Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-27@03:48:08 GMT

اخذ مجوز جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و فرهنگ

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۰۵۵۲

اخذ مجوز جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و فرهنگ

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ سیدسعید هاشمی، رئیس این دانشگاه گفت: خوشبختانه دانشگاه علم و فرهنگ با توجه به فعالیت‌های متعدد داخلی و تعاملات مؤثر در حوزه بین‌الملل، موفق به اخذ مجوز جذب دانشجوی خارجی شده است که گام بزرگی در راستای برنامه توسعه دانشگاه محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ افزود: ارتباطات و تعاملات بین‌المللی از جمله اهداف مهم دانشگاه است که در قالب همکاری‌های مشترک بین دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه‌های سایر کشور‌ها از جمله اتریش، مالزی و فرانسه شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مهم‌ترین نتیجه همکاری مشترک بین دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه imc اتریش اخذ فاند اراسموس پلاس از اتحادیه اروپا است که در قالب این همکاری علمی ارزشمند ۲۰ عضو هیئت علمی و دانشجوی دکتری این دانشگاه آبان‌ماه سال جاری، برای گذراندن کارگاه‌های آموزشی و تخصصی کوتاه‌مدت مهارتی در بخش گردشگری و هتل داری به اتریش اعزام خواهند شد.

هاشمی همچنین از برگزاری سمپوزیوم بین‌المللی گردشگری پایدار با محوریت طبیعت‌گردی به عنوان دیگر فعالیت مهم این دانشگاه در بخش بین‌المللی یاد کرد و افزود: این سمپوزیوم بین‌المللی که با مشارکت دانشگاه علم و فرهنگ و سفارت اتریش شکل گرفته فرصت بسیار مناسبی برای کشور محسوب می‌شود که زمان برگزاری آن نیز با روز جهانی گردشگری مصادف شده است.

این سمپوزیوم با هدف تبادل تجربیات ایران و اتریش در بخش گردشگری پایدار شکل گرفته و چهار کارگاه علمی و تخصصی توسط اساتید اتریشی و ایرانی برگزار خواهد شد.

هاشمی گفت: بخش دیگری از همکاری‌های بین‌المللی این دانشگاه با کشور مالزی است و بر اساس تفاهم‌نامه منعقده در حال حاضر دانشجوی مشترک با UPM مالزی در رشته دکتری عمران داریم و همچنین تعاملات علمی و پژوهشی خوبی را با دانشگاه‌های مطرح فرانسه از جمله سوربن در بخش‌های هنر و معماری آغاز کرده‌ایم که امیدواریم به نتایج مطلوبی برسد.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا دانشگاه جهاددانشگاهی دانشگاه علم و فرهنگ دانشجوی خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۰۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجوی دانشگاه کلمبیا از فلسطین با لباس عروس | ببینید
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • فیلم/ تظاهرات هزاران دانشجوی دانشگاه ملبورن استرالیا
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سرپرست شهرداری نور شد
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود