Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ علیرضا قنادان مدیرعامل سازمان تاکسیرانی در آیین رونمایی از برچسب سرویس مدارس شهر تهران گفت: در شهر تهران و در حوزه  حمل و نقل شهرداری تهران، سرویس مدارس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که مسافران این خدمات نیز ویژه هستند.

وی افزود: در خصوص رانندگان سرویس مدارس سخت گیری‌های بسیار انجام می‌شود؛ در حقیقت سخت گیری در مورد ناوگان حمل و نقل دانش آموزی بسیار بیشتر از تاکسیران‌های شهر تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استانداردهای سرویس مدارس بسیار بالاتر است و تاکسی‌های شهر تهران به همین علت برای خدمات دهی در سرویس مدارس نمی‌توانند شاخص‌های لازم را پاس کنند.

وی با اشاره به آیین نامه ابلاغی در خصوص سرویس مدارس گفت: بر اساس ماده ۱۸ آیین نامه ابلاغی سرویس مدارس مسئولیت نظارت بر سرویس مدارس، بر عهده کارگروهی قرار گرفته که محوریت آن با فرمانداری تهران است. در این کارگروه ساز و کار اجرایی سرویس مدارس تدوین و پس از تایید فرماندار، لازم‌الاجرا می‌شود. در این راستا باید از آموزش و پرورش برای همکاری‌هایی که در سال جاری نسبت به سال گذشته چندین برابر شده است قدردانی کنیم، چرا که در مسیر جلب رضایت اولیاء با ما همکاری مناسبی داشتند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به این که این سازمان سال ها بود تلاش می‌کرد قبل از شروع سال تحصیلی تکلیف صلاحیت ناوگان دانش آموزی را روشن کند افزود: امسال و تاکنون بیش از ۵۰ درصد برچسب سرویس مدارس با تکمیل پرونده‌ها آماده شده و به این ترتیب از برنامه جلوتر هستیم. از امروز نیز توزیع برچسب‌های سرویس‌های مدارس آغاز خواهد شد.

وی افزود: با توجه به آغاز کار مدارس در روز نخست مهر ماه تعدادی از تاکسی‌های ما در خطوط خود مشغول به فعالیت می‌شوند. بر همین اساس ما از سرویس‌های شهری نیز که به طور کامل ساماندهی شدند برای سرویس مدارس استفاده خواهیم کرد.

به گفته وی، تاکنون بیش از ۱۲ هزار سرویس شخصی آماده هستند که برای سرویس مدارس ارائه خدمات داشته باشند و حدود ۲۵ هزار سرویس شخصی نیز پیش بینی شده که بعد از ساماندهی در این حوزه ارائه خدمات داشته باشند.

قنادان تاکید کرد:‌ متوسط سن خودروهایی که در سرویس مدارس فعالیت می‌کنند زیر ۷ سال است که نشان می‌دهد تلاش شده از ناوگان مناسبی برای سرویس مدارس بهره بگیریم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به سامانه سپند که برای ثبت نام سرویس مدارس در سراسر کشور در نظر گرفته شده است افزود:‌ این سامانه بر اساس مصوبه کشوری  باید در سراسر کشور مورد استفاده قرار بگیرد و قطعا در طول زمان مشکلات آن حل و فصل خواهد شد، البته مسائلی که تا به امروز در خصوص این سامانه وجود داشته مرتفع شده و قابلیت‌های جدیدی نیز برای شهر تهران در این سامانه تعریف شده است به شکلی که کنترل معاینه فنی برای این خودروها به صورت مکانیزه انجام می‌شود و تخفیفات طرح ترافیک برای سرویس مدارس نیز که مدارس آنها در محدوده طرح ترافیک هستند اعمال خواهد شد.

وی تاکید کرد:‌ این سامانه ایجاد کننده شفافیت عمومی خواهد بود و اطلاعات به صورت یکپارچه در اختیار دستگاههای مرتبط قرار می‌گیرند، البته اشکالات موجود باید رفع شود.

وی ادامه داد:‌ از نظر هزینه‌های حمل و نقلی نیز برای سرویس مدارس مطابق با مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، افزایش ۲۰ درصدی اعمال خواهد شد.

مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت تاکسیرانی شهر تهران در تشریح نحوه نظارت بر سرویس‌ مدارس به نظارت چند لایه اشاره کرد و افزود: در لایه اول در خود مدارس و توسط مدیران نظارت انجام می‌شود. در لایه دوم شهرداری به صورت مشترک با پلیس راهور در قالب گشت‌های نظارتی ، برخورد با سرویس‌های غیر مجاز را در دستور کار خود قرار می‌ دهد و در سطح دیگری از نظارت نیز والدین باید حساسیت به خرج بدهند و در خصوص داشتن برچسب سرویس مدارس دقت کنند.

وی افزود: حساسیت‌های بسیاری در خصوص احراز صلاحیت رانندگان به خرج داده می‌شود و والدین نیز باید نسبت به داشتن برچسب سرویس مدارس دقت کنند. گواهی نامه پایه دوم و نقل عمومی باید همه رانندگان سرویس مدارس داشته باشند. همچنین همه آنها باید از تاریخ گواهینامه‌شان دو سال گذشته باشد و حداقل ۲۳ سال سن داشته باشند تا بتوانند در ناوگان دانش آموزی ارائه خدمات داشته باشند.

وی تاکید کرد: یکی از مسئولیت‌های اجتماعی که بر عهده شهرداری است و همیشه آن را انجام می‌دهد، سرویس مدارس استثنایی  است که امسال نیز اعلام آمادگی کرده‌ایم که کمک‌ها را مطابق مصوبات انجام خواهیم داد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ترافیک سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شورای اسلامی شهر تهران شهر تهران مسافران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۸۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود

بهنام نیک‌نژاد؛ درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس اظهار کرد: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل ۶ ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تأسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آن ها اندک است هم‌اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف‌سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه‌بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک‌نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر مؤسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف‌سازی به نفع مؤسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی مؤسس تا ۱۰۰ درصد شهریه ابلاغی کل دانش‌آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک‌نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رأی صادر شد که مؤسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند ۲۰ روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آن ها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، مؤسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک‌نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، ۳۰ ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز ۳۶ ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید ۴۴ ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان ۳۰ ساعت است و مؤسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • آغاز طرح نظارت بر مراکز عمده توزیع لاستیک در مازندران
  • امروز، آخرین مهلت توزیع کارت کنکور/ آغاز رقابت داوطلبان از فردا
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  • ادارات تهران باید تا ۱۵ خرداد امسال برچسب انرژی بگیرند
  • سوناک افزایش هزینه‌های دفاعی را تایید کرد
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون/ افزایش ۴۹ درصدی کشف موادمخدر