Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شبکه خبری یورونیوز، ‌ کارن باور که  ریاست حزب دموکرات مسیحی «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان را نیز برعهده دارد و جانشین احتمالی مرکل محسوب می شود، ‌ یادآور شد که بیرون کشیدن نیروهای خارجی از افغانستان، به طور ویژه برای زنان افغان شرایط سختی ایجاد می کند.

وی در گردهمایی زنان حزب دموکرات مسیحی آلمان افزود: نگرانم که اگر مسئولیتمان در افغانستان را رها کنیم، با تصویر هولناک زنانی روبه رو شویم که سنگسار و به دار آویخته می شوند و دخترانی که از مدرسه بازمی مانند و  شوهر داده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9109

آلمان حدود یک هزار و ۳۰۰ نظامی در افغانستان دارد و حکم مصوب پارلمان این کشور برای ادامه حضور این نیروها در کابل ، مارس ۲۰۲۰ ( اسفند و فروردین 98- 99)پایان می یابد.

تعداد نیروهای آمریکا در افغانستان ۱۴ هزار نفر است.

افغانستان کشوری است که ارتش آمریکا طولانی ترین مدت اقامت خود در یک کشور را در آن ثبت کرده است.

حضور نظامی آمریکا در افغانستان در سال ۲۰۰۱ با هدف سرنگونی طالبان پس از حملات یازده سپتامبر به خاک آمریکا، آغاز شد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا به تازگی نشستی محرمانه بین رهبران طالبان در کمپ دیوید را در پی وقوع حمله ای در کابل که منجر به کشته شدن یک نظامی آمریکایی و ۱۱ نفر دیگر شد، لغو کرد.

آمریکا اعلام کرده که حدود پنج هزار نظامی خود را از افغانستان خارج و به موجب توافقی با طالبان، ‌ پنچ پایگاه نظامی در افغانستان را تعطیل می کند.

ترامپ در عین حال آلمان را تحت فشار قرار داده است تا سهم خود از هزینه های دفاعی ناتو را بپردازد.

آلمان براساس بودجه جاری ، در حال حاضر بیش از ۱.۴ درصد از تولید خود را در زمینه بخش دفاعی هزینه می کند، در حالی که این رقم طبق بودجه هزینه های نظامی ناتو باید ۲ درصد باشد.

صدراعظم آلمان ماه گذشته گفت که برلین به تحقق این هدف متعهد است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نظامی افغانستان ناتو طالبان آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۶۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج قطار افغانستان_ترکیه از مرز شمتیق+فیلم

پس از دو هفته قطار اولین محموله از بار افغانستان به ترکیه توسط لوکوموتیو از مرز شمتیق خارج شد و بار دوم نیز به زودی خارج خواهد شد.

رضا شهریاری معاون بین الملل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، درباره حرکت اولین محموله قطار افغانستان_ترکیه گفت: اولین قطار ترانزیتی افغانستان شامل ۱۰ واگن ماده معدنی تالک دیروز مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ پس از دو هفته توقف بدلیل نا هماهنگی بوجود آمده در شرکت راه آهن، با دستور رئیس محترم دفتر ریاست جمهوری، وزیر محترم راه و شهرسازی و نامه ابلاغی نماینده ویژه محترم وزیر در امور افغانستان به مجموعه‌های ذیربط و با پیگیری‌های نماینده ویژه محترم رئیس جمهور در افغانستان و مساعدت استاندار خراسان رضوی از مرز شمتیغ ایران راهی مرز ریلی جمهوری اسلامی ایران با ترکیه (مرز رازی) شد.

وی افزود: این بار شامل ۱۵ واگن دیگر نیز بوده که در ایستگاه روزنک افغانستان بارگیری شده و آماده ارسال به سمت مرز ریلی شمتیغ می‌باشد.

شهریاری در پاسخ به سوال دانشجو که فکر می‌کنید چه زمانی بار به طور کامل منتقل میشود، گفت: منتظر تخصیص لوکوموتیو دوم هستیم تا این بار ترانزیتی به طور کامل به شهر بیلیجیک ترکیه برسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خروج قطار افغانستان_ترکیه از مرز شمتیق+فیلم
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • تحولات اوکراین|هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه