Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: حدود ۸۵ درصد نیاز کشور به روغن از طریق واردات تأمین می شود و برای رسیدن به خودکفایی در این زمینه، ترویج و توسعه کشت کلزا در اولویت برنامه های سازمان قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، علی دیانتی صبح امروز در همایش کشت های پاییزه که در محل سالن اجتماعات مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی میاندوآب برگزار شد، گفت: باید در راستای ایجاد امنیت اکولوژیکی، حفاظت از منابع تولید، توسعه کشاورزی پایدار، جلوگیری از تخریب محیط زیست و بحران های زیست محیطی برنامه ریزی اصولی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، اظهار کرد: با مقایسه نیاز آبی محصولات بهاره با کشت های پاییزه و به منظور افزایش بهره وری آب و استفاده از آب سبز یا باران، اهمیت استراتژیکی غلات پاییزه هرچه بیشتر نمایان می شود.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب، با بیان اینکه حدود ۸۵ درصد نیاز کشور به روغن از طریق واردات تأمین می شود، افزود: برای رسیدن به خودکفایی در این زمینه، ترویج و توسعه کشت کلزا در اولویت برنامه های سازمان قرار دارد.

وی، تصریح کرد: کلزا محصول مناسبی در تناوب زراعی با غلات است و به دلیل تثبیت ازت خاک، سبب افزایش ۲۵ درصدی عملکرد غلات کشت شده بعد از کلزا در مزرعه می شود.

دیانتی، با اعلام آمادگی در تأمین نهاده های مورد نیاز کشت های پاییزه بویژه کلزا، خواستار حمایت همه جانبه مسئولین سازمان از کلزاکاران در زمینه ارائه تسهیلات بانکی، تامین بموقع ماشین آلات مورد نیاز تولید کلزا و استفاده از پهبادها در سم پاشی مزارع برای کنترل آفات و بیماری ها شد.

در ادامه این مراسم نیز هناره معاون مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی آذربایجان غربی و تعدادی از محققین و اساتید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی آذربایجان غربی، به بیان نکات فنی  و توصیه های علمی در خصوص کشت غلات ازجمله مسائل به زراعی، به نژادی، آماده سازی زمین، معرفی ارقام جدید، ضدعفونی بذر، تاریخ کشت، آبیاری، کنترل علف های هرز، آفات و بیماری ها پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۲۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در جلسه کارگروه خرید تضمینی محصولات کشاورزی  گفت: ۳۲ مرکز خرید در استان مازندران تجهیز و آماده آغاز عملیات خرید تضمینی گندم هستند و در صورت نیاز به افزایش تعداد مراکز خرید و تصویب کارگروه، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان آمادگی لازم را برای افزایش تعداد مراکز خواهد داشت.

او افزود: در سال جاری سیاست‌های دولت در حمایت از کشاورزان و در راستای تحقق شعار سال بر این است که از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی در خرید دانه روغنی استفاده نماید که در استان مازندران نیز یک شرکت بخش خصوصی به عنوان خریدار دانه روغنی کلزا معرفی شده و همزمان با آغاز برداشت کلزا در استان فعالیت این شرکت نیز با همکاری و نظارت سازمان جهاد کشاورزی آغاز خواهد شد.

مدیرکل غله مازندران گفت: در سال ۱۴۰۲ با خرید ۱۱۸ هزار تن گندم افزایش ۴۲ درصدی و جهش تولید را تجربه کردیم و امیدواریم در سال جاری نیز با شرایط آب و هوایی حاکم، وضعیت مطلوب تری را از لحاظ تامین نیاز کشور در پیش داشته باشیم.

وفائی نژاد افزود: در سال گذشته ۹۶۰۰ تن کلزا در استان مازندران خریداری کردیم و دولت به منظور حمایت از کشاورزان قیمت خرید را از ۲۳ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان افزایش داد.

در ادامه این جلسه، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران نیز با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

حسن خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز می‌باشد تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تامین نماییم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالا‌های اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو