Web Analytics Made Easy - Statcounter

«جورج مارو»، مدیر اجرایی مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا می‌گوید: «شبکه‌های ارتباطی ناسا در تمامی ماموریت‌های ما نقش محوری ایفا می‌کنند. با استفاده از این ارتباطات دسترسی به داده‌های ماموریت‌های فضایی ممکن می‌شود.» چه یک ماموریت در مدار زمین باشد و یا مسیری در بخش خارجی منظومه شمسی، برای اطمینان از اینکه داده‌های حیاتی ماموریت به خوبی میان مراکز کنترل و فضانوردان یا فضاپیماها منتقل می‌شود، وجود ارتباطات سریع و موثر ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عصر دیجیتال حتی اگر در مدار نزدیک به زمین (LEO) قرار داشته باشید ارتباطات و پهنای باند اهمیت بالایی دارد. هنگامی که شما تحقیقات و آزمایش‌هایی انجام می‌دهید که مسیر را برای ماموریت‌های آینده به سوی مریخ، ماه و سایر مقاصد عمیق فضایی هموار کند، ضرورت این موضوع بیشتر هم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری و به نقل از ساینس‌الرت، ناسا اخیرا سطح ارتباطات ایستگاه فضایی بین‌المللی را ارتقا داده است. به طور موثری در بروزرسانی اخیر سرعت ارسال و دریافت داده‌ها افزایش پیدا کرده است. در آپدیت جدید ارتباطات در ایستگاه فضایی با سرعت ۶۰۰ مگابیت بر ثانیه انجام می‌شود؛ یعنی بیشتر از دوبرابر بیشترین رکوردها ثبت شده و همچنین قوی‌تر از سرعت اینترنت در اکثر نقاط ایالات متحده.

چه یک ماموریت در مدار زمین باشد و یا مسیری در بخش خارجی منظومه شمسی، برای اطمینان از اینکه داده‌های حیاتی ماموریت به خوبی میان مراکز کنترل و فضانوردان یا فضاپیماها منتقل می‌شود، وجود ارتباطات سریع و موثر ضروری است.

«جورج مارو»، مدیر اجرایی مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا می‌گوید: «شبکه‌های ارتباطی ناسا در تمامی ماموریت‌های ما نقش محوری ایفا می‌کنند. با استفاده از این ارتباطات دسترسی به داده‌های ماموریت‌های فضایی ممکن می‌شود.»

این دانشمند ناسا در ادامه اذعان داشت:‌ «افزایش سطح دسترسی به داده‌ها در ایستگاه فضایی سطح کیفی خدمات اجرایی را افزایش خواهد داد. امری که به نوبه خود برای ماموریت‌های اکتشافی ناسا در آینده مفید خواهد بود.»

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایستگاه فضایی بین المللی سرعت اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۸۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، ماموریت کاوشگر ناسا به قمر پوشیده از یخ سیاره مشتری قرار است حاوی پیام منحصربفردی باشد. 

دانشمندان سازمان آمریکایی «متی اینترنشنال» (METI International) نیز در همین راستا تاکید کرده‌اند که کاوشگر جست‌و‌جوی حیات در قمر یخی مشتری اهداف تعریف شده‌ای دارد که در یک قدمی دستیابی به آنها است. این سازمان نیز به انتقال پیام‌های رادیویی قدرتمند به حیات فرازمینی اختصاص دارد.

فضاپیمای اروپا کلیپر ناسا که در اکتبر ۲۰۲۴ (شش ماه دیگر) به قمر پوشیده از یخ مشتری می‌رسد، حامل پیامی حکاکی شده با لیزر است که ارتباط بشریت با قمر یخی را جشن می‌گیرد و ادای احترامی به ماموریت‌های گذشته این سازمان است که همگی به دنبال حیات در سیاره‌های فرازمینی بودند.

پژوهشگران اطمینان دارند اقیانوس عظیمی از آب شور کیلومتر‌ها زیر سطح پوشیده از یخ اروپا وجود دارد که این قمر را به نامزد اصلی میزبانی از حیات فرازمینی در منظومه شمسی تبدیل می‌کند. با این حال تعیین اینکه آیا این اقیانوس پنهان دارای عناصر شیمیایی مناسب برای حمایت از حیات است یا نه، دشوار بوده است.

دانشمندان سازمان آمریکایی «متی اینترنشنال» اظهار کرده‌اند، ما صدا‌های ضبط شده را به ۱۰۳ زبان جمع آوری کردیم و تصمیم گرفتیم آنها را به شکل موج‌هایی تبدیل کنیم که این صدا‌ها را به صورت بصری نشان می‌دهد. 

همکاران ناسا این شکل از موج‌ها را در صفحه فلزی حک کردند که از الکترونیک حساس فضاپیما در برابر تشعشعات شدید سیاره مشتری محافظت می‌کند. از آنجا که آب برای برقراری حیات اولویت اصلی کاوش‌های سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا است، بخش دیگری از پیام نیز به طوری طراحی شده که طول موج‌های اجزای آب را به صورت بصری به تصویر می‌کشد.

حک کردن پیام‌ها در فضاپیما روش جدیدی نیست و پیام کلیپر پیروی از سنتی است که قدمت به آن چند دهه می‌رسد.

این ماموریت هدف اصلی خود را بررسی و تحقیق درباره قمر یخی و جستجوی اطلاعات در مورد وجود حیات در آن قرار داده است. یکی از جوانب این ماموریت، ارسال یک پیام میان دو سیاره آبی است که به زبان‌های مختلف و شکل‌های مختلف ارسال می‌شود و به عنوان نمونه تلاشی برای حضور انسان در فضا و کشف اسرار آن به جا می‌ماند.

ماموریت ناسا اطلاعاتی ارزشمند از این قمر را در اختیار می‌گذارد و شاید ادله‌ای برای وجود زندگی در فضا را ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • گذرهای پرنور ایستگاه‌های فضایی از آسمان ایران- دهه دوم اردیبهشت
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ