Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@01:57:39 GMT

دلیل برکناری برانکو چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۲۰۳۰

دلیل برکناری برانکو چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :

برانکو ایوانکوویچ از سمت خود به عنوان سرمربی الاهلی عربستان برکنار شد اما این اتفاق در حالی رقم خورد که روزنامه الریاضی از اتفاق عجیب و جالبی پرده برداشته است؛ این که دلیل اخراج ایوانکوویچ صحبت او درباره سوما بود. برانکو در این خصوص گفته بود که نیمکت نشینی سوما مهم نیست چرا مهاجمان باکیفیت دیگری در بازار نقل و انتقالات موجود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین خاطر مدیران الاهلی از صبح روز بازی با الوحده برگه اخراج ایوانکوویچ را امضا کردند و در واقع منتظر نتیجه بازی بودند تا آن را اعلام کنند.

سوما اگرچه یک گل دیرهنگام برای تیمش زد اما با هدر دادن یک پنالتی و چند موقعیت خوب، نقش پررنگی در شکست تیمش برابر الوحده داشت.

برانکو در حالی از سمت خود به عنوان سرمربی الاهلی اخراج شد که در میانه های تابستان موضوع تاخیر در پرداخت مطالبات او به عنوان سرمربی پرسپولیس، مهم ترین اتفاق در حوزه اخبار این باشگاه بود. هواداران نگران از غیبت برانکو و احتمال جدایی او بودند و به همین خاطر سه روز متوالی در مقابل باشگاه پرسپولیس برای حمایت از این مربی تجمع کردند اما در نهایت سرمربی کروات به ایران برنگشت و پس از این که در اتریش از کمپ تمرینی الاهلی بازدید کرد، راهی جده شد و هدایت تیم سبزپوش سعودی را برعهده گرفت.

کار او در عربستان با پیروزی های متوالی در دیدارهای دوستانه آغاز شد. در کنار این، برانکو ایوانکوویچ هرروز شاهد تحقق اهداف نقل و انتقالاتی اش بود و در شرایطی که همه چیز برای یک شروع خوب در تیم جدید آماده می‌شد، دیدار یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا و تقابل با تیم قدرتمند الهلال فرا رسید. شاگردان ایوانکوویچ در خانه با نتیجه 4-2 به الهلال باختند تا شروع تلخی را در استادیوم خانگی داشته باشند.

مدیران الاهلی که در پنجره تابستانی اروین زوکانوویچ را از جنوا، لوکاس لیما را از نانت و الویس ساریچ را از سوون سامسونگ خریده بودند و چند انتقال بزرگ دیگر هم داشتند، از این نتیجه شوکه شدند و در میان اعتراض هواداران به حمایت از کادرفنی پرداختند اما مشخص بود که اوضاع برای برانکو و کادرش خوب پیش نمی رود.

در لیگ، کار با یک مساوی خانگی مقابل تیم تازه لیگ برتری شده العداله آغاز شد. الاهلی اما بازی دوم را با وجود اخراج یک بازیکن به نفع خود تمام کرد تا نخستین برد با برانکو رقم بخورد. اگرچه برانکو اوضاع را تا حدی سروسامان داده بود، اما موضوعاتی نظیر اختلاف نظر با عمر سوما شرایط را برای برانکو سخت کرده بود. در نهایت شکست مقابل الوحده باعث شد تا مدیران کم طاقت الاهلی تصمیم بگیرند 88 روز پس از انتصاب ایوانکوویچ به عنوان مرد اول نیمکت تیمشان، او را اخراج کنند.

دوران حضور برانکو در عربستان همچون نوبت قبلی با اتفاقات تلخ به پایان رسید. پیش تر او در الاتفاق از سمتش اخراج شد و بازهم نتوانست در لیگ حرفه ای عربستان به توفیق برسد. اما این زودترین برکناری برانکو نیست. وی پیش از حضور در پرسپولیس تنها یک ماه سرمربی دینامو زاگرب شد و پس از انجام 5 بازی، جای خود را به مربی جدید داد.

نکته جالب این که پرسپولیسِ برانکو در سه بازی نخست لیگ پانزدهم تنها یک امتیاز کسب کرده بود و در واقع پروفسور به عنوان سرمربی در جمع سرخپوشان پایتخت شروعی به مراتب بدتر از این را تجربه کرد اما در ادامه موفق شد 7 جام قهرمانی را با این تیم بالای سر ببرد.

منبع: ورزش سه

منبع: آفتاب

کلیدواژه: برانکو ایوانکوویچ الاهلی عربستان سوما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۲۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشارها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا

 

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، اکنون، کمی بیش از ۹ ماه از دوران تصدی رئیس کنونی دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا می گذرد که این دانشگاه به مرکز جنبش حامی غزه در روزهای اخیر تبدیل شده است. مینوچه نعمت شفیق که اقتصاددان مصری الاصل و مقام بلندپایه سابق بانک جهانی، صندوق بین المللی پول و بانک انگلستان، و رئیس سابق دانشکده اقتصاد لندن لست، به دلیل مدیریت اعتراضات و همکاری با پلیس برای سرکوب دانشجویان دانشگاه کلمبیا تحت فشار است.

در پی جنگ اسرائیل در غزه، مدیران دانشگاه کلمبیا تحت نظارت شدید قرار گرفته اند. لیز ماگیل، رئیس دانشگاه پنسیلوانیا و کلودین گی، رئیس دانشگاه هاروارد، هر دو در پی فشارهایی که به دلیل واکنش آنها به یهودی ستیزی در محوطه دانشگاه وجود داشت، از سمت خود کناره گیری کردند.

جیمز فینکلشتاین، استاد بازنشسته سیاست عمومی در دانشگاه جورج میسون که در مورد انتخاب و استخدام روسای دانشگاه ها مطالعه می کند، به شبکه خبری سی ان ان آمریکا گفت: او در معرض خطر جدی لست.

در کلمبیا، برخی از دانشجویان، اساتید و قانونگذاران چپ‌گرا از این که شفیق به پلیس نیویورک اجازه داد تا اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین را متوقف کند، خشمگین هستند.

آنها می گویند که سرکوب تظاهرات دانشجویی که منجر به دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر شد، آزادی تحصیلی را نقض می کند. در عین حال، دانشجویان، گروه‌های مذهبی و قانون‌گذاران راست‌گرا می‌گویند که دولت نتوانسته است یهودی‌ستیزی را در محوطه دانشگاه کلمبیا و در اعتراضات بیرون محدوده آن را متوقف کند.

فینکلشتاین افزود: "احتمال حفظ شغلش در بهترین حالت پنجاه پنجاه است."

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برکناری پاک آیین/احمدی سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت شد
  • عزل و برکناری ۱۲ عضو دوره ششم شوراهای مازندران
  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشار‌ها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشارها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • تلاش مجدد آژاکس برای همکاری با گراهام پاتر
  • توماس توخل گزینه اول منچستریونایتد در صورت برکناری اریک تن هاخ
  • رختکن چلسی مخالف اخراج مائوریسیو پوچتینو
  • پیشنهاد هلندی برای مهدی قایدی
  • مهدی قایدی به فوتبال هلند می‌رود؟
  • اوسمار: هوادران پرسپولیس پس از گل‌محمدی به دنبال برانکو بودند