Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-30@15:47:54 GMT

گزارش اورجینال در گوگل رتبه مقدم می گیرد

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۷۴۴۴

به نظر می رسد گوگل یک برنامه جستجوی جدید را در دست آزمون دارد که بر اساس آن گزارشهای اورجینال یا اصلی خبر به شکل مقدم بر گزارش های کپی و فرعی دیده شوند. اما در مورد جزئیات نحوه این رتبه بندی اطلاعاتی دقیق منتشر نشده است.
به گزارش صدای ایران به نقل از نیویورک تایمز، گوگل سیستم اولویت بندی اخبار خود را بر اساس نخستین گزارش درمورد موضوعات اصلی داستانهایی که در این بستر منتشر می شوند تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به نوشته انتخاب، این شرکت می گوید که تغییراتی در سیستم رتبه بندی اخبار پنهانی خود "در سطح جهان برای برجسته کردن مقاله هایی که ما آنها را به عنوان گزارش های اصلی مهم" معرفی می کنیم ، ایجاد کرده است. در کنار این تغییرات ، گوگل دستورالعمل های خود را نیز برای 10،000 نفری که از آن استفاده می کنند برای رتبه بندی کیفیت نتایج جستجوی خود به روز کرده است. این رتبه بندی ها هنگام رتبه بندی شهرت ناشر برای اخبار اصلی ، باید عوامل دیگری را نیز در نظر بگیرند ، از جمله اینکه آیا یک نشریه جایزه معتبر روزنامه نگاری را دریافت کرده است یا خیر.
ریچارد گینگراس مدیر بخش اخبار در گوگل ، می گوید تغییرات در دستورالعمل های جستجو برای گزارش اصلی به آن کمک می کند تا مدت زمان طولانی تری برجسته باقی بماند. گینگراس در این خصوص گفت: "این به آن معناست که خوانندگان علاقمند به آخرین اخبار می توانند داستانی را که همه گزارشهای بعدی از آن آغاز شده است پیدا کنند.
با این حال ، گوگل توضیح نداده است كه چگونه این تغییرات ترافیك بیشتر جستجو را به داستانهای اصلی هدایت می كند. به عنوان مثال ، این که آیا داستانهای اصلی بیشتر در قسمت Top Stories در بالای نتایج جستجو باقی می مانند یا خیر. گینگراس به نیویورک تایمز گفت که این تغییرات در نظر گرفته شده است تا به نفع گوگل در جذب کاربرانش عمل کند.  
در حال حاضر ، اکثر ناشران خبری فقط باید منتظر بمانند و ببینند که چگونه تغییرات گوگل روی آنها تأثیر می گذارد ، زیرا گوگل هنگام نوشتن درباره رتبه بندی های جستجو ، واقعاً تعریف واضحی از گزارش اصلی ندارد.این امر تا حدودی در حوزه خبرهایی که قدمت بیشتری دارند قابل درک است  اما درباره تعیین صحت چگونگی اورجینال بودن سایر انواع گزارش کمی مبهم است.
جالب است که خود گینگراس نیز توضیح داده که؛ "هنوز تعریف کاملی از گزارش اصلی وجود ندارد و همچنین استانداردی مطلق برای تعیین چگونگی اصالت مقاله وجود ندارد. این می تواند به معنای چیزهای مختلفی برای روزنامه نگاران و ناشران در زمان های مختلف باشد ، بنابراین تلاش های ما به طور مداوم تکامل می یابد."


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۷۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مک رومرز، با توجه به تلحیل لینک های پروفایل لینکدین که توسط نشریه فایننشال تایمز انجام شده، اپل از سال 2018 میلادی حداقل 36 متخصص گوگل را استخدام کرده است. در آن زمان اپل جان جیان آندرئارا به عنوان مدیر ارشد اجرایی هوش مصنوعی خود استخدام کرده بود.

تیم اصلی هوش مصنوعی اپل در کالیفرنیا و سیاتل فعالیت می کنند اما این شرکت اخیرا دفاتر مختص هوش مصنوعی خود را در زوریخ واقع در سوییس گسترش داده است.

کارشناسان معتقدند ادغام استارت آپ های محلی هوش مصنوعی FaceShift و Fashwell در اپل نیز براساس تصمیم ساخت یک آزمایشگاه تحقیقاتی مخفی به نام Vision Lab درهمین شهر است.

طبق گزارش نشریه مزبور، کارمندان این آزمایشگاه درباره فناوری زیربنایی تحقیق می کنند که چت جی پی تی اوپن ای و محصولات مشابه مبتنی بر مدل های زبانی بزرگ را فعال می کند. تمرکز آنها روی طراحی مدل های هوش مصنوعی پیشرفته تری است که داده های ورودی متنی و تصویری را به کار می گیرد تا به سوالات پاسخ دهد.

این گزارش حاکی از آن است که فعالیت اخیر اپل روی مدل های بزرگ زبانی نتیجه طبیعی تحقیق این شرکت روی دستیار هوشمند سیری در دهه گذشته است. در بخشی از متن گزارش آمده است: این شرکت از مدت ها قبل از پتانسل شبکه های عصبی( نوعی هوش مصنوعی که با الهام از کنش و واکنش اعصاب مغز انسان ساخته شده )و فناوری که به توسعه محصولاتی مانند چت جی پی تی منجر می شود، آگاه بوده است.

در حال حاضر گروه برتر هوش مصنوعی اپل از برخی پرسنل سابق گوگل از جمله جیان آندرئا، مدیر سابق گوگل برین که اکنون بخشی از دیپ مایند است، سامی بنجیو مدیر ارشد هوش مصنوعی اپل که قبلا یک محقق ارشد در گوگل بود، تشکیل شده است.

کد خبر 6093263

دیگر خبرها

  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)