Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین همایش ملی نـوآوری و بزرگترین چالش نوآوری باز در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی در روزهای ۹ و ۱۰ مهرماه ۹۸ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.

به گزارش ایمنا، این رویداد با هدف توجه و تمرکز بر موضوع نوآوری در یکی از مهم‌ترین صنایع ایران، یعنی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی برگزار می‌شود و قصد دارد تا با ترسیم چشم‌انداز نوآوری در صنعت، به معرفی توسعه و ترویج ابزارهای مورد نیاز در دستیابی به این اهداف بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 همایش ملی چالش نوآوری باز در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، با بهره‌گیری از ابزارهای توسعه و ترویج دانش تخصصی نوآوری و ارائه تجربیات ارزشمند بین‌المللی و داخلی در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، به رویکرد نوآوری باز و پتانسیل شرکت‌های فناور در این حوزه می‌پردازد.

با برپایی اولین نمایشگاه اختصاصی شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان و استارتاپ‌های فعال در این صنعت، گردهمایی ویژه‌ای از توانمندی‌های اکوسیستم نوآوری در این حوزه صورت می‌گیرد. این برنامه تلاش دارد تا ارتباط ویژه‌ای میان نیازمندی‌های صنعت و توانمندی‌های شرکت‌های فناور و دانش بنیان ایجاد کند و در نهایت با ارزیابی و انتخاب طرح‌های فناورانه و نوآورانه برتر، توسط متخصصان صنعت و دانشگاه، از آن‌ها تقدیر به عمل آید.
 همایش تخصصی نـوآوری با هدف بحث و بررسی فرصت‌ها و چالش‌های نوآوری در صنعت، انتقال رویکردهای نوین، دانش تخصصی و تجارب موفق داخلی و بین‌المللی در حوزه نوآوری برگزار خواهد شد و با بهره‌گیری از دانش اساتید نوآوری و نیز متخصصان صنعت، گردهمایی علمی تخصصی، کاربردی و منطبق بر نیازهای روز صنعت را ارائه می‌کند.

در چالش نوآوری باز، قراراست ضمن انتقال اولویت‌های کلیدی صنعت به شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها، با شناسایی، ارزیابی و انتخاب طرح‌های فناورانه و نوآورانه ارائه شده توسط این شرکت‌ها و با داوری مشترک متخصصان صنعت و دانشگاه، طی مراسم اختتامیه همایش، تقدیر به عمل آید.

در پی گسترش دامنه‌ فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در چندسال اخیر، نیاز به هرچه بیشتر دمیده‌شدن روح ایده‌های استارتاپی و نوآورانه در کالبد صنایع کشور احساس می‌شود؛ باتوجه به موقعیت استراتژیک کشور، این صنایع بستر بسیار مناسبی برای حضور استارتاپ‌ها خواهد بود.  

کد خبر 389651

منبع: ایمنا

کلیدواژه: همايش دانشگاه صنعتی شریف نفت پتروشیمی استارتاپ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مرتضی شاه‌میرزایی روز گذشته در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاه میرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاه میرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاه میرزایی افزود: توجه به مسئولیت اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاه میرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵ درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاه میرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

کد خبر 6087332 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند