Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه شورای آموزش و پرورش استان زنجان ضمن بررسی وضعیت سرویس های بهداشتی مدارس و برنامه ریزی برای بازگشایی مدارس، برنامه استراتژیک آموزش و پرورش استان زنجان رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، امام جمعه زنجان در این مراسم اظهار کرد: نیروی انسانی بزرگترین ثروت هر جامعه ای است.

 

آیت اله علی خاتمی با اشاره به اینکه کمیت و کیفیت نیروی انسانی مهم است، خاطرنشان کرد: در کنار بهره‌ی هوشی نیروی انسانی، برنامه ریزی پایه براساس مباحث علمی موجب می شود تا ضریب هوشی 50 درصد جامعه بالاتر شود از اینرو با ایجاد زیرساخت ها، زمینه برای رشد استعدادها فراهم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی فلسفه مبعوث انبیاء در نهج البلاغه را یادآور شد و گفت: انبیا آمده اند تا استعدادهای انسان را شکوفا کنند.

 

نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: آموزش و پرورش باید استعدادها را شکوفا کند، متاسفانه شغل معلمی آخرین شغل انتخابی برای افراد شده است.

 

خاتمی افزود: همه ما باید به اندازه ظرفیتی که داریم برای تقویت و شناسایی استعدادها تلاش کنیم.

 

وی با بیان اینکه 200 هزار دانش آموز استان، امانتی در دست ما هستند، گفت: فرهنگی ترین صنف جامعه فرهنگیان هستند.

 

امام جمعه زنجان افزود: تمام افراد مرتبط، معلمان و مدیران باید آموزش ببینند و اطلاع رسانی درست داشته باشند تا مردم بدانند سند تحول بنیادین سند افتخار کشور است، چرا که در این خصوص کار علمی بسیاری شده و نظرات افراد متخصص در آن لحاظ شده است.

 

وی به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول اشاره کرد و گفت: ایشان بر اجرای درست این سند تاکید دارند.

 

استاندار زنجان هم در سخنانی با تسلیت ایام محرم ضمن اشاره به اینکه بحث بهداشت در مدارس جزو اولویت هاست، ادامه داد: بحث سرویس های بهداشتی در مدارس باید در اسرع وقت حل شود.

 

فتح اله حقیقی گفت: ما به دنبال تقویت بنیه های علمی دانش آموزان هستیم از اینرو مقرر شده تا کلاس های تقویتی برای کنکور از امسال در مدارس روستایی اجرا می شود.

 

وی با تبریک شروع سال تحصیلی جدید گفت: برای آغاز سال تحصیلی تمام مدیران موظف به حضور در مدارس هستند.

 

استاندار زنجان ادامه داد: آموزش و پرورش و معلمان جایگاه بالایی دارند و موظف به حفظ این جایگاه هستیم.

 

وی با بیان اینکه نباید کاری کنیم تا شائبه هایی منتهی به شایعه پردازی در این دستگاه ایجاد شود، افزود: اگر کوچکترین خدشه ای به این دستگاه وارد شود همه این مجموعه سهیم هستند.

 

مقام عالی استان خاطرنشان کرد: ایجاد برنامه عملیاتی و سند تحول در آموزش و پرورش کار خوبی است و باید بین مردم و مسئولان اطلاع رسانی کنید.

 

حقیقی با اشاره به اینکه تمام دستگاه های استان دارای نقشه راه هستند، گفت: مسائل و مشکلات این دستگاه شناسایی شود  چرا که موارد قابل حل بررسی خواهد شد، برای درآمد اختصاصی این مجموعه محدودیتی وجود ندارد از اینرو راهکارهای موجود در شورای آموزش و پرورش مصوب شود.

 

برنامه عملیاتی سند تحول استان زنجان در تمام مدارس اجرا می شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان هم با تسلیت ایام شهادت امام حسین(ع) اظهار کرد: در استان برخی نهادهای دولتی اقدام به تاسیس مراکز غیردولتی بالخص در مقطع پیش دبستانی می کنند در حالی که باید مجوز این مراکز توسط آموزش و پرورش صادر شود.

 

ابراهیم رفیعی ادامه داد: طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان در دست تدوین است و مقرر شده از مهرماه امسال اجرا شود.

 

وی با اشاره به اینکه طبق بررسی های انجام شده 17 آموزشگاه استان فاقد سرویس بهداشتی بودند، ادامه داد: پس از اقدامات انجام شده در حال حاضر تنها هشت آموزشگاه فاقد سرویس بهداشتی است.

 

رفیعی ادامه داد: امسال چهار میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز سرویس های بهداشتی مدارس در اختیار ما قرار گرفته است.

 

به گفته رفیعی همزمان با آغاز سال تحصیلی هشت مدرسه استان فاقد سرویس بهداشتی هستند که جزو مدارس کم جمعیت و عمدتا مدارس کانکسی می باشند و با 280 میلیون تومان اعتبار مشکل این مدارس حل می شود.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با یادآوری اینکه 181 مدرسه در استان نیازمند تعمیر و تجهیز هستند، خاطرنشان کرد: 2550 مدرسه داریم که برای سال تحصیلی جدید آماده پذیرایی از دانش آموزان هستند.

 

وی افزود: برنامه عملیاتی یکساله سند تحول در استان آماده شده است و در دولت تدبیر گفتمان حاکم بر آموزش و پرورش سند تحول بوده است؛ این سند در تمام مدارس استان زنجان اجرایی خواهد شد.

 

رفیعی به راه اندازی سامانه تجمیع اطلاعات دانش آموزان اشاره کرد و گفت: 98 درصد از دانش آموزان پایه ابتدایی در استان تحت پوشش هستند که استان در این زمینه رتبه دوم کشوری را دارد.

 

وی ادامه داد: در سال جاری 13 باب آموزشگاه جدید الاحداث در قالب 69 کلاس درس آماده بهره برداری است.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه مدارس خشت و گلی از رده خارج شده اند، افزود: 106 پروژه نیمه تمام در حوزه آموزش و پرورش استان وجود دارد؛ همچنین در استان 7468 کلاس دولتی داریم که از این تعداد 4201 کلاس ابتدایی و 1775 کلاس متوسطه اول هستند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان به آغاز سال تحصیلی جدید با حضور 200 هزار دانش آموز در استان اشاره کرد و گفت: اجرای طرح محرم سازی، تجهیز مدارس با اعتبار 4 میلیارد ریال لوازم ورزشی، اعزام 871 ائمه جماعت فرهنگی به مدارس و  288 روحانی برای اقامه نماز جماعت در مدارس و وجین کتابخانه های مدارس و غبارروبی نمازخانه های مدارس از دیگر اقدامات است.

 

وی به آغاز مدارس همزمان با هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: اجرای ویژه برنامه های گلباران مزار شهدا و بازدید دانش آموزان از موزه شهدا از دیگر برنامه های این هفته خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه 308 مدرسه در استان زنجان تخریبی است و نیازمند مساعدت مسیولان و خیرین هستیم، خواستار ایجاد فضای شاد در روزهای بازگشایی مدارس شد و گفت: وجود بدهی های حامل در برخی مدارس با مشارکت مسئولان قابل حل است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان  به مدارس ماندگار و ویژگی های این مدارس اشاره کرد و گفت: در استان زنجان تنها یک مدرسه ماندگار داریم.

 

در پایان این مراسم از برنامه استراتژیک آموزش و پرورش مبتنی بر سند تحول رونمایی شد.

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه محرم عزاداری محرم عاشورای حسینی مسجد عاشورا محرم شیرخوارگان حسینی همایش شیرخوارگان حسینی امام حسین ع عزاداری امام جمعه زنجان استاندار زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۶۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی وضعیت نظارت بر شهریه، ساعت کار و بیمه معلمان را شرح داد. - اخبار اجتماعی -

بهنام نیک‌نژاد؛ مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس گفت: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل 6 ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تاسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آنها اندک است هم اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر موسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف سازی به نفع موسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی موسس تا 100 درصد شهریه ابلاغی کل دانش آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رای صادر شد که موسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند 20 روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آنها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، موسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، 30 ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز 36 ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید 44 ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان 30 ساعت است و موسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد