Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: نهادهای بیرونی حق نظارت بر محتوای نشریات دانشجویی را ندارند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر سیماسادات لاری ضمن بیان این مطلب به مهمترین دغدغه‌های فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین این دغدغه‌ها حمایت‌های مالی از این نشریات است؛ چرا که دانشجویان معتقد هستند گاهی حمایت‌های مالی خوبی از نشریات دانشجویی صورت نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته کمبودهای بودجه‌ای دانشگاه‌ها در این نگرانی‌ها تاثیر گذار بوده است.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر موضوع محدودیت‌های مالی و همچنین اقبال دانشجویان به شبکه‌های اجتماعی مجازی موجب شده که مسئولین تاکید بر کاهش چاپ نشریات کاغذی داشتند. اما این دیدگاه با مخالفت دانشجویان مواجه شد که به اعتقاد من دانشجویان بهتر است در این زمینه کار تحقیقی انجام دهند تا با آمار و ارقام میزان گرایش به سمت نشریات چاپی مشخص شود و نباید در این زمینه تعصبات بی‌جا نشان داد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد:‌ شخصا از نسلی هستم که هنوز به نشریات کاغذی علاقه‌ خاصی دارم اما فکر می‌کنم دانشجویان بهتر است بدون سوگیری در خصوص حرکت به سمت نشریات غیر چاپی تحقیق کنند و اگر نشریات کاغذی مخاطب کمتری دارند انرژی را برای تولید نشریات باکیفیت‌تر و نشریات الکترونیکی صرف کنند.

دکتر لاری همچنین موضوع داوری را یکی دیگر از دغدغه‌های فعالین نشریات دانشجویی عنوان کرد و گفت: جشنواره‌ امسال نشریات دانشجویی با تاخیر برگزار شد و دانشجویان دچار بلاتکلیفی شدند ضمن این که در سال‌های گذشته داوری به صورت مرحله‌ای انجام می‌شد که امسال این گونه نبود .

وی همچنین در خصوص شیوه نامه نظارت بر نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: شیوه نامه موجود در این زمینه زیر نظر نهاد بالا دستی یعنی شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب می‌شود. بنابراین شیوه نامه نظارتی بین دو وزارت علوم و بهداشت مشترک است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر این که نهادهای بیرونی حق دخالت در فعالیت نشریات دانشجویی را ندارند، گفت: واقعا این موضوع به یک معضل برای فعالان نشریات دانشجویی تبدیل شده است بطوریکه در حال حاضر یک‌سری از نهادهای بیرونی از دانشجویان ما به قوه قضاییه به دلیل مطالبی که در نشریات نوشته است شکایت کرده‌اند، در نتیجه این نوع دخالت‌ها، موجب بی‌انگیزگی دانشجویان برای فعالیت در نشریات دانشجویی شده است.

وی خاطر نشان کرد:‌ تاکنون پرونده‌های قضایی درباره‌ نشریات دانشجویی منتج به صدور رای علیه دانشجو نشده است چرا که وقتی این موضوع مطرح می‌شود معاونت فرهنگی و رئیس دانشگاه و نهاد نمایندگی رهبری وارد عرصه می‌شوند تا مشکلی برای دانشجو مشکلی پیش نیاید.

دکتر لاری با تاکید مجدد بر این که نهادهای بیرونی هیچ حق قانونی برای ورود به حوزه فعالیت نشریات دانشجویی ندارند، گفت: مگر این که در نشریات دانشجویی توهینی به شخص حقوقی خاصی صورت بگیرد تا علیه آن دانشجو به قوه قضاییه شکایت شود.

وی در پایان با تاکید بر اینکه محتوای نشریات دانشجویی قبل از انتشار فیلتر نمی‌شود، گفت: بعد از انتشار مطلب هر شکایتی که از نشریه صورت بگیرد ما در شورای نظارت بررسی می‌کنیم و در خصوص توقیف و توبیخ آن تصمیم گیری می‌شود. در حال حاضر نیز نشریاتی از برخی دانشگاه‌ها حکم توقیف گرفته‌اند اما تلاش می‌شود این تعلیق در  فصل تابستان اتفاق بیفتد تا مشکلی در این حوزه ایجاد نشود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی نشریات دانشجویی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۸۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش اعتراضات دانشجویی در پایتخت آمریکا

دانشجویان چندین دانشگاه در شهر واشنگتن آمریکا به دیگر معترضان ملحق شده و ضمن درخواست قطع روابط با رژیم صهیونیستی، خواستار آتش‌بس دائم در غزه شدند.

به گزارش الجزیره، دانشجویی به نام «یاسمین» که تظاهرات را رهبری می‌کند، در خصوص مطالبات دانشجویان به این خبرگزاری گفت که آنان خواستار قطع رابطه با هر شرکتی هستند که به اسرائیل سلاح یا محصولات فناوری می‌فروشد.

به گفته او، معترضان همچنین خواستار لغو اتهامات علیه دانشجویان طرفدار فلسطین شده‌اند. وی تصریح کرد: «بسیاری از ما به دلیل اعتراض ساده با سرکوب، اتهامات و شنود از سوی دانشگاه‌هایمان مواجه هستیم».

امروز (پنجشنبه) یکی از مهم‌ترین مراکز تظاهرات، دانشگاه جورج واشنگتن در نزدیکی کاخ سفید است. گفته می‌شود صد‌ها معترض که برخی از آنان اساتید دانشگاه هستند، در پردیس مرکزی دانشگاه که حدود یک کیلومتری کاخ سفید واقع شده، تعداد زیادی چادر برپا کرده‌اند. 

در روز‌های اخیر صد‌ها دانشجوی آمریکایی در اعتراضات سراسری دستگیر شده‌اند، از جمله بیش از ۱۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا، بیش از ۱۰۰ نفر در دانشگاه امرسون، بیش از ۵۰ نفر در دانشگاه تگزاس در آستین، بیش از ۴۰ نفر در دانشگاه ییل و ده‌ها نفر دیگر در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • دو گزینه کاخ سفید در مقابل اعتراضات دانشجویی
  • خیزش جنبش اصیل دانشجویی در آمریکا
  • تشویق ایستاده فعالان فلسطینی جهانی به احترام مقاومت دانشجویان دانشگاه‌های کلمبیا، ییل و... (فیلم)
  • گسترش اعتراضات دانشجویی در پایتخت آمریکا
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر
  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر