Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید صمدزاده روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا درباره کلینیک‌های سیار دندان پزشکی افزود: این کلینیک های سیار در جریان سیل ابتدای سال هم خدمت رسانی کردند. حتی پیگیری های لازم در حال انجام است تا اگر جایی از این کلینیک ها استفاده نمی شود، فراخوانی داده شود تا در محل های مورد نیاز استفاده شوند.

وی ادامه داد: برخی دانشگاه های علوم پزشکی برای پلاک گذاری این کلینیک های سیار دندان پزشکی دچار مشکلاتی شده اند و نتوانستند مجوز لازم را دریافت کنند، اما بقیه کلینیک های سیار دندان پزشکی در حال استفاده هستند و حتی برای اربعین هم از این دستگاه ها در نقاط مرزی استفاده خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلینیک‌های سیار دندان پزشکی فعلا افزایش نمی یابد

رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت درباره مشکلات موجود جهت افزایش کلینیک های سیار دندان پزشکی بیان کرد: برای اضافه شدن کلینیک های سیار دندان پزشکی برنامه داشتیم، اما متاسفانه به خاطر مسائل مربوط به قیمت ارز و مشکلات اقتصادی کشور در حال حاضر قادر به این کار نیستیم اما امیدواریم با رفع مشکلات اقتصادی بتوانیم منابع جدیدی برای این منظور جذب کنیم.

وی افزود: هر کدام از کلینیک های سیار دندان پزشکی حدود ۳۰۰ میلیون تومان خریداری شده و تجهیز هر کدام نزدیک به ۲ میلیارد هزینه داشته است.

خدمات دندان پزشکی در مناطق محروم

صمدزاده درباره ارائه خدمات دندان پزشکی در مناطق محروم اظهار داشت: وزارت بهداشت شرایطی برای ارائه خدمات دندان پزشکی در مناطق محروم فراهم کرده است. در محل هایی که مراکز خدمات جامع سلامت وجود دارد، یونیت دندان پزشکی مستقر و در بقیه محل ها نیز از کلینیک های سیار دندان پزشکی استفاده شده است و خدمات به صورت رایگان ارائه می شود.

وی ادامه داد: ۱۳ خدمت رایگان دندان پزشکی با همکاری سازمان بیمه سلامت در روستاها و مناطق محروم ارائه می شود. البته برخی روستاها جمعیت کمتری داشته و مرکز جامع خدمات سلامت در این مناطق وجود ندارد که برای این روستاها از کلینیک های سیار استفاده می شود و خدمات نیز رایگان است.

رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت گفت: به هر حال کل کشور با مشکلات دهان و دندان مواجه است و از طرفی بیمه ها خدمات چندانی در زمینه دندان پزشکی ارائه نمی دهند و این موارد در حوزه معاونت بهداشتی ارائه می شود. هرچند با حد ایده آل بسیار فاصله داریم، اما خدمات مناسبی در زمینه دندان پزشکی در مناطق محروم ارائه شده است.

صمدزاده بیان کرد: در تابستان امسال حداقل ۷ تا ۸ گروه جهادی به همراه امکانات وزارت بهداشت در مناطق محروم به مردم خدمات دندان پزشکی ارائه کردند.

سلامت دهان و دندان دانش آموزان

رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت درباره خدماتی که قرار است به دانش آموزان ارائه شود نیز اظهار داشت: برنامه‌هایی که سال گذشته در زمینه بهداشت دهان و دندان مدارس اجرا شد، در سال جاری هم اجرایی می شود. برنامه مشترکی بین وزارت بهداشت و آموزش و پرورش در زمینه ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان در همه مدارس اجرایی می شود. این برنامه در مدارس ابتدایی در زمینه آموزش و پیشگیری، انجام وارنیش فلوراید دانش آموزان، غربالگری، ثبت خدمات در سامانه خواهد بود. برای دانش آموزان پایه ششم هم برنامه دهان و دندان عاری از پوسیدگی اجرایی می شود.

صمدزاده پیش از این نیز به خبرنگار سلامت ایرنا درباره شاخص پوسیدگی دندان کودکان ایرانی گفته بود: شاخص پوسیدگی دندان کودکان ۶ ساله که دندان شیری دارند ‏‏۵.۸ است، اما این عدد در دندان دائمی ۱.۸۴ است. یعنی هر کودک ۱۲ ساله ایرانی به طور متوسط حداقل ۲ دندان خراب دارد که ‏این شاخص در سال ۹۱ حدود ۲.۰۹ بود.‏ بر اساس ‏آمارها، شاخص پوسیدگی در کودکان ۱۲ ساله ایرانی ۱.۸۴ است که این شاخص در منطقه بهترین رتبه محسوب می‌شود. البته برای ‏کاهش این شاخص، برنامه ریزی و هدف گذاری هایی انجام شده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهداشت دهان و دندان دندانپزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۹۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته

رئیس اداره بهداشت کمیته امداد استان تهران گفت: ارزش خدمات‌دهی گروه‌های جهادی پزشکی در سال ۱۴۰۲ مبلغی بالغ‌بر ۱۰ میلیارد تومان بود و امروز در چهارمین خدمات جهادی به ۴۰۰ مددجوی پاکدشت خدمات رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پاکدشت، گروه جهادی پزشکی صبح امروز با حضور در کمیته امداد امام خمینی (ره) پاکدشت به 400 مددجوی این شهرستان خدمات‌رسانی کردند.

علی نشاط رئیس اداره بهداشت کمیته امداد استان تهران در حاشیه این اردوی جهادی با اشاره به فعالیت گروه‌های تخصصی پزشکی در کمیته‌های امداد شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: به دستور اکید رئیس کمیته امداد و تأکید مدیرکل کمیته امداد استان تهران، گروه‌های جهادی متخصص برای خدمات‌رسانی به اقشار نیازمند و مددجویان کمیته امداد فعالیت خود را آغاز کردند.

وی افزود: ارزش خدمات‌دهی گروه‌های جهادی پزشکی در سال 1402 مبلغی بالغ‌بر 10 میلیارد تومان بود. این خدمات‌دهی در سال جدید نیز ادامه داشته و این چهارمین حضور و خدمات‌دهی در استان تهران است.

نشاط در ادامه تصریح کرد: خدمات ارائه شده در قالب خدمات کمتر دیده شده در بیمه پایه است که به‌صورت تکمیلی و تجمیعی برای درمان کامل مددجو به آن پرداخته و تا درمان قطعی ادامه خواهد داشت.

استفادهذ 400 مددجو از خدمات پزشکی متخصصان گروه جهادی پزشکی

کوروش امیری در ادامه با اشاره به آغاز کارگروه جهادی متخصص در کمیته امداد اظهار داشت: برای سومین بار است که گروه‌های جهادی پزشکی با هماهنگی کمیته امداد کار خود را در بخش مددجویان آغاز کردند.

وی در ادامه با اشاره به حضور 400 مددجو کمیته امداد در این دوره پزشکی بیان کرد: این گروه جهادی با حضور پزشکان متخصص در بخش‌های مختلف چون روان‌شناسی، دندان‌پزشکی، زنان و زایمان، مغز و اعصاب، اطفال، عفونی، مامایی، داخلی، شنوایی‌سنجی، پرستاری و داروساز به وضعیت درمان 400 مددجو رسیدگی می‌کنند که از این تعداد 300 مددجو بیماریشان محرز و آزمایش‌های نخستین در یک ماه گذشته انجام و امروز در راستای ادامه درمان حضور یافتند.

رئیس کمیته امداد پاکدشت با اشاره به هزینه داروها تأکید کرد: داروهای تجویز شده که نقش مهمی در درمان بیماران داده می‌شود همه رایگان است و اگر تشخیص داده شود بیماری نیازمند ادامه درمان در روزهای بیشتر دارد با پزشکان متخصص هماهنگ می‌شود تا ادامه درمان هم به‌صورت کاملاً رایگان انجام شود.

امیری در پایان با اشاره به‌ضرورت حضور گروه‌های جهادی متخصص پزشکی خاطرنشان کرد: با توجه به کم بودن پزشکان متخصص در شهرستان نیاز فعال شدن گروه‌های جهادی متخصص با هماهنگی‌های لازم احساس می‌شود در همین راستا پایش بیماران از طریق مددکارها و واحد درمان کمیته امداد در قالب گروه‌های مددکاری درون‌سازمانی پایش و امروز برای شروع و یا ادامه درمان دعوت شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • ارائه خدمات گروه‌های جهادی به روستائیان شهرستان خانمیرزا
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • امداد خودرو جاده‌ای شبانه روزی همدان
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران