Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر اسلامی روز یک‌شنبه در بازید از قنات روستای قالینی خفر افزود: این قنات با اعتباری بالغ بر ۳میلیارد و ۷۰۰میلیون ریال بعد از تخریب سیل سال ۹۵ مرمت و بازسازی شده است.

مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ابراز کرد: مرمت این قنات که با همکاری جهاد کشاورزی جهرم، قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه، با خاکبرداری ۱۰هزار مترمکعب از لحاظ علمی و زیرساختی در کشور منحصر به فرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسلامی تصریح کرد: سطح پوشش آب این قنات ۱۱۰هکتار از باغات منطقه است که ۱۵۰ خانوار از این آب بهره‌برداری می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا گفت: تاکنون قنوات با کول‌گذاری مرمت می‌شد و در سال جاری برای اولین بار در مرمت و احیای قنات پشته قالینی در بخش خفر شهرستان جهرم با استفاده از لوله‌های بتی با استحکام طرح احیاء اجرا شده است.

محمدرضا شهابی  افزود: مرمت، بازسازی و لوله‌گذاری این قنات به طول ۱۱۰ کیلومتر انجام شده است.

وی ادامه داد: اخیراً عملیات احداث کانال آبرسانی کشاورزی به روستای خنک در بخش خفر شهرستان جهرم هم با اعتباری بالغ بر۸۸۰میلیون ریال پایان یافت.

شهابی افزود: با تلاش اداره آب و خاک و فنی مهندسی جهاد جهرم توانستیم امسال کانال آبرسانی چهارم روستایی را به پایان برسانیم.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم تصریح کرد: با استفاده از اعتبارات توازن استانی کانال روستای خنک را با اعتبار ۸۸۰میلیون ریال اجرا شد و پس از طی مسیر ۲۲۰متری به بهره‌برداری رسید.

این مقام مسئول بیان کرد: ۷۰درصد آب انتقال‌ یافته از رودخانه کرفت قبل از ساخت این کانال به هدر می‌رفت که با ساخت این کانال از آب استفاده بهینه می‌شود.

به گفته شهابی ۲۰۰هکتار اراضی کشاورزی متعلق به ۱۰۰ خانوار روستایی منطقه که تنها راه امرار معاش آنان کشاورزی است با احداث این کانال تحت پوشش قرار می‌گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم بیان کرد: عملیات احداث کانال آب روستای برایجان نیز به طول ۱۸۰متر نیز در راستای آبرسانی روستایی به پایان رسیده است.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

۹۹۱۰ /۶۱۱۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی مرمت جهرم قنات ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۱۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی اظهار کرد: در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان قزوین ۱۱ هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین در قالب ۵ پلاک روز سه شنبه در کمیسیون جهاد کشاورزی رفع تداخل شد.

وی افزود: در این کمیسیون پلاک‌های کارندچال، کش رود و قدیم آباد در شهرستان قزوین و حاجی آباد لیاء و دانسفهان در شهرستان بوئین زهرا پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آن‌ها به پایان رسید.

رئیس جهاد کشاورزی قزوین تاکید کرد: از مجموع یک هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۴ پلاک به پایان رسیده است.

کد خبر 6086505

دیگر خبرها

  • توسعه کشاورزی با حفظ و بهسازی قنات ها
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • طرح ملی زراعت چوب در لالی اجرا شد
  • قنات روستای ۱۷ شهریور کلاله به لایروبی و کانال کشی نیاز دارد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • برداشت نوبرانه گوجه سبز در سرپل ذهاب