Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی جمالوند مسئول آموزش عشایر شهرستان دزفول درخصوص وضعیت مدارس در مناطق عشایری استان گفت: سیل پارسال سبب شد خسارت جدی به برخی چادر‌ها و کانکس‌های مدارس عشایری شود، از این رو در آستانه سال جدید تحصیلی با مشکلاتی برای تحصیل دانش آموزان مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تعداد دانش آموزان عشایری مشغول به تحصیل را ۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در ۷۵ مدرسه عشایری دزفول عنوان کرد و بیان داشت: آموزش این تعداد دانش آموز در ۱۸ مدرسه، ۴۵ چادر و ۱۲ کانکس انجام می‌شود.

جمالوند مهم‌ترین مشکل دانش آموزان عشایری را کمبود چادر و کانکس عنوان و اظهار کرد: حدود ۷ نفر از دانش آموزان عشایری شهیون در محدوده آبشار شوی مدرسه ندارند که می‌توان با کمک خیرین نسبت به احداث یک اتاق به عنوان مدرسه برای این دانش آموزان اقدام کرد.

این مقام مسئول به کمبود نیروی آموزشی بعنوان دیگر مشکلات عشایری اشاره کرد و اذعان داشت: در حال حاضر ۱۵۰ نیرو در مناطق عشایری دزفول مشغول تدریس هستند.

مسئول آموزش عشایر شهرستان دزفول در ادامه افزود: برای آغاز سال تحصیلی جدید حدود ۱۸ نیرو کم داریم که باید در سال تحصیلی جدید این کمبود برطرف شود.

مصطفی جمالوند به کمبود وسیله نقلیه کوهستانی برای بازدید از مناطق عشایری اشاره و تصریح کرد: با توجه به سخت گذر بودن منطقه نیازمند وسیله نقلیه کوهستانی هستیم که با وجود پیگیری‌های فراوان و قول مساعد مسئولان تاکنون این مشکل رفع نشده است.

او ادامه داد: با ورود به فصل سرما و کوهستانی بودن منطقه، باید سهمیه سوختی برای دانش آموزان عشایری در نظر گرفته شود تا در روز‌های سرد سال با مشکل مواجه نشوند.

۲ مدرسه عشایری در دزفول چشم انتظار افتتاح

مسئول آموزش عشایر شهرستان دزفول اظهار داشت: یک مدرسه ۳ کلاسه در محدوده روستای بن جعفر دزفول توسط بنیاد علوی ساخته شده که آماده بهره برداری است.

او گفت: این مدرسه در ۵۰۰ مترمربع زیربنا و با هزینه‌ای افزون بر ۴ میلیارد ریال ساخته شده است.

جمالوند بیان کرد: یک مدرسه ۶ کلاسه دیگر نیز با بیش از ۴ میلیارد ریال اعتبار توسط یکی از خیرین دزفول به نام بهمن دریکوندی در روستای زاویه مرادی ساخته شده که مساحت آن حدود ۷۵۰ متر است.

به گفته جمالوند، پیش از ساخت این مدرسه دانش آموزان عشایر منطقه در کانکس تحصیل می‌کردند که با بهره برداری از آن در آینده نزدیک مشکل کمبود فضای آموزشی در این منطقه رفع می‌شود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۸۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان