Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: قرارگاه رصد و تامین دارو و تجهیزات پزشکی با نوعی سازماندهی ویژه در ماه‌های اخیر، شرایط اقدام سریع در این حوزه را فراهم کرده و وضعیت عادی مدیریت و راهبری سازمانی در حوزه کار ویژه خود را به وضعیت قرارگاهی با فرماندهی وزیر بهداشت تبدیل کرده است.

به گزارش ایسنا، دکتر کیانوش جهانپور گفت: الگوی مدیریت قرارگاهی با رویکرد جهادی در وزارت بهداشت با دستور وزیر بهداشت مبنی بر تشکیل قرارگاه رصد و تامین دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴ خرداد سال جاری عملا کلید خورد و بدنبال آن شاهد اتخاذ این رویکرد در ستاد تحول سلامت و نیز تداوم آن در تشکیل قرارگاه‌های استانی رصد و تامین دارو و تجهیزات پزشکی در استان‌ها هستیم و ارزیابی سه ماه گذشته حاکیست که این الگو و رویکرد توانسته است با پرکردن بسیاری از خلأهای موجود در مسیر تامین دارو و تجهیزات پزشکی، چشم انداز روشنی از هماهنگی و همکاری بین بخشی و درون بخشی در رفع مشکلات و معضلات آتی این حوزه ترسیم کرده و حتی بسیاری از دغدغه‌های موجود در حوزه رونق تولید داخلی، مقابله با فساد و ارتقای شفافیت را نیز مرتفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اگرچه بر اساس سوابق ذهنی این الگو عموما در حوزه‌های نظامی و دفاع در مقابل دشمن، بعنوان نوعی سازماندهی ویژه‌ برای مدیریت جنگی و در هنگام  پیش‌بینی موقعیت‌های متفاوت از مواقع عادی، مرسوم و معمول بوده است، لکن به شرایط جنگ نرم، فرهنگی و اقتصادی قابل تعمیم بوده و ارزیابی کوتاه مدت آن در نظام سلامت حاکیست این سازماندهی ویژه و با اختیارات خاص قرارگاه، در همین بازه زمانی سه ماهه، توانسته است امکانات و الزامات منابع نظام سلامت را با چابکی و با کمترین اتلاف زمان در مکان‌ها و موقعیت‌های لازم مستقر کرده و مورد بهره‌برداری قرار دهد.

وی افزود:  قرارگاه رصد و تامین دارو و تجهیزات پزشکی، با یک نوع سازماندهی ویژه در ماه‌های اخیر، شرایط اقدام سریع در این حوزه را فراهم نموده و وضعیت عادی مدیریت و راهبری سازمانی در حوزه کارویژه خود را به وضعیت قرارگاهی با فرماندهی وزیر بهداشت تبدیل کرده است.

جهانپور ادامه داد: در این الگو ملزومات اقدام و عمل بصورت متمرکز در اختیار فرمانده و هیات اجرایی قرارگاه، قرار گرفته و انحرافات و تعارضات احتمالی در الگوی مفهومی و قالب عملیاتی به حداقل ممکن رسیده است و منابع لازم اجرایی برای اقدام فوری و در راستای رسالت قرارگاه، در اختیار هیات اجرایی قرار گرفته و یک روند تکاملی را در پیش گرفته است.

سخنگوی قرارگاه تأمین دارو و تجهیزات پزشکی افزود: تجربه مدیریت قرارگاهی رصد و تامین دارو و تجهیزات پزشکی شاید در نوع خود در نظام سلامت، تجربه نخست قلمداد شود و طبیعتا قواعد و ضوابط و شیوه نامه و آئین‌نامه‌های خاص و مدونی از پیش برای آن موجود نبوده و بسته به شکل و ماهیت تهدیدها و تحریم‌های فعلی، تعریف شده یا در حال تدوین است چنانکه همین رویکرد از سوی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، برای ایجاد هماهنگی، تمرکز در تصمیم گیری و نظارت مستمر و موثر بر اقدامات، در مدیریت ستاد تحول سلامت دانشگاه‌ها نیز مد نظر قرار گرفته و رویکرد الگوی قرارگاهی و مدیریت جهادی ستاد تحول سلامت وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها در مقابله با تحریم ها در حال تدوین است.

بنابر اعلام وبدا، جهانپور عنوان کرد: قرارگاه رصد و تامین دارو و تجهیزات پزشکی در قالب یک هیات اجرایی به عنوان یک قرارگاه مرکزی و راهبردی و یک شورای مشورتی متشکل از نمایندگان صنوف، انجمن ها، اتحادیه ها و سندیکاهای ذینفعان و ۳۱ قرارگاه استانی بعنوان قرارگاه‌ منطقه‌ای و  تاکتیکی در سراسر کشور تشکیل شده و مطابق دستور اولیه وزیر بهداشت حداقل تا پایان دوره تهدیدها و تحریم های ظالمانه استکبار جهانی فعالیت خواهند داشت.

وی در پایان اظهار داشت:  اگرچه تشکیل قرارگاه‌های غیر نظامی در دهه اخیر در کشور شاید بیش از هر چیز بیانگر احساس نیاز به ایجاد هماهنگی بین بخشی و حتی درون بخشی و احساس عدم کفایت ساختارها و فرآیندهای موجود برای پاسخگویی به نیازهای اساسی، فوری و موقتی است، اما با توجه به فلسفه وجودی آنها، ضروری است با اصلاح نظام اداری از جمله  ساختار حوزه سلامت، با رویکرد آینده نگرانه و همه جانبه نگر، جانمایی، بازطراحی و جایگزین گردند و این موضوع از جمله مواردی است که با دستور وزیر محترم بهداشت در نظام سلامت بطور اخص در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو دارو تجهيزات پزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرآبادی با بیان اینکه حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری‌های بین‌المللی بوده و همواره در تعاملات بین‌المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم، تصریح کرد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می‌افتد که بازارهای بزرگ‌تری داشته باشیم.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت‌های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شأن هستند که در این میان بازارهای بین‌المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین‌المللی مستلزم شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین‌المللی ارائه می‌شود، سبد بزرگ‌تری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل‌گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

به گفته او، اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین‌المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملاً عرصه را برای افزایش تولید این شرکت‌ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می‌کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شر کت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه‌های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که بیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی‌های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

میرآبادی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های مؤثر برای توسعه همکاری‌ها و ایجاد تعاملات بین‌المللی مبتنی بر فناوری‌های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت‌ها به بازارهای صادراتی جدید از رهگذر تعامل با دستگاه‌های مختلفی که در حوزه بین‌الملل کار می‌کنند، هموار کند و از این طریق بر غنای نمایشگاه بیافزاید و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از حوزه‌های حمایتی و تقویت بعد بین‌المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه‌های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه‌های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزوده‌ای را برای شر کت‌ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6097092

دیگر خبرها

  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل