Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@00:00:29 GMT

علت تاخیر تشکیل هیأت‌های خبرگان بانکی و اقتصادی

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۱۲۵۵

یک مقام آگاه در گفت وگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به تبصره ذیل ماده 62 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر، اظهارداشت: بر اساس این تبصره رئیس کل بانک مرکزی موظف است هیأتی متشکل از خبرگان مورد وثوق بانکی و اقتصادی در هر استان از میان افرادی که استاندار پیشنهاد می‌کند، تشکیل دهد و کسانی که مورد تأیید رئیس کل بانک مرکزی قرار می‌گیرند و با حکم وی به عضویت هیأت‌های موضوع این تبصره در می‌آیند، به عنوان نماینده رئیس کل محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این هیأت موظف است دلایل و مستندات بانک‌ها برای استنکاف از پرداخت تسهیلات موردنظر کارگروه تسهیل را بررسی و درباره آن اظهار نظر کند. درصورتی که دلایل بانک برای استنکاف از پرداخت تسهیلات مورد نظر، مورد تأیید هیأت موضوع این تبصره قرار نگیرد، بانک موظف خواهد شد تسهیلات مورد نظر را به متقاضی پرداخت کند. بر اساس این ماده عدم تمکین بانک، تـخلف از دستور بـانک مرکزی تلقی شده و موضوع بـه هیأت انتظامی بانک مرکزی ارجاع خواهد شد و رئیس کل بانک مرکزی می تواند هر یک از اعضای هیأت مذکور را عزل کند.

این مقام آگاه با بیان اینکه بانک مرکزی با هماهنگی شورای عالی بانک‌های دولتی و کانون بانک‌های خصوصی دستورالعمل معرفی خبرگان مورد وثوق بانک مرکزی را تدوین و در اوایل اسفند ماه به استانداران سراسر کشور ابلاغ کرد، گفت: برخی استانداران صاحبان بنگاه‌های اقتصادی را به عنوان نماینده خبرگان بانکی و اقتصادی معرفی کردند و با توجه به اینکه افراد حقیقی و حقوقی صاحبان مشاغل و واحدهای تولیدی دارای انتفاع شخصی هستند، در کنار اصلاح بندهایی از دستورالعمل ابلاغی، مقرر‌ شد افراد پیشنهادی به هیچ عنوان از بین مدیران واحدهای تولیدی، کارخانجات، شرکت های تجاری و یا مدیران موسسات اعتباری غیرمجاز معرفی نشوند.

وی تصریح کرد: استانداران محترم از اواخر اردیبهشت ماه سال جاری و غالباً در خردادماه افراد پیشنهادی را معرفی کردند و حتی برخی استانداران تا سه مرتبه اسامی پیشنهادی خود را تغییر دادند که این کار موجب اطاله روند رسیدگی صلاحیت افراد معرفی شده شد.

* تایید صلاحیت خبرگان در کدام استان‌ها انجام شد

این مقام آگاه در پاسخ به این سوال که تاکنون روند تایید صلاحیت برای کدام استان ها به اتمام رسیده است، اظهارداشت: روند بررسی احراز صلاحیت افراد معرفی شده در حال بررسی است و تاکنون در استان های مازندران، اصفهان، گیلان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، لرستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه، کردستان و خراسان شمالی برخی افراد معرفی شده موفق به اخذ تایید صلاحیت این شده اند و بانک مرکزی احکام آنها را صادر کرده است.

وی تاکید کرد: وظیفه این هیأت‌ ها بر اساس قانون، بررسی دلایل و مستندات بانک‌ها برای استنکاف از پرداخت تسهیلات مصوب کارگروه تسهیل _ در چارچوب ماده 61 قانون قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر_  و اظهار نظر درباره آن است و ازطرفی آیین‌نامه اجرایی ماده (61) قانون مزبور در دستور کار کمیسیون اقتصاد هیأت دولت قرار دارد.

این مقام آگاه اضافه کرد: بنابراین فعال شدن هیأت خبرگان بانکی و اقتصادی در استان‌ها منوط به تصویب و ابلاغ آیین‌نامه اجرایی ماده 61 قانون مذکور است تا ابتدا وظایف و اختیارات ستاد جهت اتخاذ تصمیم در امور بانکی و اقتصادی مشخص شود و بعد از آن هیأت خبرگان توانایی رسیدگی به موضوعات مربوط را داشته باشند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بانک مرکزی رفع موانع تولید تسهیلات آرامکو عربستان اردوغان شبنم نعمت زاده علیرضا صالح هپکو اراک انصارالله یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۱۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

مسعود فرخی در این باره اظهار کرد: افراد یا گروه‌هایی که به صورت غیرمجاز اجراکننده تورهای کلوپ سافاری هستند، از طریق واحد حقوقی، پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می‌شوند.

وی پیگیری قضایی و شکایات از افراد اجراکننده تورهای غیرمجاز، معرفی افراد اجراکننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن  فضاهای تبلیغاتی آنان را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از برگزاری تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می‌شوند، دانست و گفت: تاکنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه‌های قضایی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی اظهار کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آنها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آنها برخورد کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از اداره‌کل میراث‌ فرهنگی استان، فرخی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند، یادآور شد: این نوع تورها هیچگونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید یا صدمه‌ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تور کاذب مصر ۲۰۰ میلیون تومان! ورود به جنگل‌ های مازندران تا ۱۵ مهرماه ممنوع است

دیگر خبرها

  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • توقف تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا