوویچ حمله به مسجد ورشو را از نشانه های بارز افزایش اسلام هراسی در لهستان دانست.

 

آنچه مسلم است این است که کشورهای اروپایی از جمله لهستان که به جای تحقق وعده آزادی و برابری با احترام به حقوق مسلمانان راه ضربه زدن و سرکوب مسلمانان از طریق اسلام هراسی را در پیش گرفته اند، قدم در مسیر اشتباهی گذاشته اند که عواقب آن در نهایت گریبانگیر آنها خواهد شد.

 

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: عاشورا عزاداری محرم تاسوعای حسینی عاشورای حسینی ماه محرم محرم نماز ظهر عاشورا شیرخوارگان حسینی عزاداری امام حسین ع مسجد اسلام هراسی اروپا مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۱۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکرون: خطر نابودی اروپا وجود دارد/ برای رویارویی تجهیز نیستیم

مکرون امروز پنجشنبه در جریان سخنرانی در دانشگاه سوربن در پاریس گفت که اروپا باید نشان دهد که هیچ وقت تابع آمریکا نبوده و همچنین می‌داند که چطور با کشور‌های سایر مناطق جهان گفتگو کند.

مکرون ۴۶ ساله، در حالی که تنها سه سال از دومین و آخرین دوره ریاست جمهوری‌اش باقی مانده و اکثریت پارلمانی خود را در سال ۲۰۲۲ از دست داده است، می‌خواهد به منتقدان خود نشان دهد که انرژی و تفکر گذشته خود را همچنان دارد.

رئیس جمهور فرانسه با توجه به اینکه ۷ سال گذشته خواستار استقلال اروپا شده است، تایید کرد که اتحادیه اروپا به همه چیزی که وی می‌خواسته دست پیدا نکرده، اما با این حال پیشرفت قابل توجهی را در اتحاد و استقلال داشته است.

وی در یک نشست با عنوان «اروپای پر رونق» در دانشگاه سوربن بیان کرد: یک خطر وجود دارد که اروپای ما می‌تواند نابود شود. ما برای رویارویی با خطرات تجهیز نیستیم.

مکرون همچنین هشدار داد که فشار‌های نظامی، اقتصادی، تجاری و سایر مشکلات می‌تواند اتحادیه اروپا با ۲۷ کشور را تضعیف و متلاشی کند.

رئیس جمهور فرانسه در مورد وضعیت جنگ اوکراین نیز اضافه کرد که نباید اجازه داد روسیه در اوکراین پیروز شود.

او خواستار تقویت ظرفیت امنیت سایبری اروپا، روابط دفاعی نزدیک‌تر با انگلیس پس از برگزیت و ایجاد یک آکادمی اروپایی برای آموزش پرسنل نظامی عالی رتبه شد.

مکرون توضیح داد: هیچ دفاعی بدون صنعت دفاعی وجود ندارد. ما دهه‌ها سرمایه گذاری ناکافی داشته‌ایم. اروپایی‌ها باید ترجیح دهند که تجهیزات نظامی اروپایی را بخرند. ما باید بیشتر و سریعتر و با عنوان اروپایی‌ها تولید کنیم.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم
  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا
  • مکرون: خطر نابودی اروپا وجود دارد/ برای رویارویی تجهیز نیستیم
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد